Adet ağrılarım var ama bunun gebelikle bi alakası varmı bilmiyorum yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım adet olmazsam bi sonrakini cuma yapıcam olmadı hastaneye gidicem Allah isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin inşallah yaaYeni yeni oluyodur belki hormonları tam verememiştr vucuda dur bi hemen karamsarlığa kapılma yarn tekrar bakarsn
Hber et testmin sonucunuAdet ağrılarım var ama bunun gebelikle bi alakası varmı bilmiyorum yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım adet olmazsam bi sonrakini cuma yapıcam olmadı hastaneye gidicem Allah isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin inşallah yaa
Önümüzdeki hafta p.tesi mi ? Ozamana kadar nasıl dayanıcan sende 22 mayısta yapmamışmıydın ?İnşallah dediğin gibidir bende pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Canım adetin 2 günü gittim alttan muayene etti ilk aşılamamda letu verdi adetin 5 günü kullanmaya başladım 5 gün boyunca gündd 2 defa kullandım sonra kontrole gittim yumurtalara baktı yumurta istenilen boyuna gelmişse 2 gün sonrasında çatlatma iğnesini vuruyor 36 saat sonrada aşılama yapılıyo yapılmadan 2 saat önce gittik eşimden semen aldılar laboratuvarda yıkayıp temizlediker bir enjektör yardımıylada rahmime yerleştirdi 1 saat boyunca uzandım sonra ewe geldim o gün boyunca hep uzandım ayaklarım havada Kalçamın altında yastık 3 gün boyuncada duş almadım bir tek lavabo için kalktım 14.günündede test için hastaneye gidiyosun cnmAsılama için bilgi verir msn canm nasıl yol izleniyo olurda adet olursm aşılama yaptrcaz
Pki o sperm verdkleri enjektörü ne kdr içeri sokuyolar can yanıyo mu bayıltsalar mı acaba off nefret ediyorm içime bişi soklnca o muaynedeki seyi flnCanım adetin 2 günü gittim alttan muayene etti ilk aşılamamda letu verdi adetin 5 günü kullanmaya başladım 5 gün boyunca gündd 2 defa kullandım sonra kontrole gittim yumurtalara baktı yumurta istenilen boyuna gelmişse 2 gün sonrasında çatlatma iğnesini vuruyor 36 saat sonrada aşılama yapılıyo yapılmadan 2 saat önce gittik eşimden semen aldılar laboratuvarda yıkayıp temizlediker bir enjektör yardımıylada rahmime yerleştirdi 1 saat boyunca uzandım sonra ewe geldim o gün boyunca hep uzandım ayaklarım havada Kalçamın altında yastık 3 gün boyuncada duş almadım bir tek lavabo için kalktım 14.günündede test için hastaneye gidiyosun cnm
Canım inan hiç bir şey hissetmiyosun ne ağrı ne sızı o enjektör okadar inceki düşün doktor içinden çıkarmıştı ben dedim hadi neden yapmıyosunuz dedi yaptım bilePki o sperm verdkleri enjektörü ne kdr içeri sokuyolar can yanıyo mu bayıltsalar mı acaba off nefret ediyorm içime bişi soklnca o muaynedeki seyi fln
Bu arada ilk aşılamam tutmuştu ama düşük oldu şuan ikinci aşılamayı yaptık bu defa iğneli yaptımPki o sperm verdkleri enjektörü ne kdr içeri sokuyolar can yanıyo mu bayıltsalar mı acaba off nefret ediyorm içime bişi soklnca o muaynedeki seyi fln
Yok ben 20 mayısta oldum iğnemiÖnümüzdeki hafta p.tesi mi ? Ozamana kadar nasıl dayanıcan sende 22 mayısta yapmamışmıydın ?
Anladım cnm ben seni aşılama yaptın diye biliyodum şaşırmışımYok ben 20 mayısta oldum iğnemi
Hakkında hayrlısı olsn bakalm be olcakBu arada ilk aşılamam tutmuştu ama düşük oldu şuan ikinci aşılamayı yaptık bu defa iğneli yaptım
rica ederim cnm ne demekHakkında hayrlısı olsn bakalm be olcaktsk ederm bilgilern için
3-4 haziran adet olmam gerekiyodu henüz hala olmadım bugün test yaptım negatifSizinle aynı gün çatlatma iğnesi yaptırmışız. Sizde durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?