- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
Canım benimde iğnemin 16. günü 14.günü aksam test yaptım negatif ama çıkmayabilir dediler ben de bekliyorum ilaçlar gecikme yapar diye bana doktorum jel de vermişti kafam allak bullak kan testi de yaptırmak istemiyorum adetimİ bekleyeyim diyorum sen ne yaptın test yaptın mi testErken gebelik testi yaptım tek çizgi yine15 gün geçti iğnenin üzerinden inşallah yanlıştır test
Tatlım adet günün gelmediyse daha kan testinde çıkıyor... benim önceki hamileligimde adet günüm geçtiği halde idrar testim negatif çıkmıştı, kan testinde görmüştük pozitifi ... ;-)Canım benimde iğnemin 16. günü 14.günü aksam test yaptım negatif ama çıkmayabilir dediler ben de bekliyorum ilaçlar gecikme yapar diye bana doktorum jel de vermişti kafam allak bullak kan testi de yaptırmak istemiyorum adetimİ bekleyeyim diyorum sen ne yaptın test yaptın mi test
Jel ne işe yarıyor canım? Adetimi bekliyorum şimdi bakalım çarşamba olmam gerekiyor çarşambaya kadar bekleyebilirsem kan testi yaptırcam bu sefer.Allahım ne kadar zor bir süreçmiş böyle[/QUOTE]QUOTE="teolog5525, post: 37683078, member: 588183"]Canım benimde iğnemin 16. günü 14.günü aksam test yaptım negatif ama çıkmayabilir dediler ben de bekliyorum ilaçlar gecikme yapar diye bana doktorum jel de vermişti kafam allak bullak kan testi de yaptırmak istemiyorum adetimİ bekleyeyim diyorum sen ne yaptın test yaptın mi test
Canım normal adet gününü 2 gün geçti fakat daha önce klomen kullandığımda gecikme yapmıştı ben de yine öylemi acaba diye bekliyorum kan testi içinTatlım adet günün gelmediyse daha kan testinde çıkıyor... benim önceki hamileligimde adet günüm geçtiği halde idrar testim negatif çıkmıştı, kan testinde görmüştük pozitifi ... ;-)
Evet canım zor bir süreç crinone diye bir jel canım bebeğin tutunması için sanırım acaba ilaç yada jel mi geciktirdı diye bekliyorum[/QUOTE]Jel ne işe yarıyor canım? Adetimi bekliyorum şimdi bakalım çarşamba olmam gerekiyor çarşambaya kadar bekleyebilirsem kan testi yaptırcam bu sefer.Allahım ne kadar zor bir süreçmiş böyle
Anladım canım bende hap kullaniyorum progestan ismi.geçilmesinin sebebi inşallah bebiştendir. Güzel haberlerini bekliyorum[/QUOTE]Evet canım zor bir süreç crinone diye bir jel canım bebeğin tutunması için sanırım acaba ilaç yada jel mi geciktirdı diye bekliyorum
insallah guzel.haberler.alirsinn:) bizimle de paylasKizlar ben adet günümü bekleyemedim bugün kan testi yaptırdım. Sonucu yarın alicam.hayirlisi bakalim
Kizlar eğer ara sıra yumurtalıklarınızda sanki adet olucakmışsınız gibi ağrı varsa bu iyi bi gösteri. Çunki bende tek belirti buydu.göğüslerimde şişlik vardı,ki zaten bu belirtiler şimdi de var. Ben çoğu insandan yumurtalık ağrısını duydum. İnşAllah hepimizin kucağı dolar[/QUOTE
öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler..benim karnım ağrıyor birde göğüslerim şişti sanki ama sayende umudum var oldu daha doğrusu mesajını okuyunca..
Kizlar eğer ara sıra yumurtalıklarınızda sanki adet olucakmışsınız gibi ağrı varsa bu iyi bi gösteri. Çunki bende tek belirti buydu.göğüslerimde şişlik vardı,ki zaten bu belirtiler şimdi de var. Ben çoğu insandan yumurtalık ağrısını duydum. İnşAllah hepimizin kucağı dolar[/QUOTE
öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler..benim karnım ağrıyor birde göğüslerim şişti sanki ama sayende umudum var oldu daha doğrusu mesajını okuyunca..
Jel ne işe yarıyor canım? Adetimi bekliyorum şimdi bakalım çarşamba olmam gerekiyor çarşambaya kadar bekleyebilirsem kan testi yaptırcam bu sefer.Allahım ne kadar zor bir süreçmiş böyle[/QUOTE]QUOTE="teolog5525, post: 37683078, member: 588183"]Canım benimde iğnemin 16. günü 14.günü aksam test yaptım negatif ama çıkmayabilir dediler ben de bekliyorum ilaçlar gecikme yapar diye bana doktorum jel de vermişti kafam allak bullak kan testi de yaptırmak istemiyorum adetimİ bekleyeyim diyorum sen ne yaptın test yaptın mi test
bende perşembe gününü bekliyorum saatleri saya saya içimdeki korku bomba ama;S[/QUOTE]pino09 .!.:Jel ne işe yarıyor canım? Adetimi bekliyorum şimdi bakalım çarşamba olmam gerekiyor çarşambaya kadar bekleyebilirsem kan testi yaptırcam bu sefer.Allahım ne kadar zor bir süreçmiş böyle
canim hic bi fikrim yok olmadi git tekrar doktoruna gorun ya da sor...Ben çatlatma iğnesini olduktan 1 hafta sonra test Yaptım tek çizgi çıktıSizce 15 gün geçtikten sonra yapsam hamile olma şansım var mı? Benimde çok moralim bozuldu, iğnenin etkisiyle iki çizgi çıkıyor diye duymuştum neden tek çizgi çıkmış olabilir acaba çatlamadı mı benim yumurtam
BENIMDE 1 HAFTA OLDU IGNE OLALI AMA BEN SADECE 36 SATTEN SONRA CALISTIK DAHADA YAMADIK O YUZDEN ICIMDEN BIR SES YOK DIYOR BEN NE ZAMAN OGRENEBILIRIM BIRDE COK SIK VC YE CIKIYORUM HAYIRLISI INSALLAHMerhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
Canım bugün tlf ile tip.merkezini aradım sonucu almak için.hicbiri bişey bilmiyor biri ona biri diğerine bağlıyor sonra kaba bir Dr. Bağladı sonucun 05 dedi.ben de 0 mi 5 mi dedim 05 işte dedi doktor.. cümle bile kuramiyor. Işın aksi yani geçen ay da kan testim aynı yerde 0.5 çıkmıştı ve karistirdiklarini umuyorum.adet günümü beklicem ayin 14 unu olmazsa test denicem. Hiç güvenemedim sonuca açıkçası. ..insallah guzel.haberler.alirsinn:) bizimle de paylas
BENIMDE 1 HAFTA OLDU IGNE OLALI AMA BEN SADECE 36 SATTEN SONRA CALISTIK DAHADA YAMADIK O YUZDEN ICIMDEN BIR SES YOK DIYOR BEN NE ZAMAN OGRENEBILIRIM BIRDE COK SIK VC YE CIKIYORUM HAYIRLISI INSALLAHCanım bugün tlf ile tip.merkezini aradım sonucu almak için.hicbiri bişey bilmiyor biri ona biri diğerine bağlıyor sonra kaba bir Dr. Bağladı sonucun 05 dedi.ben de 0 mi 5 mi dedim 05 işte dedi doktor.. cümle bile kuramiyor. Işın aksi yani geçen ay da kan testim aynı yerde 0.5 çıkmıştı ve karistirdiklarini umuyorum.adet günümü beklicem ayin 14 unu olmazsa test denicem. Hiç güvenemedim sonuca açıkçası. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?