Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ovitrelle verdi bana bakalım hayırlısı olsun. Çok bel ağrısı çekiyorum geceleri yumurtalarım çatlıyor sanırım çok ağrı çekiyorum uyuyamıyorum inşallah bebek olurda acıları çektiğimize değer 🥰
Benimde çok belim ağrıyor sanırım iğnenin etkisi 14. Gün olmadan test yapmamak lazımmış. İğne vuruldumuz günüde saymıyor musuz.

Benimde çok belim ağrıyor sanırım iğnenin etkisi 14. Gün olmadan test yapmamak lazımmış. İğne vuruldumuz günüde saymıyor musuz.
Adetime kadar beklemeyi düşünüyorum bekleyebilirsem ay inşallah tutar ya şu mübarek ayda yüzümüz güler inşallah yatıp kalkıp dua ediyorum😔

Adetime kadar beklemeyi düşünüyorum bekleyebilirsem ay inşallah tutar ya şu mübarek ayda yüzümüz güler inşallah yatıp kalkıp dua ediyorum😔
Bende bekleyeceğim inşallah olmazsa 2. Denemem başlayacak İnsallah nasip olur artık. Dualarında bizi de unutma canım. Haber vermeyide unutma

Sperm hız düşüklüğü için çoban çökerten ve çakşır suyu havuç suyu bunlar çok çok faydalı bizzat denedik. Muhakkak kullanmanızı tavsiye ederim
Şimdilik takviye aldı bitsne bir de keçi boynuzu pekmezi kullanıyor takviye bitince tekrar test yapacak artmadıysa başka yollar deneyeceğiz mecbur. Çakşır suyu hazır sanırım çoban çökerten bitki mi?

Şimdilik takviye aldı bitsne bir de keçi boynuzu pekmezi kullanıyor takviye bitince tekrar test yapacak artmadıysa başka yollar deneyeceğiz mecbur. Çakşır suyu hazır sanırım çoban çökerten bitki mi?
Keçi boynuzu sperm sayısını artırıyor hıza etki etmiyor. Havuç suyu hıza çok iyi geliyor. Çakşır suyu hız ve sayı artırıyor. Özel preslenerek sıkılmış suları satılıyor. You tube den araştırmanızı tavsiye ederim inşallah olumlu sonuç alırsınız

Keçi boynuzu sperm sayısını artırıyor hıza etki etmiyor. Havuç suyu hıza çok iyi geliyor. Çakşır suyu hız ve sayı artırıyor. Özel preslenerek sıkılmış suları satılıyor. You tube den araştırmanızı tavsiye ederim inşallah olumlu sonuç alırsınız
Teşekkür ederim araştırıp alıcam mutlaka☺️

Merhaba. Umarım tedavin olumlu sonuçlanır🤲🏻 Doktor bana da pko dedi fakat hormonlarım normal düzenli de adet görürüm. Hormonlara rağmen sadece pko görüntüsü olduğu için pko tanısı konulur mu? kaç tane doktor dinledim 2 belirti birden olmadı mı tanı konulmaz diyor ya ultrason görüntüsü ve hormon ya da ultrason görüntüsü ve belirti kıllanma vs tarzı. Benim de iğneyi yapalı bugün 14. Gün oldu dün kan vermiştim negatif umarım seninki tutar canım🥰
Çatlatma iğnesi yaptırırken yumurta kaç mm bir sonrakine bebeşin seninle olur inşallah 🤲🏻

İnşallah şu mübarek günlerde ikimizde hayırlı sonuçlar alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin. İğneden sonra akıntım oldu yumurtlama akıntısı gibi. Belim ağrımaya başladı 34 saat oluyor iğne olalı. İlk femara kullanışım doktor femara pko da daha etkili dedi klomen vermedi femara verdi 16 mm çok küçük değil mi dedim hayır dedi doktor 16mm gayet güzel dedi. Hayırlı olsun inşallah.
Benimde 17 canım bugün iğne olucam hayırlısıyla bakalım 🤲🏻❤️ 16-20 arası olması gerekiyormuş zaten iğneden sonra çatlayana kadar da büyüme yapıyormuş

Eklentiler

• 50CE3F45-2971-4748-9DE7-E8312FAFD183.webp
    50CE3F45-2971-4748-9DE7-E8312FAFD183.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 43
Benimde 17 canım bugün iğne olucam hayırlısıyla bakalım 🤲🏻❤️ 16-20 arası olması gerekiyormuş zaten iğneden sonra çatlayana kadar da büyüme yapıyormuş
Herkes de 18 üzeri çatlatma iğnesi olmuş o yüzden aklıma takılmıştı. çok teşekkür ederim. Demek çatlayana kadar da büyüyormus öğrenmiş oldum. inşallah sende hayırlı haberler alırsın bayrama sonuçları alınca çifte bayram olur inşallah.

Herkes de 18 üzeri çatlatma iğnesi olmuş o yüzden aklıma takılmıştı. çok teşekkür ederim. Demek çatlayana kadar da büyüyormus öğrenmiş oldum. inşallah sende hayırlı haberler alırsın bayrama sonuçları alınca çifte bayram olur inşallah.
Amin inşallah canım bende küçük sandım direk neye baktım araştırdım vurulduktan sonra da büyüme oluyormuş merak etme güzel haberler alırız inşallah sende bana haber ver 🥰

Amin inşallah canım bende küçük sandım direk neye baktım araştırdım vurulduktan sonra da büyüme oluyormuş merak etme güzel haberler alırız inşallah sende bana haber ver 🥰
Mutlaka haber veririm sizin ilk çatlatma iğneniz mi benim ilk. 😊

Mutlaka haber veririm sizin ilk çatlatma iğneniz mi benim ilk. 😊
Benimde ilk ondan çok heyecanlıyım bazı yorumları okuyorum ümitleniyorum ilk olanlarda hamile kalan çok kimilerinde 3. Denemede bakalım hayırlısı inşallah bizimde ilkinde olur ☺️

Çatlatma iğnesi yaptırırken yumurta kaç mm bir sonrakine bebeşin seninle olur inşallah 🤲🏻
İnşallah canım senin de olumlu sonuçlanır🤲🏻 Benim doktorum başka şehirdeydi diye takibe gidemedim klomenden sonra bi kere kontrole gittim onda da 16 mm olmuş dedi iğne verdi 6 gün sonra yap dedi. Ama iğneyi yaptığım saatten yaklaşık 20 saat sonra çatlamış benim adet olduğum saati hesapladım belki de yanlıştır ama 36 değil bence. Sen iğneyi yaptıktan 12 saat sonra bi ilişki olsun sperm sorunu yoksa doktor da başka şekilde bi ilişki belirlemediyse

Back
X