Çatlatma iğnesi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi gmzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok teşekkür ederim 3 ayimda hamile kaldım ilk iki ayda klomen ve femara ile yumurtam gelişmedi gonal f ile gelişti çok şükür Rabbime 3. Ayimda hamile kaldim
Maşallah anladım darısı bize inş

Teşekkür ediyorum çok zor inşallah hepimizin kalbindeki olur

Kalan varmi bu ayki ignelerden so ra bende bugün 10. Gun 5gun sonra yapicam test

Çok teşekkür ederim 3 ayimda hamile kaldım ilk iki ayda klomen ve femara ile yumurtam gelişmedi gonal f ile gelişti çok şükür Rabbime 3. Ayimda hamile kaldim
Gonal f cok pahali banada doktorum başlamak istiyor da ne sigortam var ne on u karşılayacak gücüm

Canım 9.gün testin nasıldı gbee kaldin mi

Merhaba ovulasyon testinde iğnenin etkisiyle köyü çıkıyor yumurtan catlasada koyu çıkıyor ben kendimden biliyorum ilk 3 4 gün koyuluk devam etti ama ilişkiyi aksatmadik şuan hamileyim ovulasyon testine güvenme
Merhaba Hamile olmanıza cok sevindim,darısı bizlere inşallah benim bugün 11.günüm ama hiç belirtim yok adet olacak gibi de belirtim yok sizde belirtiler var mıydı

Merhaba Hamile olmanıza cok sevindim,darısı bizlere inşallah benim bugün 11.günüm ama hiç belirtim yok adet olacak gibi de belirtim yok sizde belirtiler var mıydı
Benimde belirtim çok olmadı sadece çok sık olmasada kasik bölgemde kramp benzeri ağrı giriyordu 14. Gün test verdim test veresiye kadar 4 -5 kere Felan olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…