- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
kaç yumurtan oluştu ağrı genelde fazla sayıda yumurtada oluşuyor tabi kural değil ama bende bu sebepten olduğunu söyledi drin
inşaallah. bana da doktorum çatlayınca ağrı falan olur demedi ama internette belirtileri okudukça umutsuzluğa kapılmıştım. teşekkür ederim
Nden boyle umutsuzsun eşine keçiboynuzu yedir ve e vitamini kullansin zayifsa kilo alsin bnim eşiminki düşuktü ilk evlendimizde dr cok iyi beslen ve kilo al dedi suan cok iyi spermi iki kati olduAma aaaa n boşver be gülüm iki tup bebek yaptım olmadi Aşılama mi olacak
Artık bebek lafı duymaktan bıktımNden boyle umutsuzsun eşine keçiboynuzu yedir ve e vitamini kullansin zayifsa kilo alsin bnim eşiminki düşuktü ilk evlendimizde dr cok iyi beslen ve kilo al dedi suan cok iyi spermi iki kati oldu
herkeste aynı değildir tabi dr ben emin olup tamam iyi tututnmuş vs demeden start vermeden yapmayın demişti aklında olsun canım.içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyleDün olmustu yaa umarim sorun olmaz
Senin bir yazini farkettimde ablan sana doğurup vereyimmi dedi biliyomusun benimkide demisti beraber evlendik ve onun 2 oğlu varArtık bebek lafı duymaktan bıktım
Tesekkurler benim gelisen yumurtalar vardi hala ondan boşa gitmesin dediydik :)))herkeste aynı değildir tabi dr ben emin olup tamam iyi tututnmuş vs demeden start vermeden yapmayın demişti aklında olsun canım.içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle
Aaaa yemin benimde iki erkek yıgenim var efe ve yigitSenin bir yazini farkettimde ablan sana doğurup vereyimmi dedi biliyomusun benimkide demisti beraber evlendik ve onun 2 oğlu var
oyyy gelişmiş yumurta ziyan edilmez iyi yapmışsınTesekkurler benim gelisen yumurtalar vardi hala ondan boşa gitmesin dediydik :)))
Yaaaaa aynen ama isimler farkli :) o kendince espri yapti ama ben cok uzulmustumAaaa yemin benimde iki erkek yıgenim var efe ve yigit
Ahahah ne olur ne olmazoyyy gelişmiş yumurta ziyan edilmez iyi yapmışsın
Nekadar kötü bir abla benimki okadar değil yaaa biraz ablam takildi ama bizimkinin kalbinde bisey yok cok zor durumumuz allahim kimseyi boyle sinamasinBen günlerce ağladım .çocuklarını sakladı nazar değdiririm diye
çok geçmiş olsun inşaallah tekrarlamaz. benim sadece iki yumur vardı. inşaallah hepimizin yüzünü bu ay güldürür Rabbim
2 yumurtam oluşmuştu biri 18*18 diğeri 18*16 demişti doktorumkaç yumurtan oluştu ağrı genelde fazla sayıda yumurtada oluşuyor tabi kural değil ama bende bu sebepten olduğunu söyledi dr
allah yardımcınız olsun zor bir durum tabi bu olaya yorumsuz kaldım. ancak 3 tüp bebekte ki sorun nedir yani spermler seçildi sonuçta tuttmama nedenine ne diyor drBen günlerce ağladım .çocuklarını sakladı nazar değdiririm diye
Ya sen şırnaktamisin bende ordayimBen günlerce ağladım .çocuklarını sakladı nazar değdiririm diye
İyi boyutlari burdan yaz ama hamile falan olursan insallah göbüşler dolar :))) benim 10 küdürdü yumurta2 yumurtam oluşmuştu biri 18*18 diğeri 18*16 demişti doktorum
Evet canım neresindenYa sen şırnaktamisin bende ordayim
Merkez :))) senEvet canım neresinden
hadi inşallah yumurtalarında gelişmiş Rabbim hepimizi güldürsün bu ay2 yumurtam oluşmuştu biri 18*18 diğeri 18*16 demişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?