Merhaba kızlar aranızda yeniyim 3 nişanda çatlatma iğnesi oldum bugün inanılmaz kaşık ve bel ağrım var ancak herhangi bir akıntım yok normalmi sizce dün akşamdan itibarinde gün aşırı ilişki dedi doktor umarım faydası olur ilk defa kullandım
Merhaba ovulasyon testinde iğnenin etkisiyle köyü çıkıyor yumurtan catlasada koyu çıkıyor ben kendimden biliyorum ilk 3 4 gün koyuluk devam etti ama ilişkiyi aksatmadik şuan hamileyim ovulasyon testine güvenmeHerkese merhaba buralarda çok yeniyim ve merak ettiğim şeyler var yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 yıldır deniyoruz ve 1 gebelik yaşadım ve düşük oldu. Geçen ay doktorum femara önerdi kullandım ve kanama yaptığı için kesti diğer ay deneyelim dedi. Son adetimin 5. Günü klomene başladım 5 gün tek doz şeklinde kullandım, dün sağ yumurtamda bir tane 19 mm yumurta olmuş dedi doktor ve çatlatma iğnesi oldum, 36 saat süreci ve ilişki vs. Bilgi verdi şimdi ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum bugün zaten t çizgim koyuydu ilişki oldu şimdi merak ettiğim bu teste devam etmeli miyim, ilişki 3 gün devam edip beklemeli miyim kafam çok karışık. Var mı tecrübesi olan bu konuda
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba ovulasyon testinde iğnenin etkisiyle köyü çıkıyor yumurtan catlasada koyu çıkıyor ben kendimden biliyorum ilk 3 4 gün koyuluk devam etti ama ilişkiyi aksatmadik şuan hamileyim ovulasyon testine güvenme
Bende 1 nisanda oldum 2 nisan gecesi çok ağrım oldu ama geçti daha bugün hsgif hafif bel ve kasık ağrım var çok hafif gelip geçiyorBende 3 Nisan'da oldum aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki canım ağrım karnıma kadar vuruyor demek ki normal bir durum
Evet benimde öyle iyi haberler alırız inşallahBende 1 nisanda oldum 2 nisan gecesi çok ağrım oldu ama geçti daha bugün hsgif hafif bel ve kasık ağrım var çok hafif gelip geçiyor
Merhaba yumurtanız kac mm yken vuruldunuz igne ve de pregestron baktırdınız mı sonradanMerhaba ovulasyon testinde iğnenin etkisiyle köyü çıkıyor yumurtan catlasada koyu çıkıyor ben kendimden biliyorum ilk 3 4 gün koyuluk devam etti ama ilişkiyi aksatmadik şuan hamileyim ovulasyon testine güvenme
İlk iki gün ard arda sonrasında gün aşırı devam ettikHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbende öyle düşündüm ve testi yarın keseyim diyorum. İlişki iğneden sonra kç gün aralıksız oldu acaba, yada gün aşırı mı oldu.
20 mm civarındaydı malesef baktirmadim 14 gün sonra kan testi verdimMerhaba yumurtanız kac mm yken vuruldunuz igne ve de pregestron baktırdınız mı sonradan
Benim sağ yumurtada 19 mm Birtane var dedi doktor iğne olalı 4 gün oldu pazartesi Protestan bakacak çağırdı ama nasıl oluyor pek bilmiyorum ben canım gidince öğreneceğim bende ilk tecrübeler okuyarak öğreniyorumMerhaba yumurtanız kac mm yken vuruldunuz igne ve de pregestron baktırdınız mı sonradan
Canım ben iğneyi oldum 7 gun sonra gittim sagda 24 mm yumurta cıktı ama kistte olabilir dedi kafam karışık diğer yumurta döllenseydi bu yumurta nasıl oluştu anlamadımBenim sağ yumurtada 19 mm Birtane var dedi doktor iğne olalı 4 gün oldu pazartesi Protestan bakacak çağırdı ama nasıl oluyor pek bilmiyorum ben canım gidince öğreneceğim bende ilk tecrübeler okuyarak öğreniyorum
Hamilemisiniz ?20 mm civarındaydı malesef baktirmadim 14 gün sonra kan testi verdim
Vallahi canım bende bilmiyorum o testi neden yapacak araştırmanın işte vardır bir bildiği dedim ne zaman oldun sen iğne peki kaçıncı gününCanım ben iğneyi oldum 7 gun sonra gittim sagda 24 mm yumurta cıktı ama kistte olabilir dedi kafam karışık diğer yumurta döllenseydi bu yumurta nasıl oluştu anlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?