Hadi inşallahBende 5 hazıranda giderim
Giden gitmiştir yine içeri yaa moralni bozma bir dha deneOturup ağlamak istiyorum artık aylardır bebek denemesi yapıyoruz olmuyor. Amh 0,98 fsh 18 di. Üç aldır çatlatma iğnesi kullanıyorum geçen ay aşılama oldum. Bu ayda doktorum iki yumurtamın oluştuğunu ve çatlatma iğnesi vurmamı istedi gece 11 de iğnemi yaptım sabah da eşimle birlikteliğimiz oldu fakat 34 saat sonra tekrar iliskiye girdik ( utanarak söylemek zorundayım ) eşim vajinama boşaldı ama pozisyon değiştirelim derken penis vajinadan çıkıverdi sanırım meniler o anda dışarı aktı çok moralim bozuldu bu duruma tecrübeli arkadaşlar cvp yazabilirler mi aça gebelik oluşma şansım azalmışmıdır
denemekten bi hale girdimGiden gitmiştir yine içeri yaa moralni bozma bir dha dene
Canım walla hepimiz aynı durumdayız biz 3 yıkdır her ay deniyoruz her duyduğumuzu deniyoruz türlü ilaçlar türlü tedaviler ama napalım kızmet mecburen katşanıyoruz Raabiim nasip etsin hepimize çok yorucu stresliDe
denemekten bi hale girdim
Negatif çıktı testi bugün yaptımhayı
hayırlısı olsun cnm senin çatlatma iğnesi tekmi ?
Benimde bugün 12. Gün negatif çıktıYarin ignenin 12.gunu ignenin etkisi gecti bugun normal gebelik testi negatif cikti yarin erken test yapsam cikarmi ya
Yeni yeni oluyodur belki hormonları tam verememiştr vucuda dur bi hemen karamsarlığa kapılma yarn tekrar bakarsnBenimde bugün 12. Gün negatif çıktı
12.gun erken olanlr canm bende12.gun bugn yaptm golge gibi bisey ckti ya da ben golge gormek istedigim icinBenimde bugün 12. Gün negatif çıktı
Sizinle aynı gün çatlatma iğnesi yaptırmışız. Sizde durum nedir?Bende 20 mayısta oldum çatlatma iğnesini bende baş ağrısı oldu ve sonraki gün şişkinlik hazımsızlık hissi bende 5 haziranda test yapçam beni kasıklarımda hafif ağrı oldu sadece
Ama kızlar daha erken ben geçen aşılamamda sizin gibi dayanamayıp 12. Gün evde test yaptım negatif çıktı çok kötü oldum sonra eşim dedi hadi hastaneye gidlim dittik kan testinde pozitif çıktı tabi oda sonrada düşük oldu ama. Yinede hemen çıkmazki o testler adet gecikmeden belli etmez zatenNegatif çıktı testi bugün yaptım
Demi moral bozmayalm hemnAma kızlar daha erken ben geçen aşılamamda sizin gibi dayanamayıp 12. Gün evde test yaptım negatif çıktı çok kötü oldum sonra eşim dedi hadi hastaneye gidlim dittik kan testinde pozitif çıktı tabi oda sonrada düşük oldu ama. Yinede hemen çıkmazki o testler adet gecikmeden belli etmez zaten
Asılama için bilgi verir msn canm nasıl yol izleniyo olurda adet olursm aşılama yaptrcazE tabi cnm daha erken. Hem hayırlısıyla inşallah olucak bende öyle hissediyorum ama olmasada ne yapalım zamanı var demekkiRabbim sesimizi duyuyo bizimde kucağımızı boş bırakmasın inşallah hergün dua ediyorum hepimize
İnşallah test yanılmıştır peki çatlatma iğnesi sonrası 14. Gün adet olmam gerekirmi eğer gebelik yoksaAma kızlar daha erken ben geçen aşılamamda sizin gibi dayanamayıp 12. Gün evde test yaptım negatif çıktı çok kötü oldum sonra eşim dedi hadi hastaneye gidlim dittik kan testinde pozitif çıktı tabi oda sonrada düşük oldu ama. Yinede hemen çıkmazki o testler adet gecikmeden belli etmez zaten
Canım kaçıncı günündesinİnşallah test yanılmıştır peki çatlatma iğnesi sonrası 14. Gün adet olmam gerekirmi eğer gebelik yoksa
20 mayısta oldum çatlatma iğnesini 13. Günüm bugünCanım kaçıncı günündesin
İnşallah canım benim yaaa bende o gölgeyi görmeye razıyım inşallah 2. Testi cuma yapıyım diyorum olmadı pazartesi doktora gidicem tekrar12.gun erken olanlr canm bende12.gun bugn yaptm golge gibi bisey ckti ya da ben golge gormek istedigim icin14.gun pozitife doneblr
İnşallah dediğin gibidir bende pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorumAma kızlar daha erken ben geçen aşılamamda sizin gibi dayanamayıp 12. Gün evde test yaptım negatif çıktı çok kötü oldum sonra eşim dedi hadi hastaneye gidlim dittik kan testinde pozitif çıktı tabi oda sonrada düşük oldu ama. Yinede hemen çıkmazki o testler adet gecikmeden belli etmez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?