- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Yok canim olsaydi çıkardı test mi alacaksınCanım ya keşke sabah yapsaydın. Ben de az önce eczaneye gitmeyi düsündüm ama cok sıcak
Evet, yarın doktora gidicem ama aklımı kurcalıyor. İhtimal vermiyorum ama yine de denemek istiyorum. Eşimi kandırabilirsem onu gönderrim artıkYok canim olsaydi çıkardı test mi alacaksın
Kasıklarım ve gögüslerimde agrı var. Ben de adet olcam herhaldeEvet, yarın doktora gidicem ama aklımı kurcalıyor. İhtimal vermiyorum ama yine de denemek istiyorum. Eşimi kandırabilirsem onu gönderrim artık
Sen bilirsin canimEvet, yarın doktora gidicem ama aklımı kurcalıyor. İhtimal vermiyorum ama yine de denemek istiyorum. Eşimi kandırabilirsem onu gönderrim artık
Canım test aldım. Yapsam mı kiSen bilirsin canim
Senin ne kadar bata canımCanım test aldım. Yapsam mı ki
Canım benimki belli olmuyor, düzensiz. Bugün iğnemin 13. GünüSenin ne kadar bata canım
Yap cnm bakalım zaten yarın kan vercksnCanım test aldım. Yapsam mı ki
Ben derim ki o testi yapacaksan sabah ilk idrarınla yapCanım benimki belli olmuyor, düzensiz. Bugün iğnemin 13. Günü
Canım yarın kan vercem. Benimki meraktan :))Ben derim ki o testi yapacaksan sabah ilk idrarınla yap
Aa tamam o zaman işler değişir. Yap bakalım görelim sonucuCanım yarın kan vercem. Benimki meraktan :))
Bebiş ne yaptın testi meraklardayımCanım yarın kan vercem. Benimki meraktan :))
Bende de var adet oluncam deme yaa bu kadar ağrı adet için değildir inşallah yoksa kendimi pıçaklicaammKasıklarım ve gögüslerimde agrı var. Ben de adet olcam herhalde
Yaptn mı cnmCanım yarın kan vercem. Benimki meraktan :))
Evet naptin canim ?Bebiş ne yaptın testi meraklardayım
Bende de Yok canim yaptım testYaptn mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?