- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
- 63
- Konu Sahibi temmuzekim
-
Atamiyorumki yoksa aticaktimBide benim testler 1-2 saat sonra bozuluyor sapsarı oluyor atıyorum o yüzden foto çekip. Sende eklesene foto nasıl bakalım
Bende bel,ağrısı kramp tarzı şeyler oluyor mide yanması var ümit etmiyorum ama rabbim dualarımı kabul etsibend
Aaa evet mide yanması bendede var bak sen yazınca farkettim gebelik belirtisi miymiş odaBende bel,ağrısı kramp tarzı şeyler oluyor mide yanması var ümit etmiyorum ama rabbim dualarımı kabul etsin
Canım sen yarın bidaha test yapcanmiAaa evet mide yanması bendede var bak sen yazınca farkettim gebelik belirtisi miymiş oda
Fotoda belli mi olmuyorAtamiyorumki yoksa aticaktim
Testim yok artık zaten cteside doktora gideceğiz canım zaten var mı yok mu anlaşılır artık gidinceCanım sen yarın bidaha test yapcanmi
Ya iyi doktora gitmen inş güzel haberler alırsın benim doktor adet bir hafta geçsin öyle gel dedi boşuna kan verme dedi kesede belli oluyoryaTestim yok artık zaten cteside doktora gideceğiz canım zaten var mı yok mu anlaşılır artık gidince
Yok canım yükleyemiyorum yapamadimFotoda belli mi olmuyor
Sabahmi gitcen bizede haber et . Sende varsa bendede vardır testlerimiz aynıTestim yok artık zaten cteside doktora gideceğiz canım zaten var mı yok mu anlaşılır artık gidince
Cumartesi gideceğiz bakalım inşallah hayırlısı hepimiz içinSabahmi gitcen bizede haber et . Sende varsa bendede vardır testlerimiz aynı
Kese ne zaman gözüküyormuş kaç haftadaYa iyi doktora gitmen inş güzel haberler alırsın benim doktor adet bir hafta geçsin öyle gel dedi boşuna kan verme dedi kesede belli oluyorya
Henuz erken bence oyuzden ignenin etkisiyle cikabilir oyuzden 14. Gun bir daha deneyin test yapmayi ☺ayyy cok ozur dilerim ben eskisini okumusumHadi inşallah tutmuştur:) bende bugün 10.gün erken gebelik testi yaptım çok silik varla yok gibi anlayamadım
14 gün kesin sonuç çıkar canım biz yaptık 9 ve 12 inci gun siliktiMErhaba kızlar
21.01.2021 de iğnemi vuruldum
22-23-24 ocak ve 26 ocak günlerini değerlendirdim.
8günddyim. Sizce ne zaman test yapmalıyım
5 haftada canım gözüküyor oğlumda öyle oldu hepsini bir arada cikarcam ikinci gebelik biraz tecrübe oluyorKese ne zaman gözüküyormuş kaç haftada
Anladım canım senin yine oğlun varmış ikinci olacak tecrübelisindir artık5 haftada canım gözüküyor oğlumda öyle oldu hepsini bir arada cikarcam ikinci gebelik biraz tecrübe oluyor
Ben 6da yaptım iğne etkisinden baya koyu pozitifti sonra 10da yaptım silik pozitifti. Bugün yine yaptım 13. Gün silik yine pozitif.MErhaba kızlar
21.01.2021 de iğnemi vuruldum
22-23-24 ocak ve 26 ocak günlerini değerlendirdim.
8günddyim. Sizce ne zaman test yapmalıyım
Ahahah evet yazışmalardan sonra 13.gün bitiyor artıkHenuz erken bence oyuzden ignenin etkisiyle cikabilir oyuzden 14. Gun bir daha deneyin test yapmayi ☺ayyy cok ozur dilerim ben eskisini okumusumgormeyin siz yazdiklarimi hahaha kafa gitti bende.
Ayyy insallah vardir bebis benimde bugun 10. Gun ama 14 e kadar belki de daha fazla beklemeyi dusunuyorum. Gecen ay cok uzuldum biraz daha zaman kazandiricam bu sefer kendimeAhahah evet yazışmalardan sonra 13.gün bitiyor artıkçok silik çizgi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?