Ben 12. Gün erken gebelik yaptım silik çıktı ama geçen ay 15. Günü adet olmuştum iğnenin etkisidir diye düşünüyorumBen bugün 12.guj oluyor iğneyi yaptirdigim günle beraber erkekn gebelik neden yapmadınız onda daha net sonuç alırsınız
Maşallah sizde yine silik çıkmış bende tertemiz çıkmıştı bugün büyük ihtimalle 14.15.gunlerde bende adet olur gibiyimBen 12. Gün erken gebelik yaptım silik çıktı ama geçen ay 15. Günü adet olmuştum iğnenin etkisidir diye düşünüyorum
Evet ilk ay sadece hap bu ay hem hap iğne den umutluydum ama bugün silik çizgi bile görmedim testteSizin ilk denemeniz miydi
Kan vermeyi düşünüyor musunuzEvet ilk ay sadece hap bu ay hem hap iğne den umutluydum ama bugün silik çizgi bile görmedim testte
Yarın 14.gun oluyor iğneyi vurldugumgunle beraber yarın tekrar kan vericem en son 2.1 di yükselmiş olursa vardirir bişe yine yukselmezse daha da ne kan vericem ne dest yapacamKan vermeyi düşünüyor musunuz
Hiç belli olmaz belki gebelikte tekrar artışa geçmiştir. Zor bi süreçYarın 14.gun oluyor iğneyi vurldugumgunle beraber yarın tekrar kan vericem en son 2.1 di yükselmiş olursa vardirir bişe yine yukselmezse daha da ne kan vericem ne dest yapacam
Evet çok zor bir süreç bir yıl önce dış gebelik ten ameliyat oldum sol tüpü almışlardı bu iğneyle çok ümitliydim ama hayırlısıHiç belli olmaz belki gebelikte tekrar artışa geçmiştir. Zor bi süreç
Test sonucunuzu bana da söyler misiniz. Bende bugün kan vereceğim çıkan sonucu söylerim size deYarın 14.gun oluyor iğneyi vurldugumgunle beraber yarın tekrar kan vericem en son 2.1 di yükselmiş olursa vardirir bişe yine yukselmezse daha da ne kan vericem ne dest yapacam
İlk denemede maalesef ki olmuyor arkadaşım 3. Denemesinde hamile kaldı şuan 20 haftalık oldu bileEvet çok zor bir süreç bir yıl önce dış gebelik ten ameliyat oldum sol tüpü almışlardı bu iğneyle çok ümitliydim ama hayırlısı
İnslh beklediğiniz gibi hayırlı güzel haberler alirsiniz inslh tabi veririmTest sonucunuzu bana da söyler misiniz. Bende bugün kan vereceğim çıkan sonucu söylerim size de
Ayy maşallah inslh darısı bizlere olurİlk denemede maalesef ki olmuyor arkadaşım 3. Denemesinde hamile kaldı şuan 20 haftalık oldu bile
Ama iğnenin etkisi vardırMaşallah sizde yine silik çıkmış bende tertemiz çıkmıştı bugün büyük ihtimalle 14.15.gunlerde bende adet olur gibiyim
İğnenin etkisi 10.gunden sonra geçiyor diye biliyorumAma iğnenin etkisi vardır
Ümitlenmek istemiyorum kan verdin mi canım senİğnenin etkisi 10.gunden sonra geçiyor diye biliyorum
Evet pazartesi günü yani iğneden sonra 11.gun ve sonuç 2.1Ümitlenmek istemiyorum kan verdin mi canım sen
Belirti var mii sizdeÜmitlenmek istemiyorum kan verdin mi canım sen
Hiç yok adet belirtileri var oda çok ağır değil her zaman ki gibiBelirti var mii sizde
Hakkınızda hayırlısi olusn inslh güzel haber alirsinzHiç yok adet belirtileri var oda çok ağır değil her zaman ki gibi
Hepimiz inşallah sen ne zaman kan vereceksinHakkınızda hayırlısi olusn inslh güzel haber alirsinz
Ben yarın birdaha vermeyi düşünüyorum ondan sonra da başka da vermiyi veya evde test yapmayı düşünmuyorumHepimiz inşallah sen ne zaman kan vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?