Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Duyguomer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
47
15
3
31
Bugün catlatma iğnesinin 5.gunu sabah ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi nedir bu sizce

çatlatma iğnesinin etkisi.
12.gün de ancak dogru sonuc cıkıyor

Herkeze merhabalar çatlatma ignesinin 17.günü beta hcg yani dün (20.09.19)sabahı 12 çıktı
Akşamı 29.9 sizce gebelık varmı ?2 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor

Herkeze merhabalar çatlatma ignesinin 17.günü beta hcg yani dün (20.09.19)sabahı 12 çıktı
Akşamı 29.9 sizce gebelık varmı ?2 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor
5 ve uzeri gebelik var kabul ediliyor insallah deger yukselmeye devam eder. 2 gunde bir takip edin degeri

Banada bı cevap verir misiniz acaba çatlatma iğnesi bin 11gunu çok hafif bı kan geldi ama çok azz sonra bidaha geldi ver bugün 14.gunum hastalanmadimmmm

Banada bı cevap verir misiniz acaba çatlatma iğnesi bin 11gunu çok hafif bı kan geldi ama çok azz sonra bidaha geldi ver bugün 14.gunum hastalanmadimmmm
Nerhaba canım brlkı yerleşme kanamasıdır 15.gün idarda test yaptıgımda cıkmamıştı 17.gün kanda çıktı 2 gun daha bekle bence idrar tahlılı için yada kanda baktır varsa bellı olur zaten canım hakkında hyırlısı olsun inşallah

Böyle değerler olabilir. Geç döllenme olmuştur. İşallah devamı gelmiştir
Tsk ederim canımm baktrdım dün degerim 50 çıkmış ama hala çok tedirginim benım tek tüp kapalı ve kapalı taraftan yumurtlamıştım bu ay aşıla iptal edildi dokktor bu ay bısı bekleme dedıı önümüzdeki ay aşılama yaparız demişti ama mucize işte rabbım ol derse olur.inşallah saglıklı bir gebelıge dogru ilerliyorumdur

Aminnn insallahhh evde test yaptım negatif çıktı ama ovulasyon testi nde silik çıktı dün anlamadım bikacgun daha geçsin kan testi yapıcam

Aminnn insallahhh evde test yaptım negatif çıktı ama ovulasyon testi nde silik çıktı dün anlamadım bikacgun daha geçsin kan testi yapıcam
benımde 15.gün gölge bıle yoktu idrar testınde bence yarın sabah ilk işin saglık ocagına gidip kan vermek olsun bana var gibi geliyor yerleşme kanaması ovulasyonda silik çıkması

benımde 15.gün gölge bıle yoktu idrar testınde bence yarın sabah ilk işin saglık ocagına gidip kan vermek olsun bana var gibi geliyor yerleşme kanaması ovulasyonda silik çıkması
Vala agİnizdan bal damliyo çok istiyorum olmasını 1bcuk senelik evliyim olmuyordu ve pko luyum

İşallah olur olumlu düşünün. Bir arkadaşım 4. Aşılamasında hamile kaldı. Ve ilk değeri 20 idi. Geç döllenme olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…