Merhaba test yaptınızmıMerhabalar herkese 1 isen 3 aylık evliyim geçen sene Nisan ayında kimyasal düşük yaşadım ondan sonra hamile kalamadım bu ay klomen+çatlatma iğnesi denedik.bugün iğneden sonraki 9. Günüm. 2 gündür sırtım ve belim hafiften ağrıyor tatlı bir ağrı.dün sabahtan beride sadece sırf bembeyaz akıntım var ne olduğunu çözemiyorum.yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba şimdiden teşekkür ediyorum.. :)
Öğlen test yaptım çok çok çok silik çizgi var gibi geldi gözüme ama bilmiyorum ilk başta yok diye üzüldüm sonra görmeye çalıştıkça piskolojikmi attık birşeyler görmeye başladım.Yarın sabah tekrar yapacağım ilk idrarlaMerhaba test yaptınızmı
Hadi inşallah hamişsinizdirÖğlen test yaptım çok çok çok silik çizgi var gibi geldi gözüme ama bilmiyorum ilk başta yok diye üzüldüm sonra görmeye çalıştıkça piskolojikmi attık birşeyler görmeye başladım.Yarın sabah tekrar yapacağım ilk idrarla
İğne etkisi olma ihtimali yüksek. İğne etkisi geçene kadar belirti yaşamanız normalMerhabalar herkese 1 isen 3 aylık evliyim geçen sene Nisan ayında kimyasal düşük yaşadım ondan sonra hamile kalamadım bu ay klomen+çatlatma iğnesi denedik.bugün iğneden sonraki 9. Günüm. 2 gündür sırtım ve belim hafiften ağrıyor tatlı bir ağrı.dün sabahtan beride sadece sırf bembeyaz akıntım var ne olduğunu çözemiyorum.yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba şimdiden teşekkür ediyorum.. :)
Hadi inşallah hamişsinizdir
Böyle çıktı bugünkü testimİğne etkisi olma ihtimali yüksek. İğne etkisi geçene kadar belirti yaşamanız normal
İğne 10-12 gün etkisini gösterir. 14. Gün test yapmanız daha sağlıklı olurBöyle çıktı bugünkü testim
Merhaba canım benim de biraz akıntım vardı iğnenin 9 günündeyim regime 4 gün kaldı test yaptığımda pozitif çıkıyor ancak iğneden kaynaklı olduğunu biliyorum çünkü iğnenin içinde hamilelerden alınan hormon varmış bu yüzden pozitif çıkıyor o yüzden çok fazla umutlanmak istemedim ara ara rega sancısı ve şişkinlik yaşıyorum ama yine de Allah'tan ümit kesilmez sen de aynı şekilde en azından 12 13 günü bekle daha sonra test yap kişiden kişiye göre değişiyor bazı insanların 8 veya 9 günde kandan atılıyor su içmeye de bağlı onlar pozitif görüp yine hamileliği de yaşayabiliyorlar bakalım bekleyeceğizİğne etkisi olma ihtimali yüksek. İğne etkisi geçene kadar belirti yaşamanız normal
Bugün 14. Günümün akşamıİğne 10-12 gün etkisini gösterir. 14. Gün test yapmanız daha sağlıklı olur
O zaman vardır erken gebelik testi mi yaptığınız testBugün 14. Günümün akşamı
Evet erken gebelik testi ama varmı yokmu emin değilim dün iğneden sonraki 13.günümdü test yaptım negatif hiç çizgi vs çıkmadı bugün 14.günüm reglime 4-5gün var çizgiyi çıplak gözle daha net görüyorum ama dakika tutup beklemedim kuruma çizgisi desem diğerinde yok ama kuruma çizgisi bilmiyorum çok üzgünüm çokta ümitlenmek istemiyorumO zaman vardır erken gebelik testi mi yaptığınız test
Hiç üzülme adet gelmedikçe umut hep var yenilersin 2 gün sonraEvet erken gebelik testi ama varmı yokmu emin değilim dün iğneden sonraki 13.günümdü test yaptım negatif hiç çizgi vs çıkmadı bugün 14.günüm reglime 4-5gün var çizgiyi çıplak gözle daha net görüyorum ama dakika tutup beklemedim kuruma çizgisi desem diğerinde yok ama kuruma çizgisi bilmiyorum çok üzgünüm çokta ümitlenmek istemiyorum
Hiç üzülme adet gelmedikçe umut hep var yenilersin 2 gün sonra
Evet gözüküyor çizgi ben gördüm ama geçen sefer bende yaptım öyle kaset testte adete 2 gün kala çizgi çıktı adet oldum bide yanıltıyor testler bugün daha kaset test yaptım çizgi gördüm kan verdim beta 0 çıktı şoka girdim yenilersiniz hiç stres yapmayınEki Görüntüle 3401334 Eki Görüntüle 3401335 Peki siz görebiliyormusunuz sizin tahmininiz nedir
Evet gözüküyor. İnşallah vardır. Kaçıncı denemeydi iğne ile klomen mi kullanmistinizEki Görüntüle 3401334 Eki Görüntüle 3401335 Peki siz görebiliyormusunuz sizin tahmininiz nedir
Hiç ne olacak inanın bilmiyorum çok stresliyimEvet gözüküyor çizgi ben gördüm ama geçen sefer bende yaptım öyle kaset testte adete 2 gün kala çizgi çıktı adet oldum bide yanıltıyor testler bugün daha kaset test yaptım çizgi gördüm kan verdim beta 0 çıktı şoka girdim yenilersiniz hiç stres yapmayın
İlk defa klomen ile iğne kullandım ama sonuç ne olacak bilmiyorumEvet gözüküyor. İnşallah vardır. Kaçıncı denemeydi iğne ile klomen mi kullanmistiniz
Stresten uzak durun benceHiç ne olacak inanın bilmiyorum çok stresliyim
Kuruma çizgisi olabilirmi acaba benim testteki.bir önceki gün yaptığımda kuruma çizgisi falan yok amaStresten uzak durun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?