Çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

Testim yok artık zaten cteside doktora gideceğiz canım zaten var mı yok mu anlaşılır artık gidince
Ya iyi doktora gitmen inş güzel haberler alırsın benim doktor adet bir hafta geçsin öyle gel dedi boşuna kan verme dedi kesede belli oluyorya

Hadi inşallah tutmuştur:) bende bugün 10.gün erken gebelik testi yaptım çok silik varla yok gibi anlayamadım
Henuz erken bence oyuzden ignenin etkisiyle cikabilir oyuzden 14. Gun bir daha deneyin test yapmayi ☺ayyy cok ozur dilerim ben eskisini okumusum gormeyin siz yazdiklarimi hahaha kafa gitti bende.

MErhaba kızlar
21.01.2021 de iğnemi vuruldum
22-23-24 ocak ve 26 ocak günlerini değerlendirdim.
8günddyim. Sizce ne zaman test yapmalıyım
Ben 6da yaptım iğne etkisinden baya koyu pozitifti sonra 10da yaptım silik pozitifti. Bugün yine yaptım 13. Gün silik yine pozitif.

Henuz erken bence oyuzden ignenin etkisiyle cikabilir oyuzden 14. Gun bir daha deneyin test yapmayi ☺ayyy cok ozur dilerim ben eskisini okumusum gormeyin siz yazdiklarimi hahaha kafa gitti bende.
Ahahah evet yazışmalardan sonra 13.gün bitiyor artık çok silik çizgi çıkıyor

Eklentiler

• F5603B5C-CECF-4336-9DC5-CB07E0963FD2.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 56
Ahahah evet yazışmalardan sonra 13.gün bitiyor artık çok silik çizgi çıkıyor
Ayyy insallah vardir bebis benimde bugun 10. Gun ama 14 e kadar belki de daha fazla beklemeyi dusunuyorum. Gecen ay cok uzuldum biraz daha zaman kazandiricam bu sefer kendime simdi bu igneden dolayi adet gunu degisiyor degil mi? Benim adet 7 sinde normalde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…