Hamilesin bence canim hayirli olsunkızlar merhaba tecrübe edenler yardımcı olsun nolur. çatlatma iğnesi oldum 13. günü test yaptım silik çıktı kan verdim sonuç 33.47 çıktı. 14. günü kafama takıldı tekrar test yaptım yine çift çizgi ama bu sefer baya belirgindi. iğne etkisi devam mı ediyor acaba diye içim içimi yiyor. hamile miyim sizce yoksa boşa mı umutlanıyorum. bugün 15. günüm
Canım hamilesin bence çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün falan sürüyor hayırlı olsun ♥ İlk aşılama mıydı
Hamilesin bence canim hayirli olsun
Tabiki hemen bi kan ver tekrarilk çatlatma iğnesi canım aşılama değil. ay inşallah dediğin gibidir içim içimi yiyor. bugün tekrar kan versem mi acaba
Tabiki hemen bi kan ver tekrar
Valla ne zamanlar geçiyor daa gunler sana suan gecmez ay kesesi ay kalp atisiyaa öyle mi diyosun inşallahh pazartesi kontrolüm var zaman geçmiyo :)
Valla ne zamanlar geçiyor daa gunler sana suan gecmez ay kesesi ay kalp atisi
Amin canim.tum bebekler saglikla annelerine kavussun insalllaah rabbim.isteyen herkesesde nasip etsinhiç sorma aynen öylesenin ki 10 haftalık olmuş maşallah sağlıkla gelsin
Iyi gayet bence canim dun verdin bide bgun bu degerin 95 dimiKızlar tekrar kan verdim 95.47 çıktı yükseliş iyi mi yoksa değer çok mu düşük. buna benzer bişey yaşayanlar bilgi verebilir mi
Iyi gayet bence canim dun verdin bide bgun bu degerin 95 dimi
Kontrol.nezaman canimevet canım dün verdim. 2 gün sonra tekrar veriyim mi sence yoksa kontrol gününü bekliyim mi artık
Tebrikler. Bence tekrar kan vermenize gerek yok, gayet guzel yukselmis. Doktora gidene kadar bekleyin. Umarim her sey yolunda gider. Bu kadar stres yapmayin, bügunlerinizin tadini çıkarin
Hamile miymişsn ayy gör msjmında evet de banakızlar merhaba tecrübe edenler yardımcı olsun nolur. çatlatma iğnesi oldum 13. günü test yaptım silik çıktı kan verdim sonuç 33.47 çıktı. 14. günü kafama takıldı tekrar test yaptım yine çift çizgi ama bu sefer baya belirgindi. iğne etkisi devam mı ediyor acaba diye içim içimi yiyor. hamile miyim sizce yoksa boşa mı umutlanıyorum. bugün 15. günüm
Ignemi bugun oglen oldum akşamdan beri kasiklarim muthis agri var sizdede oldu mu bhHamile miymişsn ayy gör msjmında evet de banabnde iğnemi oldm 15 gnü sabırsızlıkla beklyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?