çatlatma iğnesi sonrası beta hcg değerleri

nur5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
397
11
96
Samsun
ben 9 gün önce 1 tane 5. gün embriyosu transfer oldum.transferden 1 hafta sonra doktorum çatlatma iğnesini tekrar ettirdi.ben dün akşam dayanamadım ve kanda hcg baktırdım 190 çıktı.ama sonra öğrendim ki bu iğne de hcg hormonu içeriyormuş.acaba iğneden mi pozitif sonucum,yoksa gerçekten hamile miyim kafayı yemek üzereyim.ilaç bu kadar çok yükseltir mi acaba?benim durumumda olan varsa ne olur beni yalnız bırakmayın!!!!!

yani canım çatlatma iğnesi vurulalı kaçıncı gündü testi yaptırdığında iğneden sonra 3.gün mü? İğnenin etkisi 8-9 gün sürüyor öyle olsa bile bu kadar yüksek değer çıkmazdı sanırım, çok dikkat et kendine ve kendini üzme yüksek ihtimalle hamilesin, rahat ol iyi beslen ve bebeğine dikkat et, inşallah hamilesin canım

beni duymuşsun çok teşekkür ederim.çatlatma iğnesinden sonra 3. gün değerim bu.sözlerin beni çok cesaretlendirdi.bu kadar yüksek olmaz değil mi?allahım ne zormuş beklemek,sen kimseye evlat aratma yarabbi.bakalım yarın 2. kez kanda baktırıp kesin sonucu öğrenicem.şu ilaç ne kadar yükseltir hiçbir yerde bulamadım.

canım ben de bu kadar yükselteceğini sanmıyorum hadi 80-90 onun payı olsun, geri kalan değer peki, lütfen rahat ol, ben hiç ümit etmedim nasıl olsa olmaz dedim moralim sıfırdı tuttu ama kimyasal gebelik, şimdi kendime çok kızıyorumi o yüzden kendini rahatlatmaya çalış Allahın izniyle güzel haber vereceksin az kalmış zaten sonucu öğrenmene kendine çok dikkat et, çok eğilme, yüksek raflara uzanma, ilaçlarını tam zamanında al, hepimize nasip etsin rabbim...

bakalım yarın büyük gün.Allah isteyen herkese hiç bekletmeden versin.benim de daha önce 5 aylık bir kaybım oldu.bulup da kaybetmek daha zor evet.kimse yarı yolda kalmasın.ben bunun üzerine 2 yılda kendimi zor topladım.hepimiz için hayırlısı inşallah.

evet hamileyi.bu akşam değerim 397.çok şükür rabbim innnnnşallah bu sefer sağ salim doğar. bu arada merak eden arkadaşlar çatlatma iğnesi değerleri 20-30 kadar yükseltirmiş.bu kadar çok olmazmış,bilginiz olsun.benim gibi yiyip bitirmeyin kendinizi.

menac sana çok teşekkür edermi.inşallah sen de kavuşursun bir an önce bebeğine.gerçi şu anda ne durumdasın bilmiyorum ama benim imdadıma hemen yetiştiğine göre sen de çok çekmişsin belli.bir kadının en zor imtihanı bu olsa gerek.Rabbim bu yolda düşmanımı bile ağlatmasın.herkes anne baba olsun,kimse bunun yokluğuyla sınanmasın.

tebrik ederim canım, sana demiştim hadi bakalım darısı bana mayıs ortası gibi başlayacağım 3.tedaviye ben de

olur mu canım, sorularına cevap bulamamak ne zordur bilirim, Allah kucağına almayı sağlıkla büyütmeni, hayırlı evlat olduğunu görmeni nasip etsin canım, rahat ol inşallah her şey çok güzel olacak, olacakla öleceğe çare bulunmaz bebeğini üzme, keyfini çıkar...

çoook teşekkür ederim.inşallah sen de yaza hamile girersin,kışa alırız bebişleri kucağımıza.canım Allah yardımcın olsun.

mrb kızlar bende çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 8 gün sonra beta hcg değeri 18.83 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırıdm bu kez 10.50 çıktı düşmüş yani sizceeeeeeee

slm canım benim degerim catlatma iğnesi sonrası 2. gün 206 hamilemiyim acaba bende:26: kafam karıstı:26:

slm canım benim degerim catlatma iğnesi sonrası 2. gün 206 hamilemiyim acaba bende:26: kafam karıstı:26:
aradan baya zaman geçmiş ama merak ettim hamilemisin insan aynı şeyleri yaşayınca ne oldu acaba diye merak ediyor benimde çatlatma iğnesinin 2, günü 71 çıktı beta ben ilacın etkisi diye düşünüyorum hatta kesin öyledir...

Merhaba nur hanim bende catlatma igne cuma gunu sabahtan vuruldum pazartesi aksam idrar testi yaptim ikinci cizgi silik birsekilde cikti sali gunu sabah hast. Kan testi yaptirdim 40.12 cikti doktor igneye baglidir dedi uzuldum bende 7 aydir bebek istiyoruz

ben birşey anlamadım. Çatlatma iğnesinden birkaç gün sonra neden tahlil yapıyorsunuz? İğneden 36 saat sonra zaten daha yeni ilişkiye başlanıyor. Bilmediğim birşey mi var?

Arkadaşlar bugün transferim 9. Günü beta HCG 37 çıktı. Ama iki gün önce gonapeptyl çatlatmak iğnesi yapmıştım acaba onun etkisi mıdır. Lütfen gören biri olsun yoruma ihtiyacım var

Hulya10 sonradan yazmamissin durumu merak ettik aynı şeyi yaşıyorum şuan da. İnşallah görür cvbini bekliyorum

Ahdim vardi eger hamileysem kendi soruma kendim cevap verip benden sonrakilere yardimci olacagim demistim. 7. Gun gona peptyl catlatma ignesi vermisti doktorum karnimdan kendim yaptim. 9. 10. 11. Gunler idrarda silik ikinci cizgi gordum. Ama hep igneden diye dusundum. 9. Gun 37 cikan hcg bugun 12. gun 145 cikti. Hamileyim

Tebriker :)
İğnenin etkisi ne kadar da çıkar acaba 13 mart da iğne yaptım sonucu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…