Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası cinsel birlesme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

annebebekvesaglik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
206
75
13
36
Arkadaslar selam, 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim sonrasında kan testlerim yumurtalık kontrolü vb yapıldı cocuk tutmadi eşimde kontrol edildi. Bu ay 5 gün Klomen kullandım. Sonra çatlatma iğnesi vuruldum doktor 36. Saati değerlendirin sonra gün aşırı değerlendirin dedi bu süreci yaşayanlar bilgi verebilir mi tutanlar özellikle #ovilette #klomen

Arkadaslar selam, 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim sonrasında kan testlerim yumurtalık kontrolü vb yapıldı cocuk tutmadi eşimde kontrol edildi. Bu ay 5 gün Klomen kullandım. Sonra çatlatma iğnesi vuruldum doktor 36. Saati değerlendirin sonra gün aşırı değerlendirin dedi bu süreci yaşayanlar bilgi verebilir mi tutanlar özellikle #ovilette #klomen
Başka bir sorun yoksa eğer bu iğne ile daha çok 2. Ayda hamile kalıyorlar ben 3 ay kullandım sonuç alamadım doktorun dediği gibi iğneden sonraki bir haftayı gün aşırı değerlendirin iğneden 14 gün sonra test yapabilirsiniz

Başka bir sorun yoksa eğer bu iğne ile daha çok 2. Ayda hamile kalıyorlar ben 3 ay kullandım sonuç alamadım doktorun dediği gibi iğneden sonraki bir haftayı gün aşırı değerlendirin iğneden 14 gün sonra test yapabilirsiniz
Siz su an farklı bir tedavi yöntemine mi basladiniz

Bu tedaviyle hamile kalan cok ama ben kalamadim bir kere denedim ikincide yumurtalar buyumedi nasip olmadi zaten
Herkes birsey diyor Kimi gun asiri Kimi 36.saat elinden geldigince degerlendir
Ilk igneyi vurunca basla sonra 36 saati hesapla degerlendir sonra gun asiri devam et spermler olmuyor sonucta basarilar ha 14 gun boyunca kendinde sakin belirti arama hemen test yapma sonrasi felaket oluyor yoksa

Gecen hafta 5 gün boyunca günde 3 defa klomen kullandim. Bugun çatlama ignesi (ovitrelle) vuruldum. Igneden 12 saat ve 36 saat sonra ilişki dedi doktor. 2 gün ara verin. 2 gün daha iliski dedi. Bu ay nasip olur insallah.

Gecen hafta 5 gün boyunca günde 3 defa klomen kullandim. Bugun çatlama ignesi (ovitrelle) vuruldum. Igneden 12 saat ve 36 saat sonra ilişki dedi doktor. 2 gün ara verin. 2 gün daha iliski dedi. Bu ay nasip olur insallah.
İğneden önce ilişkiye girin dedi mi ? Doktor

İğneyi vurulduğunuz gün yumurtanız kaç mm olmuştu ?

herkese farklı bilgi veriyorlar bana da dedi ki doktorum igneden 36 saat sonra ilişki, sonra gün aşırı

Back
X