Bu gün tekrar gittim ama gebelik idrar teslim çok siliklesti bta baktırdım rahim duvari 12 cm iyi şuan dedi doktor bu gün belli olur gebelik varmi yokmu dediYok bakılmadı ama güzelmiş değeriniz, ama o değerle ilgili durumları bilmiyorum deneyimlemedim
Bende öyle ama hiç ağrım falan yok şuan tereddüt ediyorum bence yok gibi geliyor2 tane olmuştu 24 ve 21 cm olması lazımdı, büyümüştü baya
Şuan durumuz nedir doktora gittinizmi testler koyulastimjYaptım bariz çift çıktı vallahi keşke iğneden olup olmadığını anlayabilsek
Yarın sabah yapıcam canım tekrardanŞuan durumuz nedir doktora gittinizmi testler koyulastimj
Bu gün iğne yaptıralım kacinci gün canm senin qyin kaçında yaptirdinYarın sabah yapıcam canım tekrardan
Ben 11 ocakta yaptırdım canım yarın 9. Günüm bakalım 9. Günde ne çıkacak sabahı iple çekiyorumBu gün iğne yaptıralım kacinci gün canm senin qyin kaçında yaptirdin
Bta mi vereceksnBen 11 ocakta yaptırdım canım yarın 9. Günüm bakalım 9. Günde ne çıkacak sabahı iple çekiyorumsenin kaçıncı günündğ
Benm beta 3e düşmüş suanlik birsey diyemeyiz dedi doktor haftaya çarşamba gel dediBen 11 ocakta yaptırdım canım yarın 9. Günüm bakalım 9. Günde ne çıkacak sabahı iple çekiyorumsenin kaçıncı günündğ
Acaba iğnenin etkisinden yüksek çıktı sonra düştü mü çarşamba gittiğinde inşallah şöyle 100leri görürsün be canımmBenm beta 3e düşmüş suanlik birsey diyemeyiz dedi doktor haftaya çarşamba gel dedi
İnşallah canm yaAcaba iğnenin etkisinden yüksek çıktı sonra düştü mü çarşamba gittiğinde inşallah şöyle 100leri görürsün be canımm
Dayanamadım test yaptımİnşallah canm ya
Kaçıncı günü betan 18 cıktı canımSonucum cikti beta 18 prgstron 20
Bakalim canm nasip insallahAcaba iğnenin etkisinden yüksek çıktı sonra düştü mü çarşamba gittiğinde inşallah şöyle 100leri görürsün be canımm
Kaçıncı günü betan 18 cıktı 6
Bencede böyle çıktı bu gün bile ama düştü işte en mantıklı olanı 12.gunden sinrasi benceİğne etkisi muhtemelen ama yine de umutlanıyor insan
6.ci günde canım şuan 8.ci gün 3e düştüKaçıncı günü betan 18 cıktı canım
Gittim doktora şimdi ondan geliyorum yumurtalar çatlamış dedi sıvı var şuan rahimde dedi oda kist patlamış olabilir dedi ama benm hiç kıstım yoktu çok şaşırdım birde iğneyi yaptırdığımız seviyede catlamiyor 24 22 20 de çatlamış 3 yumurta bende çok şaşırdım sizde şuan Bi belirti varmi
Bende çatlama iğnesi oldum ve tam 6. Günümde lekelenmem oldu kahverengi ve pembemsi hiç kırmızı görmedim 3 gun boyunca oldu 4. Günde damla damla geldi birdaha da olmadı yazdım buraya anlattım durumumu ilacın yan etkileri falan dediler bildiğimiz yerleşme kanaması gibiydi. Bende anlamadım 30 Aralık vuruldum bugun iğnenin 20. Günü ama hala adet olmadim normalde gebelik yoksa 16. 17. Günü olunabiliyormus. Kasiklarim ağrıyor 4 gündür ama yok gelmiyor adet 15. Gun Verdim kan negatif ti o günden beri vermedim gebelik testim silik çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?