çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

avnp;
en son çatlatma iğnesinden sonra 3-4 gün yaptım peşpeşe.ovulasyon kiti pozitif çıktı,evet hcg lh gibi davranıp pozitif çıkmasına neden olabiliyormuş ama ben hamile de kalamadım ki bu hcg de nerden çıktı o zaman. acaba çatlamamış olabilir miyim takıldı kafama.benim dr. da soramadım. normalde normal biçimde çatlıyorum ama bu iğnelerle LH takılı kalmış olmasın uzun süre kanda!
off offf şimdi sıra hsg çekilmekte !korkuyorum acı çekeceğim diye!

hadi bakalım stressiz birlikte olmanın mucizesini yaşarsın inşlh :)

çatlayıp çatlamadığı bir sonraki dr randevunda göreceksin zaten önemli olan kist olmaması. çatlayan her yumurta döllenmiyo malesef çatlamamış olsaydı kist oluşurdu büyük ihtimalle. lh takılı kalmaz ya öyle olsa yumurtlama olmaz kaç kere denedin klomenle benm daha ilk denemem 3. den snra olmazsa hsg çekilcem ama korkmuyorum anestezi de düşünmüyorum bence iki dakikalık bi işlem için çok saçma ne kadar acı çekebilirsin kaldı ki doğum yapmayı göze alıyoruz ben rahatım bence sen de rahat ol gerekeni yap ve isteğine odaklan dilerim en kısa zamanda sonuç alırsın.

sağol canım iyi temennilerin için.bana dr.um hiç klomen vermedi,hormon testlerinde ovulasyon olduğuna karar verdi dr.um.ama 4-5 aydır denedik olmadı ,olmayınca aşılama tüp bebek gibi aşamalara yaş açısından geç kalmayalım dedik,ilk kez 3 hafta kadar önce çatlatma iğneleri oldum;yani ilk denemem oldu bu.şimdi ise dr.um hsg çektirmemi söyledi.haftaya nasipse bir devlet hastanesinde çektireceğim anestezisiz.benim ağrı eşiğim çok düşüktür o nedenle biraz tedirginim;ağrı kesici filan alıcam film öncesi küçük bir plasebo etkisi yaratayım üzerimde değil mi :)
umuyorum sizin hsg ye gerek kalmadan bebeğiniz olur !herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı!

yaş kaç canım? çatlatma iğneleri derken 1 tane vurulmuyo mu zaten iğne? herşey insanın kafasında bitiyo bence sen kendini ne kadar güçlü hissedersen o kadar az acı çekersin ama hap psikolojik olarak rahatlatır yine de. ki dediğim gibi doğumda çekilen acıyı sancıyı göze almışız düşünerek kafanda büyütme canım sonuca odaklan ben oğlak burcuyum da çok hırslıyım bebek meselesine de böyle bakıyorum elimde değil. tabi önce Allah yazacak ve biz de ümit ve dua edeceğiz...

mahsuru yoksa özelden mesajlaşabilir miyiz?
benim iğneler 4 taneydi birtanesini mens.in 11.günü sonra 12. günü sonra 3 gün sonraydı sanırım... öyle işte .bu iğneler iki grup sanırım bir geliştirici yumurtayı bir de pekçok yumurta üretici sanıyorum benim olduğum ilk gruba giriyor,
ben sezeryan olmak zorundayım normal doğum yasak bana.
allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize

arkadaşım acı çekmiyosun 3 dk bi ağrın oluyo hepsi bu,yanlız sana önerim devlet hastanesinde çektirme çünkü devlet hastanesinde asistanlara bırakıyorlar bu işi dolayısıyla hepsi tam becerikli olamıyor maalesef yaptıkça öğreniyorlar. biçok yerde duydum hsg çekilirken yumurtalıklarda sıvı kalırmış sonra otarftaki tüp iptal aldırmassan da gebe kalsanda bebeği öldürüyomuş sızan sıvı,bu bi ihtimal ama biçok kişide olmuş,benmde devlet hastanesinde çekilmiştim bukadar bilinçli deildimde,3kere ffalan denedi olmadı die çeken kişi sonra sonuç çıktı doktor sol tüpümün ilaç verilirken piştiğini zorlandığını söyledi bide teselli olsun die ama sağ tüpün sağlıklı onlada hamile kalırsın diyolar.yani midyata pirince giderken evdeki pirinçten oluyosun.sana tavsiyem eğer imkanın varsa araştır iyi biyerde yaptır hsgni tamam bi miktar para veriyosun ama en azından devlet hastanesinde insanın başına böyle olaylar gelmesi daha yüksek oranda,hem istersen özelde anestezide yapılabiliyor...

teşekkür ederim yazdıkların ve önerilerin için.çok geçmiş olsun .ağrı duyup duymama ağrı eşiği ile ilgili bir şey ve herkesinde farklı farklı ağrı eşiği.benim ağrı eşiğim epey düşük,neyse katlanacağız inşallah ağrıya,çare yok ; özelde anestezili epey masraflı oluyor zaten aşılamanın bir kısmına zaten para dökeceğiz bari hsg de para saçmayayım :),herkes kendi ekonomisini kendi biliyor elbette.
tüplerde ilaç kalıyor v.s. kısmı da biraz şans belki de bilemiyorum; özelde de insanların başına türlü türlü sıkıntılar gelebiliyor ;ancak doktorunuzun sağ tüpün sağlıklı onla da kalırsın demesi çok üzücü gerçekten.çok geçmiş olsun yazdıklarınızı da araştıracağım,tetikteyim :)umarım bebişiniz var ya da hamilesinizdir

bende teşekkür ediyorum.inşallah herhangi bir komplikasyon yaşamazsınız ve inşallah hepimiz en kısa sürede hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz herşey onlar için...

hadi bakalım stressiz birlikte olmanın mucizesini yaşarsın inşlh :)

kistim vardı canım benim bu ay pek bisey cıkcagını sanmıyorum kasıklarımda cok agrımaya basladı sanki hastalancakmısım gibi ama olsun o bile benim icin artık cok iyi bisey en azından kisten kurtuluyorum :))) duruma bak ya icler acısı hastalanmaktan bile mutlu olur oldum artık bu arada neler yapıyosun canım sende varmı bu arada nurcan nerelerde

wala artık ne üzülecem neye sevinecem bilmiom. nurcan tatilde sanırım bende durum umutsuz yarına adet günüm yine dizlerim sızlıyo sivilcemde çıktı yni gelio benim kırmızılar

wala artık ne üzülecem neye sevinecem bilmiom. nurcan tatilde sanırım bende durum umutsuz yarına adet günüm yine dizlerim sızlıyo sivilcemde çıktı yni gelio benim kırmızılar

günaydın canım bende hastalandım ve cok agrım var ama ben hastalanmama cok sevindim :) sogan suyu demekki iyi gelcek gibi bakalım bugun gene baslıcam kesin kararlıyım doktor yok hic canını sıkma sende canım herseyin hayırlısı ben artık öyle yapıyorum canım napalım bizde güzel günü getirmeyi degil günün bize gelmesini beklicez

iyi bari cnm gözün aydın bakalım inşlh bundan sonraki aya hani formdada hep yaziolar ya tedaviyi bırakınca hamile kaldım diye inşlh sende öyle yazarsın bı ay

slm kızlar
uzun zamandır yazamadım tatil bitti artık evdeyim sizler neler yaptınız nilay kistin giiti mi fatoş sen ne yaptın uşak taki dr a tekrar gittin mi memnun kaldın mı bendede şans yok ya 29 unda kontrol vardı ama dr um yurt dışına seminere gitmiş eylüllün 27 sinde gelcekmiş ama dr un dediği çıktı iltahaplar düküldü yanlız hepsi gitti mi bilmiyorum işte dr olsaydı öğrenecektim

iyi bari cnm gözün aydın bakalım inşlh bundan sonraki aya hani formdada hep yaziolar ya tedaviyi bırakınca hamile kaldım diye inşlh sende öyle yazarsın bı ay

Ay insaallahhh canım yaa bidahaki aya hepimizn olur yaaaa

hosgeldin canım nasıl iyi gectimi bari
bilmiyorum canım ya gidip gitmedigini ama doktorun verdigi d.kontrol hapını kullanmadım soganı yaptım ve 29. gün hastalandım ve benim normalde kanım siyah gibi akardı bu sefer bi degisik bildigin kırmızı daha öncede soganı ictigimde aynı sekilde olmustu gitmistir diye ümit ediyorum bakalım kısmet artık gene basladım sogana 3 ay devam etcem doktor falan yok
seninde bitmistir canım ya bu arada nerden anladım iltahapların döküldügünü onu anlayamadım.

Ay insaallahhh canım yaa bidahaki aya hepimizn olur yaaaa

hosgeldin canım nasıl iyi gectimi bari
bilmiyorum canım ya gidip gitmedigini ama doktorun verdigi d.kontrol hapını kullanmadım soganı yaptım ve 29. gün hastalandım ve benim normalde kanım siyah gibi akardı bu sefer bi degisik bildigin kırmızı daha öncede soganı ictigimde aynı sekilde olmustu gitmistir diye ümit ediyorum bakalım kısmet artık gene basladım sogana 3 ay devam etcem doktor falan yok
seninde bitmistir canım ya bu arada nerden anladım iltahapların döküldügünü onu anlayamadım.

iyi geçti canım bol bol gezdik dolaştık soğan suyu çok iyi ya devam et bende başlasam mı diye düşünüyorum adetin 2. veya 3. günü başlanıyormuş oyle bi zorunluluk var mı sen nasıl yaptın bide dikkat et hamilelik olursa zararlı oluyomuş iltahapların bi kısmı un gibi küçük beyaz parçacıklar ve akıntı ile karışık beyaz biraz büyük parçalar geldi

nilaycım geldi benimde kırmızılar dün gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…