Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Saglık ocagından sana bi şifre verdilermi yani istedinmi sen doktordan netten bakmak için

Tamam tc ve o verdikleri hasta kayıt noyu girdiginde direk çıkması gerekıyor

İşte buuuuuuu hamılesınnnnnntebrikler canımmmmmmmmmm çok sevındımm yaaaaa
Sakinnnnn olll şimdii panık yokkk şuan şoksun inanamıosun karısık duygular içindesin aglasam mı gülsem mi diyre biliorummm bundan sonra yapılacak şey 2 günde bir kan verip artıyormu diye takip rtmen doktora gtsen kese suan gözükmez folıkasit kullanmıyorsan başka hemen ay çok sevndım yaaa görünce naptınız

Benımde 3 gun önce 50 idi bugun gec kaldım saglık ocagına veremedim kan ,yarın erken gıdıp vericem kan yukselmısmi diye degerimm bundan sonra bırbırımıze dua etmekten ve sabretmekten baska bışey yapamıcaz

Sen de hamilemisin aaa kndi derdimden hiç sormadimmm ama ben hala inanamıyorum

Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamlayıp, bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Sen de hamilemisin aaa kndi derdimden hiç sormadimmm ama ben hala inanamıyorum
İnanamazsınnncanım bende cuma gunu ögrenmiştimmm hala inanamıorun çatlatma ignesinin 17.günü 12 çıkmıştı 19.gunu 50 çıktı 3gundur baktrmadım yarn sabah kan vericem bakalım deget kaç olduinş yukselmıştr

Ayyy insalllahhh ablaaa sen de bana yazzz unutma tamammi

Ayyy insalllahhh ablaaa sen de bana yazzz unutma tamammi
Tamam bebeimmm allah nasip ederse gebrlık haftalarımız aynı olucakkk dogumda ölee rabbım inş o gunlerı gösterir gelışmelerder haberdar edelim birbirimizi rabbım kucagımıza almayı nasip etsın dıkkt et bundan snra kendıneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…