Aşılama çatlatma iğnesi sonrası yardımm :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

snmsvri

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
24
7
6
32
kızlar merhaba tecrübe edenler yardımcı olsun nolur. çatlatma iğnesi oldum 13. günü test yaptım silik çıktı kan verdim sonuç 33.47 çıktı. 14. günü kafama takıldı tekrar test yaptım yine çift çizgi ama bu sefer baya belirgindi. iğne etkisi devam mı ediyor acaba diye içim içimi yiyor. hamile miyim sizce yoksa boşa mı umutlanıyorum. bugün 15. günüm

Canım hamilesin bence çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün falan sürüyor hayırlı olsun İlk aşılama mıydı

Hamilesin bence canim hayirli olsun

Canım hamilesin bence çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün falan sürüyor hayırlı olsun ♥ İlk aşılama mıydı

ilk çatlatma iğnesi canım aşılama değil. ay inşallah dediğin gibidir içim içimi yiyor. bugün tekrar kan versem mi acaba

Kızlar tekrar kan verdim 95.47 çıktı yükseliş iyi mi yoksa değer çok mu düşük. buna benzer bişey yaşayanlar bilgi verebilir mi

Kızlar tekrar kan verdim 95.47 çıktı yükseliş iyi mi yoksa değer çok mu düşük. buna benzer bişey yaşayanlar bilgi verebilir mi
Iyi gayet bence canim dun verdin bide bgun bu degerin 95 dimi

dün sordum doktoruma değer güzel yükselmiş 3 katı perşembe gel bakalım dedi. o gne kadar beklesem mi yoksa tekrar bi değerime baktırsam mı bilemedim sormayı da unuttum

Tebrikler. Bence tekrar kan vermenize gerek yok, gayet guzel yukselmis. Doktora gidene kadar bekleyin. Umarim her sey yolunda gider. Bu kadar stres yapmayin, bügunlerinizin tadini çıkarin

Hamile miymişsn ayy gör msjmında evet de bana bnde iğnemi oldm 15 gnü sabırsızlıkla beklyrm

Bende 20 mayısta oldum çatlatma iğnesini bende baş ağrısı oldu ve sonraki gün şişkinlik hazımsızlık hissi bende 5 haziranda test yapçam beni kasıklarımda hafif ağrı oldu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…