Ilk buİlk çatlatma iğnen mi daha önce denemiş miydin acaba
İlk canımİlk çatlatma iğnen mi daha önce denemiş miydin acaba
İlkte tutsun inşallahIlk bu
İnşallah canm valla çok umudum var bta verdiniz senİlkte tutsun inşallah
Anlamadım canımİnşallah canm valla çok umudum var bta verdiniz sen
Sonucum cikti beta 18 prgstron 20Anlamadım canım
Gayet güzel bir değer canımm 2 gün sonra tekrar baktırırsın inşallah artış seyredeerSonucum cikti beta 18 prgstron 20
Ay elinde varsa yap benceBenim de test yapasım geldi
Baktiricam doktorum iğne etkisi olabilir iki gün sonra tekrar gel dediGayet güzel bir değer canımm 2 gün sonra tekrar baktırırsın inşallah artış seyredeer
Yaptım bariz çift çıktı vallahi keşke iğneden olup olmadığını anlayabilsekAy elinde varsa yap bence
O zaman en garantisi regl günü galibaİğneden o arkadaşlar ben 5-6 kere kullanmış biri olarak söylüyorum, 11. Güne kadar pozitif görünüyor. Her gün bakıyordum ne zaman silinecek diye. Geçen ay 12. Gün negatifi gördüm, çoğu kişi sitede takip ediyor onlarda da öyle. İnşallah hamilesinizdir, 10. Günde başlayın ertesi günleri koyulaşırsa bir şeyler var diyebilirsiniz
Doktor iğnenin 48 saate yok olduğunu söyledi olma olasılığı yuksekmisYaptım bariz çift çıktı vallahi keşke iğneden olup olmadığını anlayabilsek
Progestron baktirmismiydiniz progestrona etkisi yok catlatma ignesinin dedi doktor 18 çıkınca Bi umutlandım yaİğneden o arkadaşlar ben 5-6 kere kullanmış biri olarak söylüyorum, 11. Güne kadar pozitif görünüyor. Her gün bakıyordum ne zaman silinecek diye. Geçen ay 12. Gün negatifi gördüm, çoğu kişi sitede takip ediyor onlarda da öyle. İnşallah hamilesinizdir, 10. Günde başlayın ertesi günleri koyulaşırsa bir şeyler var diyebilirsiniz
Yumurtanın kac santime cikmisti ya bana doktorum çok umutlu konuştu çok tedirginim bende ama nolir nolmaz bilmyorm tabikideİğneden o arkadaşlar ben 5-6 kere kullanmış biri olarak söylüyorum, 11. Güne kadar pozitif görünüyor. Her gün bakıyordum ne zaman silinecek diye. Geçen ay 12. Gün negatifi gördüm, çoğu kişi sitede takip ediyor onlarda da öyle. İnşallah hamilesinizdir, 10. Günde başlayın ertesi günleri koyulaşırsa bir şeyler var diyebilirsiniz
İnşallah vardır canım yaDoktor iğnenin 48 saate yok olduğunu söyledi olma olasılığı yuksekmis
Yok bakılmadı ama güzelmiş değeriniz, ama o değerle ilgili durumları bilmiyorum deneyimlemedimProgestron baktirmismiydiniz progestrona etkisi yok catlatma ignesinin dedi doktor 18 çıkınca Bi umutlandım ya
2 tane olmuştu 24 ve 21 cm olması lazımdı, büyümüştü bayaYumurtanın kac santime cikmisti ya bana doktorum çok umutlu konuştu çok tedirginim bende ama nolir nolmaz bilmyorm tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?