- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
Ara ara mğde bulantımda oldu normal mi acabaBende 20 mayısta oldum çatlatma iğnesini bende baş ağrısı oldu ve sonraki gün şişkinlik hazımsızlık hissi bende 5 haziranda test yapçam beni kasıklarımda hafif ağrı oldu sadece
Nasl gidiyo hamilelikkızlar merhaba tecrübe edenler yardımcı olsun nolur. çatlatma iğnesi oldum 13. günü test yaptım silik çıktı kan verdim sonuç 33.47 çıktı. 14. günü kafama takıldı tekrar test yaptım yine çift çizgi ama bu sefer baya belirgindi. iğne etkisi devam mı ediyor acaba diye içim içimi yiyor. hamile miyim sizce yoksa boşa mı umutlanıyorum. bugün 15. günüm
Gercekten cok sitresli bi durum var mı diyim yok mu diyimBenimde bugün 12.günüm iğneden sonra dün test yaptım bu sabahta yaptım düne göre biraz koyu 2 gibi yine yaptım bugün silik görünür bi şekilde çıktı ama normal testte son yaptığım merak içindeyim gebelik var mı
Yani daha önce iğnemin 12.günümde çakmadı çift çizgiGercekten cok sitresli bi durum var mı diyim yok mu diyim☺
Uff banada cakt gecmiyo dha sekiz gün vrYani daha önce iğnemin 12.günümde çakmadı çift çizgi
Sana var daha 13.güne kadar bekleUff banada cakt gecmiyo dha sekiz gün vr
Hamile miymişsn ayy gör msjmında evet de banabnde iğnemi oldm 15 gnü sabırsızlıkla beklyrm
Benimde bugün 12.günüm iğneden sonra dün test yaptım bu sabahta yaptım düne göre biraz koyu 2 gibi yine yaptım bugün silik görünür bi şekilde çıktı ama normal testte son yaptığım merak içindeyim gebelik var mı
Canım inşallah öyledir bu sabah 13.günüm oluyor tekrar erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı kan vermeyede korkuyorum negatif olur diye yahemen kan testi ver düşükte olsa sonuç kesin çıkıyo :) bende öyle öğrendim testim silikti kan verdim hemen 33.47 di sonra 2 günde bir kan verdim yükseldiğini gördüm inşallah hamilesindir güzel haberini alırız :)
İğnemiydi şeninde kaçıncı gün kan verdinhemen kan testi ver düşükte olsa sonuç kesin çıkıyo :) bende öyle öğrendim testim silikti kan verdim hemen 33.47 di sonra 2 günde bir kan verdim yükseldiğini gördüm inşallah hamilesindir güzel haberini alırız :)
Sekizinci gün dhamerhaba canım evet hamileyim 5+4 oldu bugün :) senin kaçıncı gün oldu iğne yapılalı :)
Canım inşallah öyledir bu sabah 13.günüm oluyor tekrar erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı kan vermeyede korkuyorum negatif olur diye ya
İğnemiydi şeninde kaçıncı gün kan verdin
Bence normal bende de hafif bulantı oldu çünkü vücuduna hormon veriyolarAra ara mğde bulantımda oldu normal mi acaba
Normal diye düşünüyorum canımAra ara mğde bulantımda oldu normal mi acaba
Tsk ederm gün gün kendmde yeni ağrılar hissediyormBence normal bende de hafif bulantı oldu çünkü vücuduna hormon veriyolar
Ay inşallah yaaa bebiş vardır benim ağrım yok şuan sivilceler çıkmaya başladı sen iğne nezamanbyaptırdınTsk ederm gün gün kendmde yeni ağrılar hissediyormkasıklarm iki gündür ağrıyo
Ay çok korkuyorum yaiğne 10. günden sonra etkisini kaybediyormuş doktorum öyle demişti. bugün mutlaka kan ver bende çok merak ettim şimdi bence hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?