çatlatma iğnesi yardımmmm

in

inşaallah. bana da doktorum çatlayınca ağrı falan olur demedi ama internette belirtileri okudukça umutsuzluğa kapılmıştım. teşekkür ederim
kaç yumurtan oluştu ağrı genelde fazla sayıda yumurtada oluşuyor tabi kural değil ama bende bu sebepten olduğunu söyledi dr

Ama aaaa n boşver be gülüm iki tup bebek yaptım olmadi Aşılama mi olacak
Nden boyle umutsuzsun eşine keçiboynuzu yedir ve e vitamini kullansin zayifsa kilo alsin bnim eşiminki düşuktü ilk evlendimizde dr cok iyi beslen ve kilo al dedi suan cok iyi spermi iki kati oldu

çok geçmiş olsun inşaallah tekrarlamaz. benim sadece iki yumur vardı. inşaallah hepimizin yüzünü bu ay güldürür Rabbim

herkeste aynı değildir tabi dr ben emin olup tamam iyi tututnmuş vs demeden start vermeden yapmayın demişti aklında olsun canım.içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle
Tesekkurler benim gelisen yumurtalar vardi hala ondan boşa gitmesin dediydik :)))

Ben günlerce ağladım .çocuklarını sakladı nazar değdiririm diye
Nekadar kötü bir abla benimki okadar değil yaaa biraz ablam takildi ama bizimkinin kalbinde bisey yok cok zor durumumuz allahim kimseyi boyle sinamasin

çok geçmiş olsun inşaallah tekrarlamaz. benim sadece iki yumur vardı. inşaallah hepimizin yüzünü bu ay güldürür Rabbim
kaç yumurtan oluştu ağrı genelde fazla sayıda yumurtada oluşuyor tabi kural değil ama bende bu sebepten olduğunu söyledi dr
2 yumurtam oluşmuştu biri 18*18 diğeri 18*16 demişti doktorum

Back
X