- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Ozele gittim valla baya tuzlu amaCanım devlete mi gidiyorsun
hmm canım etik olarak ilgilenmesi gerek zaten , bi de para döküyosan daha bi ilgili olması lazım. Sen sürekli sor aklına takılanları amaOzele gittim valla baya tuzlu ama
soruyorum canm ama insallh bebekten dolayi adet olamadim diye giderim acaba 36 saatin icinde yumurtam ctlasa iliski yarin gece gec olmazmi dunde iliski oldu offmafoldumbennhmm canım etik olarak ilgilenmesi gerek zaten , bi de para döküyosan daha bi ilgili olması lazım. Sen sürekli sor aklına takılanları ama
Canım bu gece yapma şansın varsa yap. Ben öyle yapmıştım, iğne oldugum gün ilişki oldu. Doktorumun tavsiyesi üzerine. Yine de yanlış yönlendirme olmasın . Yarın gece zaten yapacaksın. Spermler vücütta 48 saat yasıyor diye biliyorum. O kalitesine göre degisiyormuş. Her şekilde denk gelir yumurta çatlamasına ama iş tutmasında. Onu da rabbim bilir, inşallah tutar.soruyorum canm ama insallh bebekten dolayi adet olamadim diye giderim acaba 36 saatin icinde yumurtam ctlasa iliski yarin gece gec olmazmi dunde iliski oldu offmafoldumbenn
Yarın illa birde yapman gerekmiyor. On ikide de olur, on birde de olur.Canım bu gece yapma şansın varsa yap. Ben öyle yapmıştım, iğne oldugum gün ilişki oldu. Doktorumun tavsiyesi üzerine. Yine de yanlış yönlendirme olmasın . Yarın gece zaten yapacaksın. Spermler vücütta 48 saat yasıyor diye biliyorum. O kalitesine göre degisiyormuş. Her şekilde denk gelir yumurta çatlamasına ama iş tutmasında. Onu da rabbim bilir, inşallah tutar.
adetten cikyiktan beri gun asiri denedik hic kacirmadik bu ay tamam canm ilgin icin tesekkurler hayirli sahurlar yarin test yapsan mutalaka haber verCanım bu gece yapma şansın varsa yap. Ben öyle yapmıştım, iğne oldugum gün ilişki oldu. Doktorumun tavsiyesi üzerine. Yine de yanlış yönlendirme olmasın . Yarın gece zaten yapacaksın. Spermler vücütta 48 saat yasıyor diye biliyorum. O kalitesine göre degisiyormuş. Her şekilde denk gelir yumurta çatlamasına ama iş tutmasında. Onu da rabbim bilir, inşallah tutar.
anladim cnm yarn misafrm olabilir ondan dedimYarın illa birde yapman gerekmiyor. On ikide de olur, on birde de olur.
anladim cnm yarn misafrm olabilir ondan dedim
Rica ederim canım, sana da hayırlı sahurlar :))adetten cikyiktan beri gun asiri denedik hic kacirmadik bu ay tamam canm ilgin icin tesekkurler hayirli sahurlar yarin test yapsan mutalaka haber ver
Benim doktorum da sabah yaptı iğnemi akşam ertesi gün zorunlu diğer gün yapsan yine İyi olur ama zorunlu değil dediKizlar bende ilk defa yumurta takibi yaptirdim adetin 5.gununden baslayip 5 gun gunde iki tane klomen hapi ictim bugun adetimin 15 gunu doktora gittim iki tane yumurtam buyumus sagda ve solda biri 20mlde bir 30mlde trivlle catlama ignesi oldum bugun 1de insallah tutar hepimizin ben dun iliski oldu bugunde olsammi acaba cunku doktor 36 saat snra iliski dedi ama bazi yorumlari okuyunca hemen iliski yapanlar var
Canım ben de olcam herhlde. Adet sancısı var ama 9.50 de doktor randevum var. Yine de bi gideyim kontorolümü olurum en azındanRegl oldum ben de sabah kızlar
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda olacak bebeklerimizSol yumurtaligimda kist oluşmuş, önemli değil dedi. Kan verdim sonuç bekliyorum
hayırlısı olsun canımSol yumurtaligimda kist oluşmuş, önemli değil dedi. Kan verdim sonuç bekliyorum
Kizlar bende ilk
sonuç ne oldu cnmSol yumurtaligimda kist oluşmuş, önemli değil dedi. Kan verdim sonuç bekliyorum
hadi inşallah bekliyoruz iyi haberleriniSol yumurtaligimda kist oluşmuş, önemli değil dedi. Kan verdim sonuç bekliyorum
Kaç çıktı ki değerin cnm üzülme hayrlısı böyleymşKızlar negatif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?