- Konu Sahibi elanaz_efe
-
merhaba arkadaşlar bende martın 12 sinde aşılama oldum martın 2 si son adet tarihim haftaya pazartesi kanda bakılacak inşallah bebişim benimledir ama ben çok sabırsızım daha 1 hafta var aşılamadan sonra 2 gün kahverengi ve aşırı akıntım oldu. herkeste benim gibi mi oldu kahverengi akıntınız oldu mu benim 2 gün her wc ye gittiğimde iç çamaşırı değiştirdim o kadar yani sizlerin nasıl oldu?
slm cnm aynı günde yaptırmışız iğneyi ben pregnyl yaptırdım 5000 lik yaptırdığım gün akşam ;ertesi gün akşam ve sabahı çalışma yaptık hayırlısı bakalım beklemedeyimBende 4gün önce çatlatmaiğnesi oldum kasıklarımda şişlinlik ve adet sancısına benzer bir ağrı var normal mi acaba kullananlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.
Bende 4gün önce çatlatmaiğnesi oldum kasıklarımda şişlinlik ve adet sancısına benzer bir ağrı var normal mi acaba kullananlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.
aynen bende ikinci iğnemi oldum 6.günüm benimde ilkinde çok umutlanmıştım bu sefer umutlanmamaya çalışıyorum birde ilkinde çok kasık ağrım olmuştu bu sefer okadar ağrım yok bünyem alıştı sanırım bu defa ilkinden farklı olarak birde klomen kullandım 4 yumurtam oluşmuş ancak 3 ü çok büyümüş ortalama 2,3cm 1i 1,8cm doktor bundan umutluyum dedi çatlatma iğnesi verdi ama diğerlerini kiste çevirebilirmiş kafama takıldı sabırla BATı bekliyorum umarım olmazzz
igneyi vuralı 8 gun oldu ıkıncı ıgnem ınsaallah bu sefer yuzumu guldurur yuce rabbım
kızlar yine ben ya. bugün ovitrelleden sonraki 20. gün ama ne adet oldum ne bebek var. sizce niye böyle oldu. birşey söyleyin psikolojım bozuldu artık
kızlar yine ben ya. bugün ovitrelleden sonraki 20. gün ama ne adet oldum ne bebek var. sizce niye böyle oldu. birşey söyleyin psikolojım bozuldu artık
ben iğnemi 18mayısta yaptırmıştım kızlar doktor 36 saat sonra ilişki dedi ilişki ayın 21 gecesine denk geldi ilişkiden sonra 15 günmü saymak gerekio yoksa iğneden sonra kızlar lütfen cevap yazın
ben iğneden sonra biliyorum,ben bir yıldır tedavi oluyorum iğneden 14 gün sonra oluyorum,hiç 15 i görmedim ama kişiye göre değişiyo tabi
teşekkür ederim cnm inşlh sende bende isteyen herkes güzel sonuçlar alır salı günü kan da baktırayım o zaman bu sabah evde idrarda baktın negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?