- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.201
ben bu ay çatlatma iğnesi oldum 21 ekimde, ondan sonra belimde ve kasıklarımda baya bir ağrı oldu... batım 6 kasım 4 kasımdada iğne vurulduğum agrıların aynısını yaşadım , ara ara kasıklarımda batmalar oluyor, test yapmakta istemiyorum çünkü umutlarımın tükenmesini stamiyorum yine benim gibi olanlar var mı???
bende dokktor 11 dedi bi an gecemi gündüzmü diye düşündümm ama sonra gündüz olduğuna karar verdimmmm:)) allahım sana da nasip eder inşallah canımmm isteyen herkese
öncelikle hayırlısı olsun ama bence erken yaptırmıssın 15. günü bekle cünkü genelde 15. gün kesin sonuc veriyor.
nilay ne haber benim yumurtalar olustu yarın çatlama iğnesi yapcam sen ne durumdasin
hadi bakalım hayırlısı olsun canım olusan yumurtalar bebiste olsun insallah bakalım canım bende yarını bekliyorum yarın igne vurulcam ama yumurta varmıdır yokmudur bilmiyorum bu ayı böyle gecircez dedi doktor 1 tane yumurtam vardı son 3 gündür kasıklarımdada cok agrı vardı bilmiyorum hic 18. gündede ilaca baslıcam bakalım nolcak ama allah biliyo ya olsunda istemiyorum allah herseyin hayırlısını verirmis ya isten ayrılcam eger hamile kalırsam cok zorlanırız gibi geliyo gene allahım bilir hayırlısını ama ne biliim bi tarafım cok istiyo ama bi tarafımda olmasın istiyo hayırlısı
Canim sen baya istekliydin ama iş konusunda haklisin doğum izni yok mu benim bu ay yumurtalar iyi gelisti her gün süt yumurta hurma yedim bide folik asit takviyesi yaptim faydasi cok oldu sende istiyorsan beslenmene dikkat et hi bide ceviz yedim hakkında hayirlisi olsun benim dr da bu ay olmazsa gelecek aya asilama diyo ya inşallah gerek kalmaz esimde asilama konusunda isteksiz
var canım olmazmı ama olan olaylardan isten biraz sogudum yeni arayıslara girdim bakalım hayırlısı insallah hepimiz icin insallah seninde gerek kalmaz canım bak fatosunda asılama demisti ama o ay tuttu insallah seninde tutar ben bu ay cok umutlu degilim sanki istemiyoda gibiyim bilmiyorm ya su is muhabbeti yüzünden biraz kararsızım igne vurulmam gerek ama onu bile yaptırmak gelmiyo icimden bilmiyorum ya havalardanmıdır nedir ne yemek yiyesim var ne yataktan kalkasım var bu aralar cok karamsarım herseye((
merhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonraki 12. günüm ve sabah test yaptım ikinci çizgi silik ama görülebilecek şekilde çıktı:) perşembe günü kan testinden baktıracağım inşallah sonuç doğrudur:)
merhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonraki 12. günüm ve sabah test yaptım ikinci çizgi silik ama görülebilecek şekilde çıktı:) perşembe günü kan testinden baktıracağım inşallah sonuç doğrudur:)
canım nasılsınız görüşmeyeli ben ölü gibi yatıyorum taniyonum 8 e 5 e hiçbir şey yiyemiyorum malum ne kapımı çalan ne bir kap yemek getirenim var unuttum sanmayın sizi hiç nete girmiyodum ayağa kalkınca çok kötü başım dönüo gözümün önü karario hep duamdasınz canlarım eşime bile diyorum benim arkadaşlrıma dua et diye kendinize iyi bakın inşlh nurcandan da sendende güzel haberler alırım en kısa zamanda
Aaaa ne güzel haber!!! İkinci çizgi boşa çıkmamıştır bence. HAydi bekliyoruz hayırlı haberlerini!!!
seninle aynı gün vurulmuş iğneyi canım.Aaa ne güzel inşallah kanda da çıkar.Ben daha test falan alıp yapmadım cuma gününe kadar beklesem mi diyorum içim içimi yiyor,herhangi belirti de hissetmiyor gibiyim sanki..
inşallah canım o günün akşamında dayanamayıp tekrar test yaptım bu sefer çok net çıktı ikinci çizgi :) yarında kan vereceğim inşallah testlerin azizliğine uğramamışımdır yarın sonucu paylaşırım inşallah. canım bendede öyle pek bi belirti yok hatta benim adet sancısının birebir aynısı var şuan ya adet olacağım yada hamileyim yarın göreceğiz. umutsuzluga kapılma allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?