çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

çok mutluyum yaa.. az önce 2. ovitrellemi vuruldum. dün de e2 ve ultrason mükemmel çıktı. doktorum o kadar moral werdi ki anlatamam.. yumoşlar çok ve hepsi de büyümüş.. dr bolluk bereket war dedi :) hayırlısı bakalım.. hissediyorum bu ay benim ayım olacak :)

Bende 4gün önce çatlatmaiğnesi oldum kasıklarımda şişlinlik ve adet sancısına benzer bir ağrı var normal mi acaba kullananlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.

canım merak ettim pazartesi test yapıcam demiştin sonuç ne oldu benim dün adet olmam gerekıyordu olmadım ama hiç bir belirtimde yok

Bende 4gün önce çatlatmaiğnesi oldum kasıklarımda şişlinlik ve adet sancısına benzer bir ağrı var normal mi acaba kullananlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.
slm cnm aynı günde yaptırmışız iğneyi ben pregnyl yaptırdım 5000 lik yaptırdığım gün akşam ;ertesi gün akşam ve sabahı çalışma yaptık hayırlısı bakalım beklemedeyiminşallah böyle oluruz bu ay

evet normal bende çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonrasında kontrol için gittiğimde doktor ilk olarak "ağrın oldumu " diye sordu bu yumurtalnın çatladığını gösteriyormuş aynı zamanda karnımda kasılma el ve ayakta şişmede olmuştu

igneyi vuralı 8 gun oldu ıkıncı ıgnem ınsaallah bu sefer yuzumu guldurur yuce rabbım

aynen bende ikinci iğnemi oldum 6.günüm benimde ilkinde çok umutlanmıştım bu sefer umutlanmamaya çalışıyorum birde ilkinde çok kasık ağrım olmuştu bu sefer okadar ağrım yok bünyem alıştı sanırım bu defa ilkinden farklı olarak birde klomen kullandım 4 yumurtam oluşmuş ancak 3 ü çok büyümüş ortalama 2,3cm 1i 1,8cm doktor bundan umutluyum dedi çatlatma iğnesi verdi ama diğerlerini kiste çevirebilirmiş kafama takıldı sabırla BATı bekliyorum umarım olmazzz

merhaba arkadaşlar bende 5 gün her sabah 2 tane olmak üzere klomen kullanıp 13.gün dr gittim muayenede 2 tane yumyumum olduğunu 18 mm olduklarını söleyip aynı akşam üzeri saat 17.00 de çatlatma iğnemi olmamı söledi ve 17 saat sonrada ilişki önerdi 5 gün oldu okadar heyecanlıyımki anlatamam aynı durumdaki arkaşlarmla fikir alışverişi yapmak istiyorum.inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir.

selamlar olsun herkese ben de iğneyi vurulalı 13 gün oldu baya gelişmiş 2 yumoş vardı 24-25 civarı ama bence tutmadı adet olacak gibiyim hiç akıntım yok malesef kupkuru

kızlar yine ben ya. bugün ovitrelleden sonraki 20. gün ama ne adet oldum ne bebek var. sizce niye böyle oldu. birşey söyleyin psikolojım bozuldu artık

kızlar yine ben ya. bugün ovitrelleden sonraki 20. gün ama ne adet oldum ne bebek var. sizce niye böyle oldu. birşey söyleyin psikolojım bozuldu artık

slm ,ben yumurta geç çatlarsa geç olunuyomuş diye duydum,ben geçen ay iğneden 14 gün sonrs oldum,buay yarın 14. günüm ama artık iyice ümidimi kaybettim

ben iğnemi 18mayısta yaptırmıştım kızlar doktor 36 saat sonra ilişki dedi ilişki ayın 21 gecesine denk geldi ilişkiden sonra 15 günmü saymak gerekio yoksa iğneden sonra kızlar lütfen cevap yazın

ben iğnemi 18mayısta yaptırmıştım kızlar doktor 36 saat sonra ilişki dedi ilişki ayın 21 gecesine denk geldi ilişkiden sonra 15 günmü saymak gerekio yoksa iğneden sonra kızlar lütfen cevap yazın

ben iğneden sonra biliyorum,ben bir yıldır tedavi oluyorum iğneden 14 gün sonra oluyorum,hiç 15 i görmedim ama kişiye göre değişiyo tabi

ben iğneden sonra biliyorum,ben bir yıldır tedavi oluyorum iğneden 14 gün sonra oluyorum,hiç 15 i görmedim ama kişiye göre değişiyo tabi

teşekkür ederim cnm inşlh sende bende isteyen herkes güzel sonuçlar alır salı günü kan da baktırayım o zaman bu sabah evde idrarda baktın negatifti pko olduğum için bebek yoksada adet olmayı beklemiyorum zaten çünkü doktor çatlatma iğnesinden sonra herhangi bir ilaç vermedi progestan içiyemi diye sordum doktor yok dedi

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm inşlh sende bende isteyen herkes güzel sonuçlar alır salı günü kan da baktırayım o zaman bu sabah evde idrarda baktın negatifti

inş.canım hepimizin yüzü güler,ama idrarda çıkmıyo genelde,senin bugün 15.gün ,pazartesi kanda çıkar,inşallah güzel haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…