- Konu Sahibi Meltem Selin
Aminnn inşallahEvet 2. Denemem bu son olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallahEvet 2. Denemem bu son olur inşallah
merhaba test yaptınız mı umarım sonuç pozitiftir?Evet 2. Denemem bu son olur inşallah
Yaptım koca bir negatif ama adet olmadım doktorum çağırdı gitmedimdemerhaba test yaptınız mı umarım sonuç pozitiftir?
Benim de daha önceki iki sefer denememde adetim hep geç gelmişti.17. gün filan olmuştum. Sıkmayın canınızı umudunuzu kaybetmeyin. Mutlaka doktora gidin ultrasonda baksın adet olmanız gerekiyor. Olmassa söktürücü filan verir.Yaptım koca bir negatif ama adet olmadım doktorum çağırdı gitmedimde
17. Gün dü bu gün daha öncekinde 17. Gün olmuştu pazartesini bekliyeyim olursa olur allah bilirBenim de daha önceki iki sefer denememde adetim hep geç gelmişti.17. gün filan olmuştum. Sıkmayın canınızı umudunuzu kaybetmeyin. Mutlaka doktora gidin ultrasonda baksın adet olmanız gerekiyor. Olmassa söktürücü filan verir.
kan testi yaptırdınız mı? belki idrarda çıkmamıştır17. Gün dü bu gün daha öncekinde 17. Gün olmuştu pazartesini bekliyeyim olursa olur allah bilir
Yaptırmadın bende bu şans varken yoktur zaten olurum hafta sonu tabi kist olmazsa çünkü 2 büyümüş 10 tanede küçük yumurta vardıkan testi yaptırdınız mı? belki idrarda çıkmamıştır
Acaba benim gibi idrarda çıkmayıp kanda çıkan varımdırYaptırmadın bende bu şans varken yoktur zaten olurum hafta sonu tabi kist olmazsa çünkü 2 büyümüş 10 tanede küçük yumurta vardı
Hissettiklerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde bu ay 3. denemem çatlatma iğnesini. Ama hep bir umut oluyor işte içimizde. Bence her zaman kan en güveniliri. Siz pazartesiye kadar bekleyin olmassanız kan verinkan testi yaptırdınız mı? belki idrarda çıkmamıştır
Hep yıkım 1buçuk senedirHissettiklerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde bu ay 3. denemem çatlatma iğnesini. Ama hep bir umut oluyor işte içimizde. Bence her zaman kan en güveniliri. Siz pazartesiye kadar bekleyin olmassanız kan verin
Bu defa hiç test yapmadım 16. Gün negatifi gördüm bi dahada yapmadımİğnenin kaçıncı gününe kadar pozitif gördünüz ?hangi gün negatife döndü?