çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Canim yarin 13.gunum benim kan tahlili yaptirasim var dr 15 gun sonra yaptirabilirsin tahlili demisti dr gideli yarin 15 gun oluyor,bilmiyorum kafam cok karisik biraz daha beklesemmi diye ama dayanamam ki..:)

Ben bekleyeceğim, 15-16 gibi yaparım, bugün 10. günüm. günler azaldı, heyecan artıyor. Vucudumda pek değişiklik yok. İnşallah hamileyimdir..
Sen ne yaptın, test yaptırdınmı?

Ben bekleyeceğim, 15-16 gibi yaparım, bugün 10. günüm. günler azaldı, heyecan artıyor. Vucudumda pek değişiklik yok. İnşallah hamileyimdir..
Sen ne yaptın, test yaptırdınmı?

bekle canim,ben dun sabah kan verdim oglen kanamam geldi maalesef ki bu ay cok umutlanmistik ama bu ayda olmadi kanamam cok fazla geliyor ama yaa yarin klomene basliyorum bakalim hayirlisi olsun hakkimizda..

bekle canim,ben dun sabah kan verdim oglen kanamam geldi maalesef ki bu ay cok umutlanmistik ama bu ayda olmadi kanamam cok fazla geliyor ama yaa yarin klomene basliyorum bakalim hayirlisi olsun hakkimizda..

Öylemi üzüldüm canım, olsun yenir ay, yeni bir umut demek .... inşallah bu ay tutar..

mrb canım inş. laparoskopiye ihtiyacın kalmaz ben oldum laparoskpi sormak istedıgın bışey olursa yardımcı olurum

mrb kızlar iğnelerınız hayırlı olsun bende catlatma iğnesı oldum bugun 13. gunum bakalım cumartsı adet gunum banada dua edermısınız bu ay tuttururum inş.

mrb kızlar iğnelerınız hayırlı olsun bende catlatma iğnesı oldum bugun 13. gunum bakalım cumartsı adet gunum banada dua edermısınız bu ay tuttururum inş.

Insallah canim tutturursun,allahim insallah hepimize bu guzellikleri yasatir,sen kacinci ayindasin tedavinin? seninde ignen hayirli olur insallah ben dun adet oldum onumuzdeki aya bakicaz artik..

Merhaba kızlar bende şubat 27 sinde çatlatma ignesi oldum .27si ve 28 birliktelik oldu.sonra ki birliktelikler sık olmadı acaba tuttumu.çok merak ediyorum.hiç agrım yok sadece geceleri vücut ısım artıyor ayrıca 1 kilo aldım sizce gebelik oluşmuşmudur. Yorum yaparmısınız normal şartlarda martın 17 sinde regli olmam lazım.kanda çıkarmı acaba sonuç cevap verebilirmisiniz bana.

canim merhaba,test yaptinmi?

canim bebisin hayirli olsun cok sevindim:) allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder insallah..:)

merhaba arkadaşlar bende martın 12 sinde aşılama oldum martın 2 si son adet tarihim haftaya pazartesi kanda bakılacak inşallah bebişim benimledir ama ben çok sabırsızım daha 1 hafta var aşılamadan sonra 2 gün kahverengi ve aşırı akıntım oldu. herkeste benim gibi mi oldu kahverengi akıntınız oldu mu benim 2 gün her wc ye gittiğimde iç çamaşırı değiştirdim o kadar yani sizlerin nasıl oldu?

bende 7 gün önce oldum bilmiyorum hemen belirti olurmu ama bende hiç belirti yok yıne umudumu yıtırdım

bende de hiç belirtim yok sanırım aynı gün aşılama olmuşuz inşallah bebişimiz gelmiştir. peki aşılamadan sonra kahverengi akıntın oldu mu? bende çikolata kisti var acaba ondan mı bu akıntı oldu merak ediyorum.

aşılamadan 2 saat sonra akıntım oldu ama gecti ara ara oluyo şimdi .peki ne zaman test yapmayı düşünüyosun? inşllh bu ay olur

aşılamadan 2 saat sonra akıntım oldu ama gecti ara ara oluyo şimdi .peki ne zaman test yapmayı düşünüyosun? inşllh bu ay olur

ben testi pazartesi kanda baktırıcam inşallah. amin inşallah olur da başka tedavilere gerek kalmaz. sana doktorun hangi tarihi söyledi? birde senin problem neydi benim gibi çikolata kisti mi?

ben testi pazartesi kanda baktırıcam inşallah. amin inşallah olur da başka tedavilere gerek kalmaz. sana doktorun hangi tarihi söyledi? birde senin problem neydi benim gibi çikolata kisti mi?

hayır benim pkolu oldğumu söyledi doktor adetlerim düzensizdi onu düzene soktu sonra 5 gün klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum doktor bana tarih söylemedi adetin gecikirse gel gebelik testi yapalım dedi.

hayır benim pkolu oldğumu söyledi doktor adetlerim düzensizdi onu düzene soktu sonra 5 gün klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum doktor bana tarih söylemedi adetin gecikirse gel gebelik testi yapalım dedi.

anladım canım bende klomen kullandım ama sonuç negatif inşallah olumlu sonuç alırsın...

mrb ben aranızda yeniyim 13 gün önce çatlatma iğnesi oldum dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım idrar testlerim negatif kan testine cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…