çatlatma iğnesi sonrası beta hcg değerleri

kızlar merhaba bende pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ama adet ağrısı gibi ağrım var yumurtam kendiliğinden çatlar normalde ama doktor riske atmayalım kalitesini kaybetmesin dedi. bugün 4. günüm 8 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz ayrıca pko mevcut bende ama kilom yok adetler düzenli ve kendiliğinden çatlıyor yumurtalarım. biliyorum sabretmek en iyisi ama 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum.

Geçer geçer bende 8 ay denemenin sonunda çatlatma iğnesi ile hamile kaldım bak bir hafta oldu bile düşünmemeye çalış demek kolay ama sen yine de düşünmemeye çalış

Geçer geçer bende 8 ay denemenin sonunda çatlatma iğnesi ile hamile kaldım bak bir hafta oldu bile düşünmemeye çalış demek kolay ama sen yine de düşünmemeye çalış
Teşekkür ederim insan düşünmeden edemiyor her an test yapmak istiyorum senin iğneden kaç gün geçince pozitifi öğrendin benim 8. Günüm bugün kaset test yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• BB1545B8-869A-48B0-BBC8-CAAE66A55349.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 279
Açılalı 12 sene olan konuya 2025ten merhabaaa Bende transfer sonrası ovitrelle iğne vuruldum 4 gün oldu betam 55,73 çıktı. İnşallah kanda etkisi 20-30’dur.

Açılalı 12 sene olan konuya 2025ten merhabaaa Bende transfer sonrası ovitrelle iğne vuruldum 4 gün oldu betam 55,73 çıktı. İnşallah kanda etkisi 20-30’dur.
İnş sürecin artarak devam eder :) bn yeni başladımda tüp bebeğe, ovitrelle transferden sonra mı vuruluyor? Aşılamada transfer öncesi vuruluyordu da

İnş sürecin artarak devam eder :) bn yeni başladımda tüp bebeğe, ovitrelle transferden sonra mı vuruluyor? Aşılamada transfer öncesi vuruluyordu da
Canım ben yumurtalar toplanmadan önce 28 ocakta vuruldum. 6 şubatta da rahime destek amaçlı döllenmenin 7.günü vuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…