- Konu Sahibi temmuzekim
-
Benimde bugün 11 günüm herhangi bir his varmı yada belirtiBende yarın yaparım 11 inci gun . Sen öyle diyince bende kararsiz kaldım
Doktorumu aradım bugün ctesi gel bakalım kanda dedi. 14 gün olmadan gelme dediBencede yapmayalım
Cumartesi daha çok var ben adet olmasam cumaya kadar evde yaparım bidaha testDoktorumu aradım bugün ctesi gel bakalım kanda dedi. 14 gün olmadan gelme dedi
Ben artık bekleyeceğim hiç cesaretim yok çünküCumartesi daha çok var ben adet olmasam cumaya kadar evde yaparım bidaha test
Cnm 11 günde herhangi bir belirti yasadinmiBen bugün test yaptım 11.günüm fotoda pek belli olmuyor ama çok az bir çizgi var.
(6.gün yaptığımda baya belirgindi çizgi iğneden kaynaklı olarak)
Ben bugün 12 inci günüm hafif belli olmaya başladı ikinci cizgiBen artık bekleyeceğim hiç cesaretim
Canım sende durumlar nasilDoktorumu aradım bugün ctesi gel bakalım kanda dedi. 14 gün olmadan gelme dedi
Evet canım karnımda ve kasıklarımda batma gibi şeyler oluyor sürekli bendeCnm 11 günde herhangi bir belirti yasadinmi
Canım sen yazınca bende test yaptım bugün 13.gün bilemedim ya hamile miyiz değil miyizCanım sende durumlar nasil
Belli oluyo seninkide inş hamileyizdirCanım sen yazınca bende test yaptım bugün 13.gün bilemedim ya hamile miyiz değil miyiz
Önceki gün daha koyu gibiydi sanki ya da çektiğim ışıkla alakalı bilemedimBelli oluyo seninkide inş hamileyizdir
Yan yana getir ikizini atmadıysan ama zaten senin yarın 14 gün oluyoÖnceki gün daha koyu gibiydi sanki ya da çektiğim ışıkla alakalı bilemedim
Getirdim bak sanada ekleyim. Parmağımın olduğu dünkü.Yan yana getir ikizini atmadıysan ama zaten senin yarın 14 gün oluyo
Selam canım benim ikinci üçüncü günden sonra kasıklarımda batma belimde ağrı bacaklarımda ağrı sarı renk akıntım çok oldu daha sonra akıntı için doktorım fitil başlattı şimdi azaldı. 11.gündem beri test yapıyorum pozitif çıkıyor bugün 13.günüm ctesi doktora gideceğiz hayırlısı artık umutlandırmak istemedim kendimi iğneyi ilk defa yaptırdım etkisidir belkideSelam kızlar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 15.günü adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sizde kaçıncı günde ne gibi belirtiler var varmı 15.günü olup ta adet ağrısı olan yada testi pozitif çıkan? Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah
Benim de ilk günden beşinci güne kadar kasık ağrısı falan vardı şimdi de arada bi batma oluyor benim de akıntım var bende ilk defa kullandım iğneyi elimde test yok şuan da merakla bekliyorumSelam canım benim ikinci üçüncü günden sonra kasıklarımda batma belimde ağrı bacaklarımda ağrı sarı renk akıntım çok oldu daha sonra akıntı için doktorım fitil başlattı şimdi azaldı. 11.gündem beri test yapıyorum pozitif çıkıyor bugün 13.günüm ctesi doktora gideceğiz hayırlısı artık umutlandırmak istemedim kendimi iğneyi ilk defa yaptırdım etkisidir belkide
Benim normalde 1 şubat ama iğneden 14 gün sonra olunuyormuş genelde. benimde yarın 14 gün doluyor. Aynı belirtiler canım akıntın ne renk sarıysa doktorunla konuş bence benim mantara çevirdi çünkü sonra. ben bide 9-10-11. Gün akşamları dehşet bel bacak ağrısı yaşadım birkaç saat kıpırdayamadım bileBenim de ilk günden beşinci güne kadar kasık ağrısı falan vardı şimdi de arada bi batma oluyor benim de akıntım var bende ilk defa kullandım iğneyi elimde test yok şuan da merakla bekliyorumsenin Bat ne zaman canım?
Aynı duruyoGetirdim bak sanada ekleyim. Parmağımın olduğu dünkü.
Bide benim testler 1-2 saat sonra bozuluyor sapsarı oluyor atıyorum o yüzden foto çekip. Sende eklesene foto nasıl bakalımAynı duruyo
Bende bel,ağrısı kramp tarzı şeyler oluyor mide yanması var ümit etmiyorum ama rabbim dualarımı kabul etsinEvet canım karnımda ve kasıklarımda batma gibi şeyler oluyor sürekli bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?