Bende 40. Saat çok kötü ağrı yaşadım işe gidemedim doktoru aradım geleyim mi diye gerek yok yumurtalar çatlıyordur iyiye işaret dedi. 3 yumurtam vardı çatladı ama sonuç alamadım geçen ay.. Bu ay da salı bat tarihim adet gelecekmiş gibi hakkımızda hayırlısı olsun3 gün evvel çatlatma iğnesi vuruldu 36 saat sonra inanılmaz ağrılarım oldu.. 24 saat ve 48. Saatleri değerlendirdim ağrım bugün geçmiş halde..
sizce yumurtalıklar çatlarkenmi ağrı oluştu?
Yada ağrıları adete kadar devam eden varmı bu şekilde olumlu sonuç alan arkadaslar nasıl bir yol izledi?
Hemen hemen aynı saatlerde ağrı yaşamışız,benimde 3 yumurtam oluştu henüz erken inşallah güzel sonuclar alırızBende 40. Saat çok kötü ağrı yaşadım işe gidemedim doktoru aradım geleyim mi diye gerek yok yumurtalar çatlıyordur iyiye işaret dedi. 3 yumurtam vardı çatladı ama sonuç alamadım geçen ay.. Bu ay da salı bat tarihim adet gelecekmiş gibi hakkımızda hayırlısı olsun
İnşAllahHemen hemen aynı saatlerde ağrı yaşamışız,benimde 3 yumurtam oluştu henüz erken inşallah güzel sonuclar alırız
Siz kaç aydır deniyorsunuz acaba?İnşAllahben 3 ay letu tedavisi deniyorum bu da 2. Ay.. 3 ay da tutmazsa aşılama dedi doktorum
Bende 5. İnde aksam 6 da oldum ignemi ama agri yok3 gün evvel çatlatma iğnesi vuruldu 36 saat sonra inanılmaz ağrılarım oldu.. 24 saat ve 48. Saatleri değerlendirdim ağrım bugün geçmiş halde..
sizce yumurtalıklar çatlarkenmi ağrı oluştu?
Yada ağrıları adete kadar devam eden varmı bu şekilde olumlu sonuç alan arkadaslar nasıl bir yol izledi?
Aynı zamanlarda vurmuşuz canım inşallah hayırla sonuclanır,burdan takip edelim durumlarımızı inşallahBende 5. İnde aksam 6 da oldum ignemi ama agri yokbelki agrisiz catladi tek yumurtam vardi bilmiyorum... ama gecen ay cok fena agrilarim olmustu yani normal kuzum ins hayirli sonuclar alirsin bende catlamanin 79 . Saati a agri sizi yok keske olsa boyle arada kaldim igme ise yaramadimi diye gecen ay gerci iki yumurtamda kendi catlamisti bira once gebelik testi yaptim kana karismismi igne diye oda kana karismis gebelik testi poİtif cikti cunku ignede hcg hormonu varya 14 gun poİtif cikartiyomus testi ayy bilemedim tedirgin old agrim olmayimca ins kiste falan cevirmez
Evet benimde dediğiniz gibi aksama kadar kıvrandım şuan bir ağrım yok,sizin kaç yumurta gelişmişti? aynı zamanlarda vurulmusuz burda takip edelim durumumuzu inşallah rabbim kucaklarımızı doldururBende catlatma iğnesini pazartesi oldum dün 2 kez degerlendirdik sabahtan aksma kadar agriyla kıvrandım durdum catladigi içinmiş ağrı 1 den fazla yumurta geliştiyse o da çok ağrı yapıyor
Bende ilkinde ağrı çekmemiştim,demekki vucudu yumurtaya göre değişiyor vurduysan etki etmiştir canım tedirgin olma inşallah rabbim hayırlı sonuçlar nasip ederBende 5. İnde aksam 6 da oldum ignemi ama agri yokbelki agrisiz catladi tek yumurtam vardi bilmiyorum... ama gecen ay cok fena agrilarim olmustu yani normal kuzum ins hayirli sonuclar alirsin bende catlamanin 79 . Saati a agri sizi yok keske olsa boyle arada kaldim igme ise yaramadimi diye gecen ay gerci iki yumurtamda kendi catlamisti bira once gebelik testi yaptim kana karismismi igne diye oda kana karismis gebelik testi poİtif cikti cunku ignede hcg hormonu varya 14 gun poİtif cikartiyomus testi ayy bilemedim tedirgin old agrim olmayimca ins kiste falan cevirmez
Benimde çok ağrım olmuştu yürümekte zorlandim hala ara ara ağrı var 16 Nisan da vuruldum bugün kan testi yaptırdım 27 çıktı hormon etkisi mi gebelik miEvet benimde dediğiniz gibi aksama kadar kıvrandım şuan bir ağrım yok,sizin kaç yumurta gelişmişti? aynı zamanlarda vurulmusuz burda takip edelim durumumuzu inşallah rabbim kucaklarımızı doldurur
11. Gününüz sanırım iğne etkiside olabilir,12-14 günlerinde net olur diyorlar benim 11. Gün testte negatif çıkmıştı 14. Gün kanda negatif gördüm,yani belli olmaz biraz bekleyin derim netleşmesi içinBenimde çok ağrım olmuştu yürümekte zorlandim hala ara ara ağrı var 16 Nisan da vuruldum bugün kan testi yaptırdım 27 çıktı hormon etkisi mi gebelik mi
Ben de bugün kan testi verdim ve 27 çıktı, iğne gününü saymazsam 12. Gündeyim. Doktoruma sonucu attım değerin yüksek olduğunu ancak iğne etkisi de olabileceğini söyledi. Umarım iğneden değildir, Cumartesi günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum.Benimde çok ağrım olmuştu yürümekte zorlandim hala ara ara ağrı var 16 Nisan da vuruldum bugün kan testi yaptırdım 27 çıktı hormon etkisi mi gebelik mi
İnşallah gebelik vardır. ben ilk bebeğimi 3 ay önce düşük sonucu kaybettim ilk iğne denemem ins olumlu sonuçlanır sizinde benimdeBen de bugün kan testi verdim ve 27 çıktı, iğne gününü saymazsam 12. Gündeyim. Doktoruma sonucu attım değerin yüksek olduğunu ancak iğne etkisi de olabileceğini söyledi. Umarım iğneden değildir, Cumartesi günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum.
Umarım bu defa çok güzel haberler olurİnşallah gebelik vardır. ben ilk bebeğimi 3 ay önce düşük sonucu kaybettim ilk iğne denemem ins olumlu sonuçlanır sizinde benimde
Şükür 87 çıktı bugün olumlu yönde ilerliyor sağlıcakla gelişir sizinde olumlu olmuştur inşallahUmarım bu defa çok güzel haberler olurben ikinci çocuk için bir yıldır uğraşıyorum, klomen kullandım fayda etmedi merional iğne tedavisi gördüm bu ay inşallah faydası olmuştur
Bende gecen cumartesi vurundum hic agri olmadi ama bu gece yarisi biraz sizim oldu bacaklarima vurdu birazBen de dün bir konuda bende hiç yan etki olmadı çatlatma iğnesinin. Hiç ağrım olmadı demiştim ama sabah bir batma ağrısıyla uyandım ki hala ağrıyor. Genel kasıklarımda mideme de vuruyor sanki. Yataktan çıkmadım.
Salı 21:00’daydı iğne. Ağrı için geç değil mi?
Ahh inanamadım şuan, bugün ben de test yaptırdım ve 87 çıktı, hatta iki günde bu artış fazla mı ikiz mi acaba diye heveslendimŞükür 87 çıktı bugün olumlu yönde ilerliyor sağlıcakla gelişir sizinde olumlu olmuştur inşallah
Demek ki sonradan da etki oluyor. Ovulasyon testini dün yapamamıştım ama ondan önce pozitif çıkıyordu. Şimdi yaptım T koyu ama C kadar değil. Çatlamış ama dün mü bugün mü bilemedim.Bende gecen cumartesi vurundum hic agri olmadi ama bu gece yarisi biraz sizim oldu bacaklarima vurdu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?