Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Cnm bugün ben kesin bilicem hamile olup olmadığımı :) kan testi yaptırdım çıktı. Ben ayın 21i olmuştum.yani 15 gün geçti artık uzerinden :)
Canım ne yaptın aldın mı sonucunu.mutlu haber bekliyorum senden

Evet canım hamileyimmm çoook şükür çok dua ediyorum inşAllah isteyen herkese nasip olur
Allahım sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah çoook sevindim darısı tüm isteyenlerin başına :) belirtiler nelerdir çok merak ettim ve çok umutlandım

merhaba arkadaşlar. klomen ikinci denemedeyim ben bugün 3. gün. cuma günü tekrar istedi dr. ilkinde çatlatma iğnesi kullanmamıştım dr başkaydı. sizin kaçıncı denemenizde iğne verdier. acaba verecek mi diye sabırsızlanıom cumaya kadar. iğneden bahsetmesi ilk muayenede. umarım en kısa zamanda göbüşler dolar :))

Amin inşallah :) 3 ay başka doktora gittim klomen verdi ama çatlatma iğnesi vermedi bizim istememize rağmen. Bu 4. Ayım doktorumuzu degistirdik bu ay ilk defa verdi iğne. Sabirsizlikla bekliyoruz :)

meraba cnm bende kulanıyorum klomeni ama 5 defadır gelişme olmadı sadece bi defa büyüdü oda çatlamıştı aşılama olmadı malasef(

Kızlar ilk önce lütfen sabr edin. Ben edemedim şahsen)) çünki zaten iğnenin 7ci 8ci günü bile test yapsanız çıkacak,sebebini de biliyorsunuz. Ben hiç sevinemedim bile.çünki iğneden olduğunu biliyordum.11,12ci günlerden itibaren sancım oldu,sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duydum,göğüslerimde de ağrı yoktu ama sertlik vardı. 13cu gün test yaptım çıktı.aynı gün kan testi verdim,daha reglime 3 gün kala.kanda da çıktı.37.7. Bugün regl günümdü ve yine kan testi verdim,89 çıktı :) doktorum iyi sonuc olduğunu söyledi ama yine vericem test bi kaç gün sonra. Ha birde ,ben klomen hiç kullanmadım.6 aylık evliyim,bu ilk denememdi,femara kullandım,ondan öncesi estrofem. Femara çokkkk çok iyi bir ilaç.çatlatma iğnemi oldukdan bugüne kadar da fol ,progesteron ve başka bir ilaç kullanıyorum.bunlar da bebeğin rahme tutunması için vitaminler falan filan :) lütfen umudunuzu kaybetmeyin.ben hala da inanamıyorum.ya birden yoka çıkarsa dediğim zamanlar bile oluyor kendime :))) Allah hayırlısını nasip etsin,isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın,Amin

Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim.boşa cıkmaz insallah canim simdi inanamiyosun ondan bence :) bende olsa bende inanamam :) ben bugun idrar testi yapcam ignenin 14. Günü negatif sonuç almaktan çok korkuyorum yardım et Allahım

Slmm kızlar
2.klomen kullanışım ayın 23.de çatlatma iğnemi olmuştum iğneden sonra 11.gün test yaptım ve negatif çıktı okadar bozulduki moralim.biliyorum erkendi dayanamadım.şimdi tekrar yapmaya cesarette edemiyorum 1,5 yıldır bekliyorum.elbet Rabbimin bildiği vardır.belirti olaraka ne akıntı ne göğüs ağrımvar.arada karnıma regl olcakmışım gibi ağrı giriyor okadar...

Bende 24 ünde oldum iğneyi.evet biraz erken yapmişsin testi :) karın agrisi bendede var umutlanmak istemiyorum hep hüsranla sonuç buluyor beklemek çok zor bende 1 yıldır bekliyorum vardır bundada bi hayır

Erken gebelik testi yaptım tek çizgi yine 15 gün geçti iğnenin üzerinden inşallah yanlıştır test

Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. Ovitrelle nedir diye bakarken bu siteyi gördüm. Hiç sorun yok dedi doktorlar 3 yıl geçti bi boş gebelik oldu özele gidiyodum hiç memnun kalmadım başka doktora gidiyorum artık. İlk defa klomen kullandım ovitrelle 4 kasımda oldum. 2 gün karnım kasıklarım agrıdı bugun hiçbişey yok. Bakalım nasıl bekliycem adetim de daha 20 sinde inşallah olmam tabi :) hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Şu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

Mrhb kizlar. Kimde nasil bi gelişme var ? Hayırlı haberlerinizi beklıyorumm. Bende de karnımda adet olucakmışım gibi ağrı vardı.şimdi de var zaten,ama o zaman daha çok sıkdı.lütfen umudunuzu kaybetmeyin

Erken gebelik testi yaptım tek çizgi yine 15 gün geçti iğnenin üzerinden inşallah yanlıştır test
Cnm,seni üzmek istemem ama iğnenin etkisi 14 güne geçıyor. bende 15ci günde hrm idrarda hem kanda çıkmıştı artık ama ben çoğul gebelikten şupheleniyorum,galiba ikiz bendeki.belkide onun için çıkmıştı.sen yine de reglinin geçmesini bekle ,dualarım seninle

Allah razı olsun canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş. Artik reglimi beklicem olursam rahim filmi çekincem tüpler açik mi kapali mi bakilcak. Allahim inşallah kucagina hayirlica sağ sağlim almanı nasip etsin

Bende ayin 25 inde oldum catlatma ıgnemi 10 gun oldu beklemedeyim canım. .
bende 25ekimde çatlatma iğnemi oldum 28inde çatladığını öğrendim bekliyorum..bugün sabah dayanamadım idrar testi yaptım çıkmadıinşallah erken oluğu içindir ama karnım ağrıyo sanki

bende 13.günde yaptım tek çizgi gördümbu sabah canımı bile bile sıktım

bu ignenin etkisi kac gunde geciyo tam olarak bilen var mi... bende 28inde olmustm igneyi daha test yapmadm 10. gun diye ama bazen resmen saatleri.sayiyorun gecsin zaman diye... ve kendimi o kadar kaptirdim ki cok uzulucem eger negatif olursa insallah hepimiz mutlu oluruz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…