Canım benim 9 gunum o testi yumurtan catlamışmı kalitelimi diye yapacak 10 üstü kaliyeli yumurta oluyorVallahi canım bende bilmiyorum o testi neden yapacak araştırmanın işte vardır bir bildiği dedim ne zaman oldun sen iğne peki kaçıncı günün
Aaa anladım canım çok sağol süreç uzun işte bekleyeceğiz hayırlısı olsun hepimizin hakkındaCanım benim 9 gunum o testi yumurtan catlamışmı kalitelimi diye yapacak 10 üstü kaliyeli yumurta oluyor
Bende. Yazacaktim bunu iğne etkisiyle hem gebelik hemde ovulasyon testleri HCG hormonu yüzünden pozitif çıkıyor yanıltır iğneyle ovulasyon testi olmuyor malesef sadece klomen kullanırsak ozaman takip edilebiliyor bende bu iğneleri kullandım..Merhaba ovulasyon testinde iğnenin etkisiyle köyü çıkıyor yumurtan catlasada koyu çıkıyor ben kendimden biliyorum ilk 3 4 gün koyuluk devam etti ama ilişkiyi aksatmadik şuan hamileyim ovulasyon testine güvenme
Çok normal bendede olmuştu ara ara kasık ağrısı ve bacağımda batma şeklinde ağrılar olmuştu akintida çok normal diye biliyorumBugün 3 yere yazdım cevap alamadım ya yardım kızlarr benim bugün iğneden sonra 6. Günüm hala kasık ağrım çok ayaklarıma vuruyor batma şeklinde normal midir bugün birde akıntı geldi pembe neden oluyor bilen var mıdır?
Teşekkür ederim canım valla bütün gün yatırdı midem ekşiyor uyku hali ağrılar cabası bu kadar erken belirti vermez herhalde iğnedir diye düşünüyorum bendeÇok normal bendede olmuştu ara ara kasık ağrısı ve bacağımda batma şeklinde ağrılar olmuştu akintida çok normal diye biliyorum
İğnenin içinde beta hormonu olduğu için bu belirtileri yaşamanız normal. Hamile gibi hissedilir. Etkisi geçtikçe de belirtiler azalır.Teşekkür ederim canım valla bütün gün yatırdı midem ekşiyor uyku hali ağrılar cabası bu kadar erken belirti vermez herhalde iğnedir diye düşünüyorum bende
Sağol canımİğnenin içinde beta hormonu olduğu için bu belirtileri yaşamanız normal. Hamile gibi hissedilir. Etkisi geçtikçe de belirtiler azalır.
Ben 14. Günde hamile olduğumu öğrendim inşallah sende güzel haberler alırsınTeşekkür ederim canım valla bütün gün yatırdı midem ekşiyor uyku hali ağrılar cabası bu kadar erken belirti vermez herhalde iğnedir diye düşünüyorum bende
Merhaba çok normal kafaya takacak birşey yok vucudunuza hormon yükledinizBugün 3 yere yazdım cevap alamadım ya yardım kızlarr benim bugün iğneden sonra 6. Günüm hala kasık ağrım çok ayaklarıma vuruyor batma şeklinde normal midir bugün birde akıntı geldi pembe neden oluyor bilen var mıdır?
Aminnnn canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıkla inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsinBen 14. Günde hamile olduğumu öğrendim inşallah sende güzel haberler alırsın
Açıkçası hala çoğu şeyi bilmediğim için teste elim hala gitmiyor. Pazartesi proteston bakacak doktor ondan sonra zaman kısalacak o zaman stres edeceğim kesin. 2 yıldır benimde olmuyor bu ilk deneme ya heves de yok açıkçası ama oldu gibi hissediyorum ümitliyim hazırım öyle diyorum Rabbım herkese nasip etsin isteyen inşallah çok sağol canım benimMerhaba çok normal kafaya takacak birşey yok vucudunuza hormon yükledinizbende bu iğneyi kullandım 2 kez ama herkeste olmuyor bunlar yani 6 ci günde çok erken testte yalancı pozitif çıkar 15. Gün testte çıkar yada direk kan verirsin .. adeti beklemek en garanti gerisi hayal kırıklığı oluyor buda benim tecrübemdi
2 yıl olmuş biz 4.cu yılımıza gircez asla gebelik olmadı vakti zamanı var buna inaniyorum benAçıkçası hala çoğu şeyi bilmediğim için teste elim hala gitmiyor. Pazartesi proteston bakacak doktor ondan sonra zaman kısalacak o zaman stres edeceğim kesin. 2 yıldır benimde olmuyor bu ilk deneme ya heves de yok açıkçası ama oldu gibi hissediyorum ümitliyim hazırım öyle diyorum Rabbım herkese nasip etsin isteyen inşallah çok sağol canım benim
İnşallah canım2 yıl olmuş biz 4.cu yılımıza gircez asla gebelik olmadı vakti zamanı var buna inaniyorum bentest etmek için zaten çok erken 6cı günde pozitif çıkar iğne etkisi anca geçiyor 15. Gün neyse çıkar kesin sonuç alırsın inşallah tutar
[QUOTE="sevgdmr, post: 74346500, member: 1113050"]
Kızlar ben çatlatma iğnesini 16sında oldum. 16sından itibaren 12. gün test yaptım silik çizgi gördüm. 2 gün sonra kan verdim 79 çıktı 2 günde bir değer yükseldi çok şükür keseyi de gördük.😍 şimdi kalp atışlarını bekliyoruz, korkum iğnenin etkisinin geçmemesiydi ama 12. Gün etkisi kalmıyor bence. Umudunuzu yitirmeyin, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım inşallah bizler içinde dua et yaşamışsın sende çok zor beklemek ağrılar gerçekten ümit ediyorum buradaki herkes bir gün yaşayacak ama Rabbım bize de tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah 👃🌸
Amiiin canım çok teşekkür ediyorum her zaman dua ediyorum Rabbim isteyen, umutla bekleyen herkese nasip etsin inşallah[QUOTE="sevgdmr, post: 74346500, member: 1113050"] Kızlar ben çatlatma iğnesini 16sında oldum. 16sından itibaren 12. gün test yaptım silik çizgi gördüm. 2 gün sonra kan verdim 79 çıktı 2 günde bir değer yükseldi çok şükür keseyi de gördük.😍 şimdi kalp atışlarını bekliyoruz, korkum iğnenin etkisinin geçmemesiydi ama 12. Gün etkisi kalmıyor bence. Umudunuzu yitirmeyin, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ [/QUOTE] Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım inşallah bizler içinde dua et yaşamışsın sende çok zor beklemek ağrılar gerçekten ümit ediyorum buradaki herkes bir gün yaşayacak ama Rabbım bize de tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah 👃🌸
bende 3 nisanda oldum canim birbirimizi haberdar edelimBende 3 Nisan'da oldum aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki canım ağrım karnıma kadar vuruyor demek ki normal bir durum
Olur canım edelim ben yarın Protestan baktıracağım doktorum bakacak yani inşallah çatlamıştırbende 3 nisanda oldum canim birbirimizi haberdar edelim
insallah xanim bende ümitliyim rabbim kapisindan boş cevirmesin.benimde kasiklarimda hafif batmalar var baska belirtim yok. ne zamn test yapicaksnOlur canım edelim ben yarın Protestan baktıracağım doktorum bakacak yani inşallah çatlamıştırbugün iğneden oluştuğunu düşündüğüm ağrılarım da arttı göğüs hassasiyeti kasık batması ümitliyim çok inşallah olacak hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?