Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

kızlar yardımmm
tam ıkı yıldır ıkıncı cocuk için uğras veriyorum hsg cekıldım sol kapalı sağ acık özele gidiyprdum asılama dedı ozelı bıraktım devlet yapıyor asılama denıldı asılama ıstegı ıle gıttım fakat dr asılama olmaz dedı hsg me baktı ve sol kapalı az suda var dedı bu kapalı olan tuplerde olabılıyormus bebek olması engeller dedı amaelıyat dedı ama tupu alacak. neden acmıyorsunuz dedım artık o tup zarar gormus ve o sıvı zarar veriyor dedı 10 agustosa gun verdı. acsak bıle kapanacak dedı o tup için. ne yapayımmm moralım sıfırrrrr. tek tup ilede hamıle kalabılırsın dedı.

Hemen buna karar veremez o doktor. En az 3 doktora daha gitmeni öneririm. Çok önemli bişey bu

Igneden sonraki 7. Gunum bu ikinci ay ovitrelle kullanisum.Bu ay incir ve sogan kürüde yaptim sabah idrar testi yaptim negatif olmusmu diye pozitif cikti aksam tekrar yaptim silik cizgi cikti sanirim hcg nin buyuk bir kismini atti vucudum.elimde bolca gebelik testi var her sabah yapacagim

Igneden sonraki 7. Gunum bu ikinci ay ovitrelle kullanisum.Bu ay incir ve sogan kürüde yaptim sabah idrar testi yaptim negatif olmusmu diye pozitif cikti aksam tekrar yaptim silik cizgi cikti sanirim hcg nin buyuk bir kismini atti vucudum.elimde bolca gebelik testi var her sabah yapacagim
Sogan kurunu tam olarak nasıl yaptınız acaba

Valla ezgicim ben soganla incir kurunu birlikte yaptim.surekli yapmaya ugrasamiyordum aksamdan hazir su ile iki sogani 5 bardak sogani ve inciri ayri ayri tencerelerde kaynatiyordum ogun aralarinda kaynatiyordum sonraki sabah birinden ogle birinden oyle iciyordum.Birde bu ay ebegumecinin ve vicks in buharina oturdum.aslinda saracoglu sogani bekletmeyin diyor ama ben ugrasamadim hep aksamdan yapip sonraki gun aksam tekrar yapt ve gun icinde gidip gelip ictim.

Biraz karisik yazmisim umarim anlarsin :) ama sunu soyleyebilirim yumurtam gecen aydan erken gelisti vr erke catladi buna eminim

Valla ezgicim ben soganla incir kurunu birlikte yaptim.surekli yapmaya ugrasamiyordum aksamdan hazir su ile iki sogani 5 bardak sogani ve inciri ayri ayri tencerelerde kaynatiyordum ogun aralarinda kaynatiyordum sonraki sabah birinden ogle birinden oyle iciyordum.Birde bu ay ebegumecinin ve vicks in buharina oturdum.aslinda saracoglu sogani bekletmeyin diyor ama ben ugrasamadim hep aksamdan yapip sonraki gun aksam tekrar yapt ve gun icinde gidip gelip ictim.
Anladım guzelim adet duzensizligine fln var mi

Adet duzensizligim yok ezgicim saati saatine oluyorum benim yumurtam da gelisiyor klomen falan kullanmiyorum

MERHABA 2 YIL ÇOCUK İÇİN UĞRAŞ VERDİĞİM 2 YIL .ÖZEL DR GİTTİM HSG CEKILMEDEN BANA KLOMEN VE CATLATMA İĞNESI VERDI HORMON TESTLERI GECEN BIR YILIN ARDINDAN HSG CEKILDI VE SOL TARAF KAPALIYDI.BANA AŞILAMA YAPALIM DEDI. EŞİMİN TESTLERI HERSEY YOLUNDA. BEN AŞILAMA OLMADAN HAMILE KALDIM VE ARDINDAN KENDILIĞINDEN DUSTU BEBEĞİM BIRI DEDI DIS GEBELIK BIRI DEDI DEGIL KIMYASAL NE OLDUĞU BILINMEDEN GITTI. ARDINDAN DEVLET HASTANESINE GITMEYE KARAR VERDIM. İNFERLİTE BOLUMUNE GİTTİM. DR YAPTIRDIĞIM TUM TAHLILLERI ICELEDI MUANE ATTI HSG ME BAKTI VE DEDIKI SIVI VAR MUANEDE GORDU FILMDEDE GORDU DEMEDILER MI BIRSEY DEDI HAYIR DEDIM. AMELIYAT OLMAN GEREK DEDI HİDROSANALPENK DIYE BIRSEY MEĞER KAPALI OLAN TUPDEN SIVI RAHIME AKIP GEBE KALMAMI ENGELLIYORMUS VE DAHASI OLSADA DUSURUYORMUS.YANI BEBEĞİMİN DÜŞME SEBEBİ BU SIVIYMIS. TEKRAR MUANE VE AMELIYAT İÇİN GUN ALINDI.TUPUM ALINDI. ÇOK ŞİŞMİŞ SAĞ TARAFIMA YINE AMELIYAT SIRASINDA SIVI VERMIŞLER ORASI TEMIZ SIVI GECMIS SOLDA KIST OLUSUMU VARDI BU HİDROSANALPENK İLE UYUMLU KURTULDUM DA ŞİMDİ TEK TUP İLE HAMİLE KALABILECEKMIYIM BEKLIYORUM.COCUK DUSUNUYORSANIZ ILK ONCE HSG CEKILIN SONRA DİĞERLERI BENDEN SİZE TAVSİYE. ONCA ZAMAN VE PARA BOSUNA GITTI. DEVLET HASTANESIDE COK GUZEL İLGILENDI SASIRDIM.AMELIYATI YENI OLDUM ŞİMDİ TOPARLANMAM GEREK SONRASI DR GEL DEDI ÖTEKI AY BASLAYALIM TEKRAR TEDAVIYE BEBEK İÇİN.UMARIM MUCIZEM GELIR.DUA ETMEKTEN BAŞKA YAPABILCEĞİM BIRSEY YOK...

BU ARADA ÖZELDEKI DR DINLEYIP AŞILAMAYA OK VERSEM BILE BEBEK OLSA YINE DUSECEKMIS BU SIVI YASATMIYOR BEBEĞİ VUCUTTAN ATIYOR YANI PARAM UMUDUM ZAMANIM ÇÖPE.... ONCE HSG CEKILIN KAPALIYSA EGER BU SIVI VARMI YOKMU SORUN BENIM YASADIKLARIMI YASAMAYIN.BENIM YUMURTLAMAM DA SORUN YOKDU 21MM 22 MM OLUYORDU YINEDE BANA KLOMEN ÇATLATMA İĞNESI VERİYORDU GUNU GUNUNEDE ADETIM GELIR. AMA INSAN BIR UMUT SES CIKARMIYOR KENDIDE DIYORDU DR KLOMEN KULLANINCA YUMURTA COĞALIYOR BEŞİZ OLCAK DIYE ANLAM VEREMIYORDU HERSEY NORMAL NIYE KALAMIYORSUN DIYE.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni takıldım bilgi ve tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 yaşındayım 3 senelik evliyim. yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz. doktorum 1 sene bekle demişti ben dayanamadım ve yine özelde başka bir doktora gittim kadın hormon testleri istedi ve folokül sayımın çok az olduğunu söyledi sağ over 3 sol over 2 adet :( hormon testlerinde de fsh 8,73 - lh 5,38 - amh 1,15 e2 52 çıkınca yıkıldım :( daha sonra keynep kamil hastanesine gittim ve testler yeniden yapıldı. lh 2,55 - fsh 5,49 - prolaktin 15,72 - e2 26 çıktı. folokül sayısı da sağ over 5-6 sol over 5-6 olarak görüldü. şuanda değerler normal görünüyor. fakat kafam çok karışık :( doktor olmadıysa daha olmaz aşılama yada tüp bebeğe karar vereceğiz dedi. bana bir yol gösterin arkadaşlar ne yapmalıyım :((((

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni takıldım bilgi ve tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 yaşındayım 3 senelik evliyim. yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz. doktorum 1 sene bekle demişti ben dayanamadım ve yine özelde başka bir doktora gittim kadın hormon testleri istedi ve folokül sayımın çok az olduğunu söyledi sağ over 3 sol over 2 adet :KK43: hormon testlerinde de fsh 8,73 - lh 5,38 - amh 1,15 e2 52 çıkınca yıkıldım :KK43: daha sonra keynep kamil hastanesine gittim ve testler yeniden yapıldı. lh 2,55 - fsh 5,49 - prolaktin 15,72 - e2 26 çıktı. folokül sayısı da sağ over 5-6 sol over 5-6 olarak görüldü. şuanda değerler normal görünüyor. fakat kafam çok karışık :KK43: doktor olmadıysa daha olmaz aşılama yada tüp bebeğe karar vereceğiz dedi. bana bir yol gösterin arkadaşlar ne yapmalıyım :KK43:(((
Arkadasim yumurta surekli azalan bir sey.amh cok asiri dusuk degil ama tedavisiz beklersen sadece zaman kaybedersin ve yumurtlamanda gittikce duser.bence hemen tedaviye basla

Amh 2 nin alti zaten zamanin az tedaviye basla demek

Bu amh değeri ilk kötü olan değerlerimde çıkan değerdi. Dün yine kan verdim 10 güne çıkacak onu bekliyorum diğer değerler 2. Baktığımızda düzelmişti belki oda düzelmiştir diye umuyorum :(

Back
X