Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

arkadaşlar benim ağrım akıntım yok olması gereken nedir ya da benim bu durumuma bir yorum :)

Kızlar iyi akşamlar. Bende 1 senedir uğraşıyorum bebek için buraya arı sütü polen kullandım ve şükürler olsun hamileyim.hem eşime içirdim sperm kalitesinide arttırıyor hem ben içtim. Ne olur kızlar deneyin.bir sürü şey denedim olmadı bunda fayda buldum.tez zamanda isteyen herkesin Kucağı bebişler le dolsun inş.

evet öyle de gerçekten zor oluyo insan isteyince hemen olsun istiyo ama Allah bilir taabi en doğru zamanı inşallah nasip eder bize de ben çok sık giremiyorum nete sende bi gelişme olunca haberadr et ne zaman adet oldun
tgc sultan,merhaba nasılsın?varmı mutlu bi haber...

merhaba,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)arı sütü polen nerde satılıyor ayrıca tam adı bu mu?

Kîzlar moralim cok bozuk bu konuyu kafamdan atamiyorum...3 tane hamilelik haberi aldim ...Asla kiskanclik degil sadece kendim icin uzuluyorum

Kîzlar moralim cok bozuk bu konuyu kafamdan atamiyorum...3 tane hamilelik haberi aldim ...Asla kiskanclik degil sadece kendim icin uzuluyorum
Bende panik atak başlangıcı oluşmuştu canım. Her aldığım hamile haberiyle kalbim sıkışıyordu bunun da bir imtihan olduğunu unutma. Hep dedim ki , bir gün bana da sıra gelecek.

Bende panik atak başlangıcı oluşmuştu canım. Her aldığım hamile haberiyle kalbim sıkışıyordu bunun da bir imtihan olduğunu unutma. Hep dedim ki , bir gün bana da sıra gelecek.
Evt cnm haklisin rabbim dermansiz dert vermesin burda ole hikayeler okuyorum ki ne kadar zorlu sureclerden gecio insanlar o zaman bu gunume binlerce sukurler olsn diorum Allah hepimizin herkesin dermanini versin.Ama bazen oluyo cok umutsuz oluyorm bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim 1,5 yildir istiorm cikolata kisti ve catlama sorunu varms bende.Sen ne zamandr istiosun

13 ay sonra hamile kaldım ben ama önceki gebeliğimde 6. Ayımda bebeğimi kaybettiğim için hamile kalmakla bitmedi sorunlar benim için. Allah gepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…