aynen bende gün saya saya ancak bugün sabah pes ettimbu ignenin etkisi kac gunde geciyo tam olarak bilen var mi... bende 28inde olmustm igneyi daha test yapmadm 10. gun diye ama bazen resmen saatleri.sayiyorun gecsin zaman diye... ve kendimi o kadar kaptirdim ki cok uzulucem eger negatif olursainsallah hepimiz mutlu oluruz artik
insallahhhh... herkeste de ayni olmuyo anladgm kadariyla 13. gun negatif 15. gun pozitif goren var.. gec dollenme olmus 20. gunde ogrendim diyen var... o yuzden hep bi belirsizlik var... en iyisi sabirla beklemek ama resmen cin iskencesi....aynen bende gün saya saya ancak bugün sabah pes ettim
15günde geçiyor diyorlar ama ben dayanamadım sen dayan canım..
inşallah güzel haberler veriririz veririz birbirimize
amiiin seninde hatta hepimizinde inşallah..insallahhhh... herkeste de ayni olmuyo anladgm kadariyla 13. gun negatif 15. gun pozitif goren var.. gec dollenme olmus 20. gunde ogrendim diyen var... o yuzden hep bi belirsizlik var... en iyisi sabirla beklemek ama resmen cin iskencesi....allah gonlumuzden geceni versin insallahhh...
i
ben izmirdeyim tatlım 14aydır deniyoruz..ekim25de iğneyi vurdum 28inde çatladı bakalım işkencede o günden sonra başladı..olcaksam adet olayım valla yoruldumevet samsun medicana ya gidiyorum sen? sen ayin kacinda olmustun igne? ya bi de benm oyle cok batmalar falan baslamadi yani cok.nadiren oluyo bugun ilk defa adet olcakmsm gibi hissettm yalnz ama oda cabuk gecti
ben ilk defa igne oldum 2 aydir ciddi anlamda deniyoruz doktor takibiyle.. pko lu oldugumuda 2 aydir biliyorum... surekli doktora gitmek muayene olmak orda hamilelerin yaninda sira beklemek elinde yumurtanin ultrason kagidiyla cikmak cok zor.. cok yipratici.. off neyse.moral bozmak.istemiyorum ama bu gece biraz doluyum galiba...ben izmirdeyim tatlım 14aydır deniyoruz..ekim25de iğneyi vurdum 28inde çatladı bakalım işkencede o günden sonra başladı..olcaksam adet olayım valla yoruldum
Aynen bende bu akşam iyice doluyum yine gözümün ucunda gözyaşım..sen kaç yaşındasın?ben ilk defa igne oldum 2 aydir ciddi anlamda deniyoruz doktor takibiyle.. pko lu oldugumuda 2 aydir biliyorum... surekli doktora gitmek muayene olmak orda hamilelerin yaninda sira beklemek elinde yumurtanin ultrason kagidiyla cikmak cok zor.. cok yipratici.. off neyse.moral bozmak.istemiyorum ama bu gece biraz doluyum galiba...
Bende 32yaşındayım canım benim..bende seni üzmek istemezdim ama derdimiz aynı olduğundan bazen omuz oluyoruz birbirimize..28 yasindayim sen kac canim? neyse seni de uzdum uzmek istemezdim... ozur dilerim..
yaptir tabi iyi sabretmissin tebrikler:) 15 gunde etki geciyoms tamamenArkadaslar yarın catlatma ıgnemin 15.gunu ve hafif adet sancıları var.test yaptirsammi?
Adetine kaç gün var?bence bekle 1-2gün dahaArkadaslar yarın catlatma ıgnemin 15.gunu ve hafif adet sancıları var.test yaptirsammi?
saol canim haklisinn neyse bak konusurken 1 gun daha bitti:)ve 8 kasim oldy yani bnm 11. gunum:))Bende 32yaşındayım canım benim..bende seni üzmek istemezdim ama derdimiz aynı olduğundan bazen omuz oluyoruz birbirimize..
Yarın kan testi yaptiriyim diyorum ama bir yandan da bekliyim diyorum ama benim beklememem gerekir pkoluyum ve bende kan pıhtılaşma si var hamile kalırsam hergün iğneyle geçecek 9 ay...1 kürtaj im var geçen yıl bu yüzdenyaptir tabi iyi sabretmissin tebrikler:) 15 gunde etki geciyoms tamamen
Canım kararsız kaldım doktor erken öğrenirsen iyi olur dedi kan pıhtılaşma si yüzünden..sat 14 ekim.Adetine kaç gün var?bence bekle 1-2gün daha
ozaman mutlaka yaptir hatta adet olana kadar hergun dene testi ki gec kalma aci bir tecrube yasamissin zaten... ihmal etme... insallah hayirlisi olsun senin icin..Yarın kan testi yaptiriyim diyorum ama bir yandan da bekliyim diyorum ama benim beklememem gerekir pkoluyum ve bende kan pıhtılaşma si var hamile kalırsam hergün iğneyle geçecek 9 ay...1 kürtaj im var geçen yıl bu yüzden
Çok sagol cnm hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahozaman mutlaka yaptir hatta adet olana kadar hergun dene testi ki gec kalma aci bir tecrube yasamissin zaten... ihmal etme... insallah hayirlisi olsun senin icin..
Cnm,iğnenin etkisi 12-14 güne geçoyor. Hiç üzülme,Allah böylesini hayırlı bilmiş demekki.inşAllah olurbu ignenin etkisi kac gunde geciyo tam olarak bilen var mi... bende 28inde olmustm igneyi daha test yapmadm 10. gun diye ama bazen resmen saatleri.sayiyorun gecsin zaman diye... ve kendimi o kadar kaptirdim ki cok uzulucem eger negatif olursainsallah hepimiz mutlu oluruz artik
Belki de vardır kim bilir. 2,3 gün sonra yine tekrarla. Adet geçtikten sonra hormonun sayı iki kat artıyor,onun için adetten önce çoğu testte gözükmüyor.lütfen umudunu kaybetmebende 13.günde yaptım tek çizgi gördümbu sabah canımı bile bile sıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?