Çatlatma iğnesi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi gmzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben iğneden sonra 4 5 gün ilişki oldu sonra1 günden bir ilk 10 günü mutlaka değerlendir
Merhaba ben de bugün ovitrelle iğne yaptıracağım ve yarın 1.gün olup gün aşırı ilişki olacak inşallah. PROGESTERON testi ne zaman yapılıyor

insallah xanim bende ümitliyim rabbim kapisindan boş cevirmesin.benimde kasiklarimda hafif batmalar var baska belirtim yok. ne zamn test yapicaksn
Bugün sorcağım doktora canım gidince bugün 1 hafta oldu ama reglime de az kaldı acele edip test yapmıcam beklerim muhtemelen

Bugün sorcağım doktora canım gidince bugün 1 hafta oldu ama reglime de az kaldı acele edip test yapmıcam beklerim muhtemelen
evet 1 haftamiz doldu. benim reglim haftaya bayramda. gun asiri mi iliskiye devam ediceksiniz

evet 1 haftamiz doldu. benim reglim haftaya bayramda. gun asiri mi iliskiye devam ediceksiniz
İlk 2 gün üst üste oldu sonra ertesi gün olmadı diğer gün oldu ve kestim çünkü ağrı yaptı normalde gün aşırı olsa dün olması gerekirdi ama yapmadım kan verdim şimdi öğleden sonra bakacak doktor kist olabilir dedi bu ağrılar bakalım hayırlısı sonuç alayım yazacağım yine canım

hayirlisi canim haberdar et benide

Bende olmadı o test bilmiyorum ki ama gebe kaldikdan sonra doktor progesteron ilaçları verdi düşük önlemek için inşallah nasip olur
Merhaba ben de bugün ovitrelle iğne yaptıracağım ve yarın 1.gün olup gün aşırı ilişki olacak inşallah.

hayirlisi canim haberdar et benide
Selam canım gittim progesteron 8,7 çıktı doktor biraz düşük dedi ama sorun yok dedi ultrason da baktı ağrılar da normal dedi haftaya pazartesi test yap dedi ilaç verdi progesteron için onu iç dedi hayırlısı artık diyorum

amin canim

sizde bir belirti var mi

sizde bir belirti var mi
Bugün aşırı mide yanması yaşıyorum canım belki de yediğim bişey dokundu bilmiyorum göğüslerim hala hassas kasık ağrılarım aynı hafif batmalar oluyor ekstra bir durum yok yarın 10. Gün olacak ama test için erken diye düşünüyorum. Ek olarak uvalasyon testi yapıyordum iğnden sonra hep kırmızıydı bugün baktım t çizgisi normale dönmüş pik kalkmış etkisi bitmişmidir iğnenin bilemiyorum işte sürekli böyle kafamda düşünceler

bende hic belirti kalmadi cok uzgunum. ne zaman test yaparim bilmiorum

bende hic belirti kalmadi cok uzgunum. ne zaman test yaparim bilmiorum
Herkesin bünyesi aynı değil canım benim sıkma kendini hiç belirti yaşamayan okudum yani belki de olmuştur ben pozitif düşünüyorum sürekli iyi düşünüyorum belki de yoktur ama içimi ferah tutuyrum sende öyle yap rabbim ne derse o olur öyle düşün benim acı eşiğimde düşük ben bir önceki gebe kaldığım da da öyleydi hemen hissetmiştim ağrılarımı vs. Ama düşükle sonuçlandı onu da hissettim yani demem o ki gönlünü ferah tut

insallah rabbim cifte bayram yasatir bize

Aminnn aminnnnn bana pazartesi kan ver dedi doktorum ama bilmiyorum adetim de bayramda erken mi değil mi bilmiyorum da kafalar karmaşık işte
bnimde reglim bayramda ben idrar testi yaparim haftaya cikarsa cikar. cikmazsa bayramda regl olmayi beklerim artik

Arkadaşlar bugün iğnenin 13. Günü test yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım sizler kaçıncı gün öğrendiniz

Arkadaşlar bugün iğnenin 13. Günü test yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım sizler kaçıncı gün öğrendiniz
Canım ben daha 9. günündeyim test henüz yapmadım ama çok yorum okudum 15. Gün de gören var bence stres yapma regliyi bekle eğer gecikirse kan ver çok zor biliyorum ama yorma kendini eğer varsa mutlaka kendini belli eder

Merhaba ovulasyon testinde iğnenin etkisiyle köyü çıkıyor yumurtan catlasada koyu çıkıyor ben kendimden biliyorum ilk 3 4 gün koyuluk devam etti ama ilişkiyi aksatmadik şuan hamileyim ovulasyon testine güvenme
İlk takibinizde mi hamile kaldınız Allah tamamına erdirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…