çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

oh sevindim canım iyi gecmesine allah icine sindirsin biliyorum canım o yüzden zaten hastalandıktan sonra 10 gün iciyorum daha sonra bırakıyorum yani o bırakma dönemimde yumurtlama ve hamile kalma zamanıma denk düsüyor eger gelmezse ki insallah oyle olur hamile olmus oluyorum. iyi bari canım insallah hepsi gitmistir.

nilaycım geldi benimde kırmızılar dün gece

hayırlısı olsun canım sakın canını sıkma bak dün kuzenimin esi aradı kardesi 25 yasında henüz 2 yıllık evli kız cocuk düsünmüyolar henüz doktora kontrole gidiyo ve kızın lsh degerleri cok yüksek cıkıyo doktor cocuk istiyomusun diye sormus hayır demis seneye istesende düsünemezsin cünkü 1 seneye kalmadan menepoza giriyosun demis ya simdi olur oda asılama yada tüp bebekle baska türlü cocugun olmaz oda bu sene icin gecerli demis simdi kız ilaca baslamıs düser düsmez hemen asılamaya yada tüp bebek tedavisine geccekler onu duydum allahıma sükrettim en azından bizim icin böyle bisey söylenmedi hic üzülme artık canım ya allahım bizi sınıyo elbet birgün bizde yasıcaz o güzel duyguyu

Unutmusum canım yazmayı ilk 2-4 gün arasında baslanması gerekiyo canım bende 3. günü baslıyorum 10 gün iciyorum zaten artık yumurta olustugunu ve catladıgını hissettigim icin neler oldugunu anlayabiliyorum :)))

Soğan suyunu bende yapmayı düşünüyorum ama daha araştırmadım bakıym eğer iltahap için başka bi kür varsa onu yaparım yoksa soğan suyu. canım gelecek ay inşallah hamile kalırsın Allah tan ümit kesilmez ya inşallah en kısa zamanda hamile kalırız kuzeninin eşinin durumuda vahimmiş Allah yrd.cısı olsun halimize şükretmemiz lazım

yap bence canım cünkü ben saracoglunu aradım iltahap kist herseyi söküyo diye söylemisti sekreteri insallah canım hepimiz hamile kalırızda artık tek konustugumuz konu cocuklarımız olur :)

hayırlısı olsun canım sakın canını sıkma bak dün kuzenimin esi aradı kardesi 25 yasında henüz 2 yıllık evli kız cocuk düsünmüyolar henüz doktora kontrole gidiyo ve kızın lsh degerleri cok yüksek cıkıyo doktor cocuk istiyomusun diye sormus hayır demis seneye istesende düsünemezsin cünkü 1 seneye kalmadan menepoza giriyosun demis ya simdi olur oda asılama yada tüp bebekle baska türlü cocugun olmaz oda bu sene icin gecerli demis simdi kız ilaca baslamıs düser düsmez hemen asılamaya yada tüp bebek tedavisine geccekler onu duydum allahıma sükrettim en azından bizim icin böyle bisey söylenmedi hic üzülme artık canım ya allahım bizi sınıyo elbet birgün bizde yasıcaz o güzel duyguyu[/QUOTE]

inşlh dediğin gibidir cnm bizi sınıyodur çok üzüldüm bahsettiğin kişi için benimde alt komşum var ondada sorun var kocasındada onlarda bizim gibi 1 yıllık evli ve hiç korunmamışlar olmamış doktor artık gelin aşılama yapalım dedi bu aydan için tam aşılama yaptıracaklardiki kocası ceza evinde girdi ve ne zaman çıkcağı belli değil belki ocak ayına belki 3 seneyeymiş bende onu görünce çok üzülmemeye çalışıyom artık . sende neler yapiosun cnm bizde tatil yapıp geldik şimdide 11 ekimde annemlere gidicem gün sayıyom bakalım artık annemlerden dönüşte aşılama yaptırıcam nasipse bu ay bıraktım tedaviyi klomen rahimde incelme yapmış biraz dinleneyim hem zaten annemlerde birlikte olamayız

öyle canm oda simdi tedavi asamasında ilac kullanıyo hamile kalmak icin yoksa hemen asılamaya geccekler. arkadasına cok üzüldüm ya nasıl üzülüyodur simdi kim bilir.
görcüm canım fotolarınızı allah iciniz sindirsin bu arada sacların süper olmus güle güle kullan. benimde kaynanamlar geldi gene haftaya pazara kadar kalcaklar bende onlar burdayken hastalanmam gerek sogan suyuna devam ediyorum iste doktora daha hic gitmedim ne durumdayım bilmiyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda hepimize güzel saglıklı bebisler versin

canımmmmmmmmmm geçmiş olsun tez zamanda gitmeleri nasip olsun inşlh cn sıkıntısından saçıma sardım kafayı. benimde kaynpeder geldi sabah ben komuşuya kaynanamı bahsettim ama bilerek gidip söyleyeceğini biliyorum söylemişşşşşşşşşşşşşşş benimkide çıldırmış kendi gelmeye yüzü yok kocasını yollamış salak aciz bende yalan bişey demedim ne yaptısa onu söledim yapmasaydı sölemeseydim dedim sanki altta kalıcam ya böle işte cnm şu eşimin yükselme sınavı gelsede gitsek buralardan
dün gece uyuyamadım yine hep dua ettim sana bana nurcana

sorma canım bide sim gecede 3 - 11 calısıyo evde basbasayız yani anlıcagın esim gelene kadar o bi koltukta ben bi koltukta tv izliyoz :) cok egleniyoz yani anlıcagın :)) allahtan esimin yengeside varda o biraz kafa dengi ortamı ısıtıyo
insallah canım en kısa zamanda sende kurtulursun oralardan. allah razı olsun canım isteyen herkeze nasip etsin.

merhaba kızlar,
uzun zmandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.
artık yazma zamanı geldi. burda çok güzel paylaşımlar var.
ben kendimi bildim bileli pco hastasıyım. ilk aşılama tedavimde ikizlere hamile kaldım.çok şiddetli ohss geçirdim.
ikizlerden tekini 8 haftalık kaybettim.diğeride 30 haftalık doğdu. çok zor günler geçirdim.
şuan sağlıklı 6 yaşında bir oğlum var şükür.
2 yıldır ikinciyi istiyoruz olmuyor.ilkinde daha kolay olmuştu.
geçen yıl aşılama oldum tutmadı.arada tedavileri kestik. geçen ay yine yaptırdık olmadı.
bu ay yine denedik ama çok yumurta gelişimden yine ohss oldum ama ilki gibi ağır değil. şimdi aşılamanın 12. günü.cumartesi tahlil yapılacak.

allah bağışlasın cnm inşlh bundada sorun olmaz bende klomen + çatlatma iğnesinin 5. ayındayım kasımda bende geçecem aşılamaya bende senin gibi ergenliğe girdim gireli pko yum düzenli adet nedir bilmem

allah bagıslasın canım benimde aynı adetimin ayda 1 geldigini hatırlamam hic :) sen ne güzel bebegini kucagına almıssın allah bagıslasın yazısı güzel olsun insallah biz daha onu bile tadamadık (

kızlar yazışıyormuşsunuz haberim yok :) bende az önce faceden msj attım sizlere. dr a gidecektim daha gelmemiş dr haftaya kaldı ne şanssızlıkla 2 ay olacak daha kontrole gidemedim çok merak ediyorum ne dicek içimden hiç bişey yapmak gelmiyo ne soğan suyu ne bal karışımı ne yumurta yoğurt yemek folik asiti bile içmiyodum bi kaç gün oldu yeniden başladım anlayacağınız bi tuhaf oldum

hosgeldin canım bende gitmedim ne zamandır doktora sogan suyuna devam gerci konustuk bunları benim 26 sında hastalanmam gerekti ama hala gelmedi gelmedigi icin sogan suyunuda icemedim allahım ya eger sogan suyuna ragmen gene kist olustuysa vala artık napcam bilmiyom bakalım bi kac gün daha bekliiim diyorum kızlar nolur dua edinde hamile kalmıs olayım yaaa ((

ha bu arada kaynanamlar gittiler gerci bu sefer cok sorun yasamadık cünkü yengeside vardı yanımızda biraz kafa dengi kadın bende hep onunla muhabbet ettim kıskanmıs esime söylemis esimde hatayı kendinde ara anne demis ohh dedim agzına saglık :)))

Son düzenleme:

ohhhhhhhhhh çatlasında patlasınlar :) naptın cnm hasta oldunmu benimde 30unda olmam gerekiodu olmadı hem midem bulanio hem adet olcak gibi sancım var anlamadım gitti çok yağmur da yağio gidip bi bktırayım dedim inşlh kist olmamıştır ikimizdede hamişizdir

yok canım hala gelmedi insallah canımm ya bende dün aksam bi test alıp yapayım dedim ama sonra vazgectim cünkü hep aynı tabloyu görmekten sıkıldım beklicem bi kac gün daha bende bulantı falan yok ama yanıyo midem cok fena bide gene grip oldum ilacta icemiyorum bisey vardır diye bi umut iste halsizligim cok ama oda hastalıktan kaynaklanıyo bende cuma ya kadar gelmezse gitcem artık doktora

bu arada haftaya p.tesi ayın 7 sinde evlilik yıldönümümüz insallah eşcazımaaa güzel bi hediye veririiimmm

Son düzenleme:

inşlh cnm inşlh en güzel hediyen olur. cnm bendede var bi yorgunluk bi halsizlik dayak yemiş gibiyim cumartesi eşimin sınavı eskişehirde bende gidicem nasipse o vakte kadar gelmezse ilk gittiğim doktora gideyim diyorum cumartesi

insallah canım seninde olmusturda seninkide hediye olur bakalım aksama dayanmaya calıscam ama dayanamazsam test alıp yapcam bakalım 5. gün bugun insallahh vardır allahımmm hayırlısı olsun kist olmasında vala bilemedim artık yaaa

kızlar slm evde net yok yazamıyorum okulda da bi tane pc var girmek için randevu alm
an lazım neyse bu ayda olmadi adet oldum hemde erken oldu cuma günü dr a gidecem bakalım ne dicek yazdiklarimiz göz attm inşallah hamissinizir

nilay sizin için çok özel bi hediye olur bu arada ben meryem suresini okuyorum bitmesine 9 gün kaldı fatoş sen okudun dimi Allah kabul etsin

slm kızlar urfadayım dra göründüm iltahapların hepsi temizlenmemiş ama iltahap için ilaç yazmadı bi tane hormon hapı bitane inozitol+folik asit bide seprone haftaya tekrar çağırdı yumurta takibi için aslında klomen yazdı eczanede yoktu sepronede olur dedi dr
haftaya tekrar ilaç yazacakmış kendinden çok emin ya ama kendimi kaptırmak istemiyorum inşallah dediği gibi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…