Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım senin de olumlu sonuçlanır🤲🏻 Benim doktorum başka şehirdeydi diye takibe gidemedim klomenden sonra bi kere kontrole gittim onda da 16 mm olmuş dedi iğne verdi 6 gün sonra yap dedi. Ama iğneyi yaptığım saatten yaklaşık 20 saat sonra çatlamış benim adet olduğum saati hesapladım belki de yanlıştır ama 36 değil bence. Sen iğneyi yaptıktan 12 saat sonra bi ilişki olsun sperm sorunu yoksa doktor da başka şekilde bi ilişki belirlemediyse
Amin inşallah🤲🏻❤️🥰Doktor bana bugün 17:00 vurdurdu iğneyi yarın akşam ilişki olsun dedi en erken 24 saat en geç 40 saatte çatlıyor sanırım

☺️ Allah razı olsun canım. Sen kaç defa iğne ilaç vs yapmıştın. Doktora gittin mi tekrar yapicak misin
Ben bi kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetin 3. Günü tekrar gideceğim doktora ama başlar mıyım tekrar ilaca bilmiyorum belki soğan kürü denerim bu ay

Ben bi kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetin 3. Günü tekrar gideceğim doktora ama başlar mıyım tekrar ilaca bilmiyorum belki soğan kürü denerim bu ay
Anladım canım kaç aydır deniyorsunuz? Bir de ben soğan kürünü yaptığım ay kist oldu bende. Umarım sende öyle bir etki yapmaz

Ben 15. Gün idrar testi yapmıştım pek ümidim yoktu ikinciyi çizgiyi görünce şok olmustum . Kaçıncı gün oldu senin ☺️
Neden hiç ümidiniz yoktu hiç belirti yaşamadınız mı. Benim daha 3. Günüm iğneden sonra inşallah Allah bize de nasip eder. Sağlıkla sihhatle kucağınıza alın.

Neden hiç ümidiniz yoktu hiç belirti yaşamadınız mı. Benim daha 3. Günüm iğneden sonra inşallah Allah bize de nasip eder. Sağlıkla sihhatle kucağınıza alın.
Ben de 22 sinde vuruldum iğneyi aşırı derece de ağrılarım var midem bulanıyor geceleri uyuyamıyorum daral geliyor çok su içiyorum içim yanıyor resmen 😂 elimden gelse buzlu su içeceğim de eşim izin vermiyor sizde de var mı böyle şeyler?

Anladım canım kaç aydır deniyorsunuz? Bir de ben soğan kürünü yaptığım ay kist oldu bende. Umarım sende öyle bir etki yapmaz
İnşallah. Eşim ilaç alma diyor onda sperm hızı düşüklüğü var takviye aldı şimdi o biraz etki ederse öyle alırsın ilacı şimdi alsam da boş gibi geliyor sanki. 9 aylık evliyim 7 aydır deniyoruz canım

Ben de 22 sinde vuruldum iğneyi aşırı derece de ağrılarım var midem bulanıyor geceleri uyuyamıyorum daral geliyor çok su içiyorum içim yanıyor resmen 😂 elimden gelse buzlu su içeceğim de eşim izin vermiyor sizde de var mı böyle şeyler?
Bende 23 ünde oldum. Belim çok ağrıyor ani ateş basması oluyor Basım da çok ağrıyor ona bağlıyorum başka da birsey yok şuan :) biraz okuduğumda bunlara çatlatma iğnesinin içerdiği hormon nedeniyle olduğunu anladım. Bu kadar kısa süre de mide bulanir mi bilmiyorum. İnşallah bebişlerimiz vardır.

İnşallah. Eşim ilaç alma diyor onda sperm hızı düşüklüğü var takviye aldı şimdi o biraz etki ederse öyle alırsın ilacı şimdi alsam da boş gibi geliyor sanki. 9 aylık evliyim 7 aydır deniyoruz canım
Anladım canım. Anasonu duymussundur belki sperm sayısı için çok faydalı olduğunu okumuştum. Kullanan arkadaşlardan da olumlu sonuclar elde edenler oldu bayağı. Hani hızını etkiler mi bilmem ama bi bak istersen . Umarım tez zamanda sen de güzel haberler verirsin canım ♥️

Bir buçuk senedir bi kürtajım oldu. Onun dışında doğru düzgün bi sorun olmadığı halde nasip olmuyordu . Hayal kırıklığı yaşayınca insan aylarca, biraz ümitsizlik oldu sanırım. Benim iğneden sonra 3. Ve 4. gunlerde kasık ağrılarım oldu. Adet tarihimden bir hafta öncesine yakın tarihte de afedersin böyle sarı bi akıntım oldu şaşırmıştım hatta. Yine adete yakın adet sancilarim vardı adet olcam sandım yine o yüzden ☺️ amin Allah razı olsun

Bende 23 ünde oldum. Belim çok ağrıyor ani ateş basması oluyor Basım da çok ağrıyor ona bağlıyorum başka da birsey yok şuan :) biraz okuduğumda bunlara çatlatma iğnesinin içerdiği hormon nedeniyle olduğunu anladım. Bu kadar kısa süre de mide bulanir mi bilmiyorum. İnşallah bebişlerimiz vardır.
Yok canım iğnenin etkileri zaten bunlar. İnşallah rabbim isteyen herkese ve bize nasip eder 🥰

Back
X