Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

yaaa bende şimdi onu diyodum ilk ay pek umudum yokta :)
Benimde yoktu hatta iğneden 13 gün sonra test Yaptım negatif çıktı sonra regli 2 gün geçti iğneden 17 gün sonra kan testi pozitif çıktı hiç umudum yoktu ama çok şükür inşallah seninde sonucun pozitif çıkar

inşallah..
yani çok umut bağlamıyorum açıkçası. üzülmeyeyim diye
benim yumurtalarım 11 mm de çatlıyodu. bu ay büyüdü 21 mm e kadar..
aman ne biliyim Rabbim ne verirse hayırlısını versin.

Bende 1 haftadır sabah kusmaları var ama mide bulantısı gün boyu devam ediyo o kadar bitkin hissediyorumki kolumu kaldıracak halim yok Allah çalışanların yardımcısı olsun

ben calısıyorum canım öğüre öğüre geziyorum iş arkadasım bole bakıyo bana

inşallah..
yani çok umut bağlamıyorum açıkçası. üzülmeyeyim diye
benim yumurtalarım 11 mm de çatlıyodu. bu ay büyüdü 21 mm e kadar..
aman ne biliyim Rabbim ne verirse hayırlısını versin.
Benimde 15 e kadar büyüyodu klomenle 2 yumurta 18 ve 21 mm olmuştu iğne ile çatlattık çok şükür tuttu

beklemek çok zor karamel

çok soru sordum farkındayım ama mazur gör beni.

benim ilaç bittikten sonra sürekli akıntım bel agrım kasık ağrım ve mide bulantım oldu.

birliktelikte de ağrım oldu.

senin de oldu mu.

Bilmezmiyim ne zamandır bebek istiyosunuz
çok soru sordum farkındayım ama mazur gör beni.

benim ilaç bittikten sonra sürekli akıntım bel agrım kasık ağrım ve mide bulantım oldu.

birliktelikte de ağrım oldu.

senin de oldu mu.

biz 10 aylık evliyiz. ama eşim çok istiyo

Arkadaslar benim klomeni ilk kullandigim gun cok agrm oldu sonra hic agri olmadi ignedede hic agrim olmadi normal mi bu yaa birde bisey soracam nirmalde yumurtasi buyuyenolgunlasan birine klomen verilme sebebi nedir bebim yumurtam olusuyor buyuyordu sonra catlamayip buyumeye devam ediyordu mesela bana sadece igne vernesi gerekmezmi nie klomen verdi klomenlede bir yumurtam olustu normaldede bir yumurtam olusuyordu. ????

herkese göre değişiyor demek ki benim başlamadan yumurtaların küçük demişti klomen kullandım iki tane yumurtam olmuş 19 mm iğne vuruldum ağrılarım dün gece uyutmadı beni çok şiddetliydi ara ara geliyor yine

Iste bende buyume sorunu yoktu buyuyup catlamiyordu birde kistim var bana verne sebebini merak ediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…