yani canım çatlatma iğnesi vurulalı kaçıncı gündü testi yaptırdığında iğneden sonra 3.gün mü? İğnenin etkisi 8-9 gün sürüyor öyle olsa bile bu kadar yüksek değer çıkmazdı sanırım, çok dikkat et kendine ve kendini üzme yüksek ihtimalle hamilesin, rahat ol iyi beslen ve bebeğine dikkat et, inşallah hamilesin canım
beni duymuşsun çok teşekkür ederim.çatlatma iğnesinden sonra 3. gün değerim bu.sözlerin beni çok cesaretlendirdi.bu kadar yüksek olmaz değil mi?allahım ne zormuş beklemek,sen kimseye evlat aratma yarabbi.bakalım yarın 2. kez kanda baktırıp kesin sonucu öğrenicem.şu ilaç ne kadar yükseltir hiçbir yerde bulamadım.
canım ben de bu kadar yükselteceğini sanmıyorum hadi 80-90 onun payı olsun, geri kalan değer peki, lütfen rahat ol, ben hiç ümit etmedim nasıl olsa olmaz dedim moralim sıfırdı tuttu ama kimyasal gebelik, şimdi kendime çok kızıyorumi o yüzden kendini rahatlatmaya çalış Allahın izniyle güzel haber vereceksin az kalmış zaten sonucu öğrenmene kendine çok dikkat et, çok eğilme, yüksek raflara uzanma, ilaçlarını tam zamanında al, hepimize nasip etsin rabbim...
evet hamileyi.bu akşam değerim 397.çok şükür rabbim innnnnşallah bu sefer sağ salim doğar. bu arada merak eden arkadaşlar çatlatma iğnesi değerleri 20-30 kadar yükseltirmiş.bu kadar çok olmazmış,bilginiz olsun.benim gibi yiyip bitirmeyin kendinizi.
menac sana çok teşekkür edermi.inşallah sen de kavuşursun bir an önce bebeğine.gerçi şu anda ne durumdasın bilmiyorum ama benim imdadıma hemen yetiştiğine göre sen de çok çekmişsin belli.bir kadının en zor imtihanı bu olsa gerek.Rabbim bu yolda düşmanımı bile ağlatmasın.herkes anne baba olsun,kimse bunun yokluğuyla sınanmasın.
evet hamileyi.bu akşam değerim 397.çok şükür rabbim innnnnşallah bu sefer sağ salim doğar. bu arada merak eden arkadaşlar çatlatma iğnesi değerleri 20-30 kadar yükseltirmiş.bu kadar çok olmazmış,bilginiz olsun.benim gibi yiyip bitirmeyin kendinizi.
aradan baya zaman geçmiş ama merak ettim hamilemisin insan aynı şeyleri yaşayınca ne oldu acaba diye merak ediyor benimde çatlatma iğnesinin 2, günü 71 çıktı beta ben ilacın etkisi diye düşünüyorum hatta kesin öyledir...slm canım benim degerim catlatma iğnesi sonrası 2. gün 206 hamilemiyim acaba bende:26: kafam karıstı:26:
beni duymuşsun çok teşekkür ederim.çatlatma iğnesinden sonra 3. gün değerim bu.sözlerin beni çok cesaretlendirdi.bu kadar yüksek olmaz değil mi?allahım ne zormuş beklemek,sen kimseye evlat aratma yarabbi.bakalım yarın 2. kez kanda baktırıp kesin sonucu öğrenicem.şu ilaç ne kadar yükseltir hiçbir yerde bulamadım.
Ahdim vardi eger hamileysem kendi soruma kendim cevap verip benden sonrakilere yardimci olacagim demistim. 7. Gun gona peptyl catlatma ignesi vermisti doktorum karnimdan kendim yaptim. 9. 10. 11. Gunler idrarda silik ikinci cizgi gordum. Ama hep igneden diye dusundum. 9. Gun 37 cikan hcg bugun 12. gun 145 cikti. Hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?