- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Allah allah niye adet olmadın ki ilginç. Bence 2 3 gün daha bekleKızlar benim iğneden sonraki 16. Gunum dün kan testi yaptırdım negatif doktora gitmeli miyim yoksa Biraz daha beklemeli miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah niye adet olmadın ki ilginç. Bence 2 3 gün daha bekleKızlar benim iğneden sonraki 16. Gunum dün kan testi yaptırdım negatif doktora gitmeli miyim yoksa Biraz daha beklemeli miyim
Bende çok şaşırdım olanlarda 14.gun itibariyle çıkmış olmayanlar hastalanmış:////Allah allah niye adet olmadın ki ilginç. Bence 2 3 gün daha bekle
kızlar yardımmm
tam ıkı yıldır ıkıncı cocuk için uğras veriyorum hsg cekıldım sol kapalı sağ acık özele gidiyprdum asılama dedı ozelı bıraktım devlet yapıyor asılama denıldı asılama ıstegı ıle gıttım fakat dr asılama olmaz dedı hsg me baktı ve sol kapalı az suda var dedı bu kapalı olan tuplerde olabılıyormus bebek olması engeller dedı amaelıyat dedı ama tupu alacak. neden acmıyorsunuz dedım artık o tup zarar gormus ve o sıvı zarar veriyor dedı 10 agustosa gun verdı. acsak bıle kapanacak dedı o tup için. ne yapayımmm moralım sıfırrrrr. tek tup ilede hamıle kalabılırsın dedı.
Ben çatlatma iğnesi kullandığım ay 18 martta iğne vuruldu. 1 Nisan da adet oldumBende çok şaşırdım olanlarda 14.gun itibariyle çıkmış olmayanlar hastalanmış:////
Yarın da hafta sonu doktorum yok ne yapsam acabaBen çatlatma iğnesi kullandığım ay 18 martta iğne vuruldu. 1 Nisan da adet oldum
Ptesiyi bekle. Ptesi git doktora olmazsan adetYarın da hafta sonu doktorum yok ne yapsam acaba
Sogan kurunu tam olarak nasıl yaptınız acabaIgneden sonraki 7. Gunum bu ikinci ay ovitrelle kullanisum.Bu ay incir ve sogan kürüde yaptim sabah idrar testi yaptim negatif olmusmu diye pozitif cikti aksam tekrar yaptim silik cizgi cikti sanirim hcg nin buyuk bir kismini atti vucudum.elimde bolca gebelik testi var her sabah yapacagim
Anladım guzelim adet duzensizligine fln var miValla ezgicim ben soganla incir kurunu birlikte yaptim.surekli yapmaya ugrasamiyordum aksamdan hazir su ile iki sogani 5 bardak sogani ve inciri ayri ayri tencerelerde kaynatiyordum ogun aralarinda kaynatiyordum sonraki sabah birinden ogle birinden oyle iciyordum.Birde bu ay ebegumecinin ve vicks in buharina oturdum.aslinda saracoglu sogani bekletmeyin diyor ama ben ugrasamadim hep aksamdan yapip sonraki gun aksam tekrar yapt ve gun icinde gidip gelip ictim.
Anladım teşekkür ederim:) hayırlısıyla tedavimizin sonuçlarını güzel alırız inşallah :)Biraz karisik yazmisim umarim anlarsin :) ama sunu soyleyebilirim yumurtam gecen aydan erken gelisti vr erke catladi buna eminim
Arkadasim yumurta surekli azalan bir sey.amh cok asiri dusuk degil ama tedavisiz beklersen sadece zaman kaybedersin ve yumurtlamanda gittikce duser.bence hemen tedaviye baslaMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni takıldım bilgi ve tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 yaşındayım 3 senelik evliyim. yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz. doktorum 1 sene bekle demişti ben dayanamadım ve yine özelde başka bir doktora gittim kadın hormon testleri istedi ve folokül sayımın çok az olduğunu söyledi sağ over 3 sol over 2 adethormon testlerinde de fsh 8,73 - lh 5,38 - amh 1,15 e2 52 çıkınca yıkıldım
daha sonra keynep kamil hastanesine gittim ve testler yeniden yapıldı. lh 2,55 - fsh 5,49 - prolaktin 15,72 - e2 26 çıktı. folokül sayısı da sağ over 5-6 sol over 5-6 olarak görüldü. şuanda değerler normal görünüyor. fakat kafam çok karışık
doktor olmadıysa daha olmaz aşılama yada tüp bebeğe karar vereceğiz dedi. bana bir yol gösterin arkadaşlar ne yapmalıyım
(((
Amh 2 nin alti zaten zamanin az tedaviye basla demekArkadasim yumurta surekli azalan bir sey.amh cok asiri dusuk degil ama tedavisiz beklersen sadece zaman kaybedersin ve yumurtlamanda gittikce duser.bence hemen tedaviye basla
Amh 2 nin alti zaten zamanin az tedaviye basla demek