- Konu Sahibi elanaz_efe
-
inş.canım hepimizin yüzü güler,ama idrarda çıkmıyo genelde,senin bugün 15.gün ,pazartesi kanda çıkar,inşallah güzel haber alırsın
kan testi yaptırdım sonuç negatifffffffffffffffffffff biraz öncede leke geldi(
kızlar yine ben ya. bugün ovitrelleden sonraki 20. gün ama ne adet oldum ne bebek var. sizce niye böyle oldu. birşey söyleyin psikolojım bozuldu artık
canım üzüldüm şimdi : (((((((((((((
,sen klomen + ovitrelle mi kullanmıştın,kaçıncı denemen,ben 2 defa klomen denedim ,3.de doktor iğneye geçelim dedi,ilginç ki benim adetlerim çok düzenliydi, 1 yıl önce pko olduğumu öğrendim
canım ben ergenliğe girdiğimden bu yana hiç düzenli adet olmadım klomeni nisan ayında günde 2tane denedik hiç yumurta oluşmadı mayısta günde 3 içtim 2 tane yumurta oldu çatlatma iğnesinin adını hatırlamıyorm cnm eşim alıp gelmişti eczaneden doktor kolumdan deri altına enjekte etti yani ilk deneme diyebilirim. şimdi sen iğnemi kullanıyorsun benim doktor klomenle 6defa şansını deneyebiliriz dedi olmazsa iğneye geçelim dedi. ha bide bugün aradım doktoru adet olduğumu söyledim doktor gel ilaç kist yapmışmı ona bakalım dedi sabah gidicem ben kütahyanın simav ilçesinde oturuyom doktorum eskişehirde yarın sabah 4 saat yol gidicem çok yorucu oluo sen hangi şehirdesin sende klomende böyle bir sorun oldumu
cnm kusura bakma geç dönebildim sana,senin doktorun dediği gibi 6 defa denenebiliyo,2 tane yumurtanın oluşması da iyi ,demekki ilacın etkisi iyi,bende 1 tane oluşuyodu 2 defa denedim olmadı,klomende ilk kullandığımda gelişen yumurta çatlamıştı,ama sol tarafta kist oldu,bir ay ara verdim sonraki ay yine klomen denedik tatil haftasıydı çatlatma olmadım ama kendisi çatlamış kist falan olmadı,canım bazı aylarda bünye kist yapabiliyo,inş senin yoktur,kist olunca anlıyorum adetin ilk günleri çok ağrım oluyo,sende anlarsın,bence git doktora kist olursa büyümeden tedavi olursun,bir ayda geçiyo zaten ,
doktor kendisi iğneye geçmek istedi,buay 3.denemem ,iğnede ilk ay 4 yumurta oldu sonra hepsi kist oldu 2 ay ara vermek zorunda kaldık,ben bugünde olmadım çok ağrım var kist oldu diye düşünüyorum,yarın kandan baktırcam doktorun baya uzakmış,cnm yakınlarda güvenebileceğin bi doktor mu baksan,gittiğin doktorun nasıl?ben edirnedeyim,doktorum burda
canım öncelikle inşlh sancın kisst dğilde bebiştir. bende kist oluşmamış çok şükür yine klomene devam etcez bu ay. burda sadece devlet hastanesi var cnm ve tek doktor en erken 15gün sonraya randevu alabiliyosun oda bana uymuyo benim öle beklemek gibi lüksüm yokki doktor uzak ama çok iyi bekarken ben (eskişehirde okudum bu arada) bana polikistik teşhisinide bu doktor koymuştu istediğim an telefonla ulaşıyorum (bende yeni bakabildim cnm biraz önce geldim eve kusura bakacak bişey yok) kan testi sonucu haber ver cnm inşlh hayırlı haberler olur
mrb cnm,kist olmamasına sevindim,demekki çatlamış,inş. buay güzel haberini alırım,hiç stres yapma cnm stres yaptıkça olmuyo,çok tanıdığım var ilkinde çok uğraşıp sonrakiler kendiliğinden olan,gerçi böyle diyorum ama insanın elinde değil işte, ben 3 yıdır stresten mahvoldum,canım buarada kaç yıllık evlisin?
buarada ben kan tahlili yaptırdım negatif çıktı,olmadımda büyük ihtimal kist oldu yine,çok ağrım var çünkü,olunca gitcem doktora.
negatif olmasına üzüldüm cnm hep vardır her işte bir hayır. doktorumda dedi kist çok sancı yaparmış. ben 10 aylık evliyim cnm 28 yaşındayım evlilik sürem kısa ama yşım çok küçük değil ondan hemen tedaviye başlamak istedim.inşlh bir daha ki aya hayırlı haberler veririz cnm birbirimize. benim ablamdada polikistik vardı cnm hiç sorun olmadan kendiğinden 2 tane çocuğu oldu banada sana umut olsun
negatif olmasına üzüldüm cnm hep vardır her işte bir hayır. doktorumda dedi kist çok sancı yaparmış. ben 10 aylık evliyim cnm 28 yaşındayım evlilik sürem kısa ama yşım çok küçük değil ondan hemen tedaviye başlamak istedim.inşlh bir daha ki aya hayırlı haberler veririz cnm birbirimize. benim ablamdada polikistik vardı cnm hiç sorun olmadan kendiğinden 2 tane çocuğu oldu banada sana umut olsun
arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ..bugün 15te ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım ilk kez.7 aydır bebek düşünüyoruz tahliller gayet normal çıktı.Yumurtamın biri 16mm biri 19mm.Doktor iğneyi yaptı 34.saate ilk ilişki dedi.İnternette daha erken olsun diyenler var benim kafam karıştı acayip.Bekleyelim mi biz yarını yani şimdi.
Ablan adina cok sevindim cnm, sende en dogrusunu yapmissin tedaviye erken baslayarak, inş.enkisa zamanda guzel haberini bekliyorum.Ben evliligin 2. Yili biterken basladim tedaviye aslinda biraz gec kaldim, bi sorunum oldugunuda bilmiyodum biranda yüzümu sivilce basti, cilt doktoru tahlil verdi , sonucta prolaktin cok yuksek cikti,bende bu gittigim doktora gittim arkadas tavsiyesiyle,pko oldugumu ogrendim,beni bu surecte iğneler cok yipratti,en cokta catlatma ignesi, igneden sonra acayip şişiyorum ,agrimda oluyo, sendede oldumu cnm, acaba benim bunyemmi cok tepki veriyo,bu arada bugün kacinci günun klomene basladinmi ? : )))))))
canım yarına başlıcam klomene bendede çatlatma iğnesinden sonra sancı oldu cnm ilişki esnasında özellikle daha fazla oldu sancı kasıklarımda şişmedee vardı hatta o şişliği ben kendimce hamileliğe yoruyodum kısmet cnm artık geç kaldım diye üzme kendini eğer nasip olsaydı ilk iki yıl ne kadar korunursan korun olurdu çok kişi tanıyorumki kordon bağı bağlı olduğu halde hamile kalan hem üzlüyorum hem hayırlısını istiyorum cnm dualarımdasın inan
Slm cnm nasilsin görüsmeyeli,inş cnm bu ayki tedavinde güzel haberi aliriz, nezaman çagirdi doktor?bende yeni oldum, yarin gitcem doktora, cok agrim oldu, bakalim ne diycek doktor, kist falan yoksa asilamaya gececekti,hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?