Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmm canım etik olarak ilgilenmesi gerek zaten , bi de para döküyosan daha bi ilgili olması lazım. Sen sürekli sor aklına takılanları ama
soruyorum canm ama insallh bebekten dolayi adet olamadim diye giderim acaba 36 saatin icinde yumurtam ctlasa iliski yarin gece gec olmazmi dunde iliski oldu offmafoldumbenn

soruyorum canm ama insallh bebekten dolayi adet olamadim diye giderim acaba 36 saatin icinde yumurtam ctlasa iliski yarin gece gec olmazmi dunde iliski oldu offmafoldumbenn
Canım bu gece yapma şansın varsa yap. Ben öyle yapmıştım, iğne oldugum gün ilişki oldu. Doktorumun tavsiyesi üzerine. Yine de yanlış yönlendirme olmasın . Yarın gece zaten yapacaksın. Spermler vücütta 48 saat yasıyor diye biliyorum. O kalitesine göre degisiyormuş. Her şekilde denk gelir yumurta çatlamasına ama iş tutmasında. Onu da rabbim bilir, inşallah tutar.

Yarın illa birde yapman gerekmiyor. On ikide de olur, on birde de olur.

adetten cikyiktan beri gun asiri denedik hic kacirmadik bu ay tamam canm ilgin icin tesekkurler hayirli sahurlar yarin test yapsan mutalaka haber ver

Benim doktorum da sabah yaptı iğnemi akşam ertesi gün zorunlu diğer gün yapsan yine İyi olur ama zorunlu değil dedi

Selam kızlar, bende klomen kullandım, Pazartesi mua. gideceğim yumurtaya bakmak için. sonraki süreci çok bilmiyorum, doktor iğnede dedi, sanırım ilk önce iğnesiz deneyecek. hayırlısı olsun hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…