çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

sevindim cnm temizlenmiş olmasına inşlh adamın güveni boşa çıkmaz klomeni yumurtası kişinin oluşsun oluşmasın yine veriyorlarmış geçen öğrendim arkadaşım aynı senin gittiğin tıp merkezine gidio ama senin doktora değil başka biri dedi kızda ne adet düzenlisi var nede başka bir sorun onada klomen vermiş. benimde 4 gün geçti bulantım var ama cesaretim yok teste yarın doktor baksın inşlh hepimiz peş peşe hamiş oluruzda

nilay sizin için çok özel bi hediye olur bu arada ben meryem suresini okuyorum bitmesine 9 gün kaldı fatoş sen okudun dimi Allah kabul etsin

hayırlısı olsun canım öncelikle insallah bu sefer tutar ben bugun hastalandım yani bütün hevesim bidahaki aya kaldı :)). cok fazla stres sıkıntım vardı isyerindeki huzursuzluk devam ediyo sinir katsayım cok yüksek yani bi kafam rahat olamıyorum.

bu arada ben arada kacırmısım onu ya meryem suresi ne ise yarıyo. temizlendikten sonra bende basliim bari :))

hadi canım ya insallah senden güzel haberler alırız. ben bugun öglenden sonra hastalandım agrım cok var sanırımda biraz üsüttüm bu aksam hemen sogan suyuna baslıcam doktora gitmemeye devam bende :))

okudum cnm ben allah cümlemizinkini kabul etsin inşlh

Amin canim tam olarak temizlenmemis biseyler bişeyler dedi kafam karıştı hamile kalacaksın diyip duruyo değişik ilaclar verdi en azindan değişik yollar deniyo bakalim ne olcak senin hamilelik olursa süper olur bayram hediyesi arkadaşında sonuc alir insallah orda drlarin cogu yasli yani deneyimli hayırlısı artik

Amin canim inşallah sende hastalanmissin hayirlisi artik kist kalmamistir adet olduguna göre stresi salla gitsin kafan rahat olsun nasil olsa sorunlar bitmiyo işte olmazsa baska yerde bu arada meryem suresini ara vermeden 41gun okuyosun bebis icin hastalaninca baskasina okutman gerek

günaydın kızlar, internetten arastırdım bu meryem suresini namazı falan varmıs kılman gerekiyomus. varmı böyle bisey peki bide degisik bi namaz bunu yaptınızmı siz peki

selam kızlar bende çatlatma iğnesi yapılalı 18.günüm hala bende regl yok 15.gün idrar testi yaptım çıkmadı eğer gebelik yoksa neden regl olmadım normalde 14,15, gün olunca olması gerekmezmi dünde adet tarihim di adet günümü bekledim yine olmadım sizce neden böyle oldu tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim:44::44::44::44::44::44::44:

hayırlısı olsun canım öncelikle ben igneden sonra 18. gün hastanıyodum bence 1-2 gün daha bekle eger gene gelmezse kan testi yaptır ve insallaahhh bebis vardır

günaydın kızlar, internetten arastırdım bu meryem suresini namazı falan varmıs kılman gerekiyomus. varmı böyle bisey peki bide degisik bi namaz bunu yaptınızmı siz peki

slm canım ne haber namazı duymadım bende bu formdan bakmıştım bide yine bu başlığa yazan kızlar oldu namaz yoktu sen bilirsin Allah kabul eder inşallah

cnm ben okumuştum yazmıştım sizlerede 41 gün aralıksız okunuyo secde ayeti cnm namaz değil internetten araştır hergün okuduktan sonra secde yapacaksın ama inanınki herşey rabbimin isteğiyle biz bu ay ne 36 saate uyduk ne bir gün var ne birgün yoka uyduk ama nasip etsin yeterki ve 5. iğneden mutlu sonu bulduk inşlh rabbim hepinize nasip etsin cnm banada dua edin şu keseyi görelim keseyi görmeyene kadar içim rahat değil ya boş gebelik falansa diye çok korkuyorum canlarım nolur dualara sığının en büyük tedavi bence

hic canını sıkma canım allah buyuk yarın o keseyide görceksin benimde adetim bugun biter yarın baslıcam allah kısmet ederse dualarımız seninle canım kendinide sakın üzme bebisede yansıtırsın sonra

hic canını sıkma canım allah buyuk yarın o keseyide görceksin benimde adetim bugun biter yarın baslıcam allah kısmet ederse dualarımız seninle canım kendinide sakın üzme bebisede yansıtırsın sonra
Nilay ne haber dr a gittim çatlama ignesi verdi bide jel sen dr gittin mi

mrb arkadaşlar bende bu ay çatlatma iğnesi oldum bugun 14. gün test yaptım negatif cıktı çok üzgünüm.. nerdeyse 1.5 sene olldu bebek isteyeli ama rabbim nasip etmedi

mrb arkadaşlar bende bu ay çatlatma iğnesi oldum bugun 14. gün test yaptım negatif cıktı çok üzgünüm.. nerdeyse 1.5 sene olldu bebek isteyeli ama rabbim nasip etmedi

hayırlısı olsun canım hic canını sıkma biz 3 arkadas basladık bu yolu 1 tanemiz sükürler olsun gebis suanda allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bize olsun insallah hic öyle düsünme bizimde o günlerimiz gelcek...

iyi canım ne olsun iste yok ben gitmedim doktora bu ay artık baslıcam hastalanmayı bekliyorum hayırlısı olsun canım darısı bizim basımıza insallah...
Bende gecen hafta pazartesi catlama ignesi yaptirdim üç yumurtam vardi ama icimde hiç bi heyacan yok yine olmayacak inşallah canim bizimde olur Meryem suresine basladin mi

Canim nilseli nin dediği doğru canini sikma sanirim tedaviye yeni baslamissin sabirli ol çünkü bu is sabir işi inşallah en kisa sürede olur

Bende gecen hafta pazartesi catlama ignesi yaptirdim üç yumurtam vardi ama icimde hiç bi heyacan yok yine olmayacak inşallah canim bizimde olur Meryem suresine basladin mi

insallah canım ya oyle deme ben ne yumurta takibine bakıyorum ne baska bisey sadece hastalandıgımın 12-17. günlerinde iliskiye dikkat ediyorum okadar ama bu ay gitcem bakalım doktora neler dicek. yok canım ya ben baslayamadım ona ama annem bi arkadası duymus suya okuyup icirmis kızına kızında tutmus onu yapıyoruz simdi bakalım kasımın 25inde bitcek bize bi faydası olcakmı bilmiyorum sen nasılsın ohhh vala fatos artık bizle takılmıyo ne cabuk unuttu bizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…