Evt cnm aynen ole size 2.haftada devam edin iliskiye dedi mikizlarrr gunler gecmek bilmiyoorrr...
Bendede cikolata kisti ve catlama sorunu var benimkide cok buyuyuyup catlamio bi kere 42 mm olmstu
yumurta tembelligi buyumuar..pcoluyum yaniKızlar sizdeki sorunlar ne ???Bu arada bende bi kere kimyasal gebelik gecirdim
ay hatirlamipm ki ilk igneyi vurundugum gunun gecesi ve ertesi gece iliski dedi daha sonrada 5 gun gun asiri dediEvt cnm aynen ole size 2.haftada devam edin iliskiye dedi mi
Sebebi tam açıklanamayan bir ölü doğumum var, pıhtılaşma var ayrıca da kocaman kistim var. En çok sorun bende sanırım...Kızlar sizdeki sorunlar ne ???Bu arada bende bi kere kimyasal gebelik gecirdim
ne zaman igne.vurulmustumarkadaşlar benim ağrım akıntım yok olması gereken nedir ya da benim bu durumuma bir yorum :)
Klomen ve catlatma ignesi kullandm bu ay neden ki ??neden hala klomenle uğraşıyosun o zaman.
onu sana vermemeleri lazım.
Kist ne kisti cnm normal folikul kistiyse gecer o rabbim hepimize sifa versin.Sebebi tam açıklanamayan bir ölü doğumum var, pıhtılaşma var ayrıca da kocaman kistim var. En çok sorun bende sanırım...
perşembe günü hayalim 66ne zaman igne.vurulmustum
Basit bir kist ama çok büyüyor. En son 8cm oldu, ameliyat oldum. Ameliyattan 6 ay sonra 6cm olarak hortladı.Kist ne kisti cnm normal folikul kistiyse gecer o rabbim hepimize sifa versin.
tgc sultan,merhaba nasılsın?varmı mutlu bi haber...evet öyle de gerçekten zor oluyo insan isteyince hemen olsun istiyo ama Allah bilir taabi en doğru zamanı inşallah nasip eder bize de ben çok sık giremiyorum nete sende bi gelişme olunca haberadr et ne zaman adet oldun
merhaba,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)arı sütü polen nerde satılıyor ayrıca tam adı bu mu?Kızlar iyi akşamlar. Bende 1 senedir uğraşıyorum bebek için buraya arı sütü polen kullandım ve şükürler olsun hamileyim.hem eşime içirdim sperm kalitesinide arttırıyor hem ben içtim. Ne olur kızlar deneyin.bir sürü şey denedim olmadı bunda fayda buldum.tez zamanda isteyen herkesin Kucağı bebişler le dolsun inş.
Bende panik atak başlangıcı oluşmuştu canım. Her aldığım hamile haberiyle kalbim sıkışıyordu bunun da bir imtihan olduğunu unutma. Hep dedim ki , bir gün bana da sıra gelecek.Kîzlar moralim cok bozuk bu konuyu kafamdan atamiyorum...3 tane hamilelik haberi aldim ...Asla kiskanclik degil sadece kendim icin uzuluyorum
Evt cnm haklisin rabbim dermansiz dert vermesin burda ole hikayeler okuyorum ki ne kadar zorlu sureclerden gecio insanlar o zaman bu gunume binlerce sukurler olsn diorum Allah hepimizin herkesin dermanini versin.Ama bazen oluyo cok umutsuz oluyorm bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim 1,5 yildir istiorm cikolata kisti ve catlama sorunu varms bende.Sen ne zamandr istiosunBende panik atak başlangıcı oluşmuştu canım. Her aldığım hamile haberiyle kalbim sıkışıyordu bunun da bir imtihan olduğunu unutma. Hep dedim ki , bir gün bana da sıra gelecek.
13 ay sonra hamile kaldım ben ama önceki gebeliğimde 6. Ayımda bebeğimi kaybettiğim için hamile kalmakla bitmedi sorunlar benim için. Allah gepimizin gönlüne göre versinEvt cnm haklisin rabbim dermansiz dert vermesin burda ole hikayeler okuyorum ki ne kadar zorlu sureclerden gecio insanlar o zaman bu gunume binlerce sukurler olsn diorum Allah hepimizin herkesin dermanini versin.Ama bazen oluyo cok umutsuz oluyorm bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim 1,5 yildir istiorm cikolata kisti ve catlama sorunu varms bende.Sen ne zamandr istiosun
Seni o kadar iyi anlıyorumkiKîzlar moralim cok bozuk bu konuyu kafamdan atamiyorum...3 tane hamilelik haberi aldim ...Asla kiskanclik degil sadece kendim icin uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?