5 ve uzeri gebelik var kabul ediliyor insallah deger yukselmeye devam eder. 2 gunde bir takip edin degeriHerkeze merhabalar çatlatma ignesinin 17.günü beta hcg yani dün (20.09.19)sabahı 12 çıktı
Akşamı 29.9 sizce gebelık varmı ?2 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor
Böyle değerler olabilir. Geç döllenme olmuştur. İşallah devamı gelmiştirHerkeze merhabalar çatlatma ignesinin 17.günü beta hcg yani dün (20.09.19)sabahı 12 çıktı
Akşamı 29.9 sizce gebelık varmı ?2 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor
Nerhaba canım brlkı yerleşme kanamasıdır 15.gün idarda test yaptıgımda cıkmamıştı 17.gün kanda çıktı 2 gun daha bekle bence idrar tahlılı için yada kanda baktır varsa bellı olur zaten canım hakkında hyırlısı olsun inşallahBanada bı cevap verir misiniz acaba çatlatma iğnesi bin 11gunu çok hafif bı kan geldi ama çok azz sonra bidaha geldi ver bugün 14.gunum hastalanmadimmmm
Tsk ederim canımm baktrdım dün degerim 50 çıkmış ama hala çok tedirginim benım tek tüp kapalı ve kapalı taraftan yumurtlamıştım bu ay aşıla iptal edildi dokktor bu ay bısı bekleme dedıı önümüzdeki ay aşılama yaparız demişti ama mucize işte rabbım ol derse olur.inşallah saglıklı bir gebelıge dogru ilerliyorumdurBöyle değerler olabilir. Geç döllenme olmuştur. İşallah devamı gelmiştir
Aminnn insallahhh evde test yaptım negatif çıktı ama ovulasyon testi nde silik çıktı dün anlamadım bikacgun daha geçsin kan testi yapıcamNerhaba canım brlkı yerleşme kanamasıdır 15.gün idarda test yaptıgımda cıkmamıştı 17.gün kanda çıktı 2 gun daha bekle bence idrar tahlılı için yada kanda baktır varsa bellı olur zaten canım hakkında hyırlısı olsun inşallah
benımde 15.gün gölge bıle yoktu idrar testınde bence yarın sabah ilk işin saglık ocagına gidip kan vermek olsun bana var gibi geliyor yerleşme kanaması ovulasyonda silik çıkmasıAminnn insallahhh evde test yaptım negatif çıktı ama ovulasyon testi nde silik çıktı dün anlamadım bikacgun daha geçsin kan testi yapıcam
Vala agİnizdan bal damliyo çok istiyorum olmasını 1bcuk senelik evliyim olmuyordu ve pko luyumbenımde 15.gün gölge bıle yoktu idrar testınde bence yarın sabah ilk işin saglık ocagına gidip kan vermek olsun bana var gibi geliyor yerleşme kanaması ovulasyonda silik çıkması
İşallah olur olumlu düşünün. Bir arkadaşım 4. Aşılamasında hamile kaldı. Ve ilk değeri 20 idi. Geç döllenme olmuştuTsk ederim canımm baktrdım dün degerim 50 çıkmış ama hala çok tedirginim benım tek tüp kapalı ve kapalı taraftan yumurtlamıştım bu ay aşıla iptal edildi dokktor bu ay bısı bekleme dedıı önümüzdeki ay aşılama yaparız demişti ama mucize işte rabbım ol derse olur.inşallah saglıklı bir gebelıge dogru ilerliyorumdur
Pko bendede vardıı onları hıc dert etmr canı veren rabbım kan vermedınmı halaaaVala agİnizdan bal damliyo çok istiyorum olmasını 1bcuk senelik evliyim olmuyordu ve pko luyum
Bugun verdim bakalım insallahhh pozitif çıkarPko bendede vardıı onları hıc dert etmr canı veren rabbım kan vermedınmı halaaa
Ayyyy inşallahhh canımmm hakkında hayırlısı nese o olsun saglık ocagınamı vetdin sonuc ne zman cıkıcakBugun verdim bakalım insallahhh pozitif çıkar
Aminn insallahh Evet sağlık ocağına bakaalim gece bakicaz sonuçlaraAyyyy inşallahhh canımmm hakkında hayırlısı nese o olsun saglık ocagınamı vetdin sonuc ne zman cıkıcak
Hade bakalım valla bende heycanlandım:)akşam 9 gibi çıkıyor sonuclar bende ordan ögrenmiştim mutlaka haber ver canımAminn insallahh Evet sağlık ocağına bakaalim gece bakicaz sonuçlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?