Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Arkadaşlar bugün iğnenin 12. Günü kan testi sonucu 1,75 çıktı adetime 4 gün var sızce bu nedemek , 5 altı olumsuz ama sözden yasayan var mı

iğnenin etkisinden olabilir bende 9.gün 5.41 çıktı 11.gün 2.15 çıktı adetime 5 gün var bekliyorum yinede bi umut diye

bende aşılama yaptırdım klomen 2*1+çatlatma iğnesi+aşılama bugün 6.günüm 14.02.2015 test yapılacak bakalım ben pek ümitli değilim pco luyum ve guatrım var ama denemek lazım tabi .

Arkadaşlar bugün iğnenin 12. Günü kan testi sonucu 1,75 çıktı adetime 4 gün var sızce bu nedemek , 5 altı olumsuz ama sözden yasayan var mı
merhaba,adetini bir gün geçince tekrarlaman lazım kan testini.eğer bu deger 4 katına çıkmışsa olumlu demekki..hadi hayırlısı inşallah vardır.

merhaba canım bekliyorum henüz adetime 4 5 gün var bugün iğnenin 14.günü acaba yarın test yapsammı
canım,sen bilirsin ama bence yapma çünkü insanın morali bozuluyor negatifi görünce,pozitifi görüncede sürekli aklında olur ve zaman geçmek bilmez...sen düşünmemeye çalış en iyisi hatta olabildiğince seni mutlu eden keyif aldığın uğraşlar bul.benimde adetime 5 gün varken test yapmıştım değer 34 çıkmıştı ve idrar testide 2 çizgi çıkıyordu çok ümitlendim ama adet günümde kahverengi leke geldi ve 3.günü hastaneye gittim dr.iğneden değildir dedi değerin yüksek olması kan testi istedi ama değer düşmüştü

kimyasal gebelikti yani seninki ya zaten pekde umudum kalmadı artık ama olmadıysada bi an önce adet olsamda zaman geçse istiyorum beklemek ne zormuş ya

kimyasal gebelikti yani seninki ya zaten pekde umudum kalmadı artık ama olmadıysada bi an önce adet olsamda zaman geçse istiyorum beklemek ne zormuş ya
inan ne olduğunu bilmiyorum kafam o kadar karışık ki dr.daha sonradan görüşemedik yarın gidicem.tlf film çekelim falan dedi bakalım neymiş...bu arada sakın ümidini kaybetme ve sıkıntıya sokma kendini ben leke gelmeden önceki gün çok kötü bir gün geçirmiştim ve inan o günün gecesi karnıma ağrı saplandı ve akıntımda pembe leke gördüm zaten sabahı kahverengiye döndü bu günde kanama oldum...hep stres ve üzüntü

evet öyle de gerçekten zor oluyo insan isteyince hemen olsun istiyo ama Allah bilir taabi en doğru zamanı inşallah nasip eder bize de ben çok sık giremiyorum nete sende bi gelişme olunca haberadr et ne zaman adet oldun

evet öyle de gerçekten zor oluyo insan isteyince hemen olsun istiyo ama Allah bilir taabi en doğru zamanı inşallah nasip eder bize de ben çok sık giremiyorum nete sende bi gelişme olunca haberadr et ne zaman adet oldun
Tamam canım. Ayın 5 de adet oldum.sende de bi gelişme olursa haberdar et.inşallah en kısa ve en doğru,hayırlı zamanlarda gelsin bebişlerimiz ama beklemek ve hüsrana uğramak gerçekten çok zor dua edelim birbirimize allahın izni ile olur inşallah.

Arkadaslar bisey merak ediyorum klomen kullanip gerekli buyukluge ulasms yumurta olunca catlatma ignesi yapiliyo ya o arada gelismeye baslayan ama yeterli buyuklukte olmayan mesela 10 mm olan yumurta sobra kendiliginden buyuyup catliyomu yoksa baskilanip kuculuyor mu

bildiğim kadarıyla regl olduğunda hepsi dökülüyor. çünkü hepsini çatlatıyo iğne gelişsin gelişmesin. Ertesi gün haplarının yaptığı da aynı şey aslında. olgunlaşmamış - olgunlaşmış yumurtaların tamamını çatlatıyor.
hamile kaldığında da zaten bi önemi kalmıyor.

Ahhh cnm bi hamile kalabilsem....Yani kucuk yumurtalar bir ise yaramadan bosa gidio :)Bu arada klomen yumurtanin daha kaliteli olmasini mi sagliyo yumurtasi olusup buyuyen kisiye nie klomen veriolar??

Ahhh cnm bi hamile kalabilsem....Yani kucuk yumurtalar bir ise yaramadan bosa gidio :)Bu arada klomen yumurtanin daha kaliteli olmasini mi sagliyo yumurtasi olusup buyuyen kisiye nie klomen veriolar??

Genelde Polikistik Over Sendromu olanlara veriyolar.
Kişisen kişiye de değişiyo anladığım kadarıyla..
Mesela benim yumurtalar büyümeden çatlıyordu ben düzenli regl oluyodum.
muhtemelen benimki gibi o da.. oluşuyo büyüyo ama döllenme için yeterli olmuyor.

Bendede cikolata kisti ve catlama sorunu var benimkide cok buyuyuyup catlamio bi kere 42 mm olmstu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…