Çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

Selam kızlar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 15.günü adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sizde kaçıncı günde ne gibi belirtiler var varmı 15.günü olup ta adet ağrısı olan yada testi pozitif çıkan? Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah

Eklentiler

• DA551080-580D-4EEC-A316-6AED72E13B14.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 78DE3B9C-0A7A-4794-AD66-7CD77A1272A2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 62
Selam canım benim ikinci üçüncü günden sonra kasıklarımda batma belimde ağrı bacaklarımda ağrı sarı renk akıntım çok oldu daha sonra akıntı için doktorım fitil başlattı şimdi azaldı. 11.gündem beri test yapıyorum pozitif çıkıyor bugün 13.günüm ctesi doktora gideceğiz hayırlısı artık umutlandırmak istemedim kendimi iğneyi ilk defa yaptırdım etkisidir belkide

Benim de ilk günden beşinci güne kadar kasık ağrısı falan vardı şimdi de arada bi batma oluyor benim de akıntım var bende ilk defa kullandım iğneyi elimde test yok şuan da merakla bekliyorum senin Bat ne zaman canım?

Benim normalde 1 şubat ama iğneden 14 gün sonra olunuyormuş genelde. benimde yarın 14 gün doluyor. Aynı belirtiler canım akıntın ne renk sarıysa doktorunla konuş bence benim mantara çevirdi çünkü sonra. ben bide 9-10-11. Gün akşamları dehşet bel bacak ağrısı yaşadım birkaç saat kıpırdayamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…