3yas varmış büyüksün28 canımm
AA neguzel ☺ bende memnun oldumGusell tesadüf ist avcılarda oturuyorum bende özlem benımde ismim m.oldum
Yok abla girilimiyo halaSonuççççç??????
Labimden giriyorsun dimii3yas varmış büyüksün
AA neguzel ☺ bende memnun oldum
Yok abla girilimiyo hala
Evet ama böle kayıt yok diyoLabimden giriyorsun dimii
Evet verdilerSaglık ocagından sana bi şifre verdilermi yani istedinmi sen doktordan netten bakmak için
Evet ama cikmio işte kackere yaptik bide 12 yi bekliyimTamam tc ve o verdikleri hasta kayıt noyu girdiginde direk çıkması gerekıyor
Evet beklicem bakalımAllla allaaa cıkması gerekıyor amaa bekle bakalım
Abla 55 çıktıAllla allaaa cıkması gerekıyor amaa bekle bakalım
Ayyy baksanaaa kizzz ablaaaaAbla 55 çıktı
İşte buuuuuuu hamılesınnnnnnAbla 55 çıktı
Sakinnnnn olll şimdii panık yokkk şuan şoksun inanamıosun karısık duygular içindesin aglasam mı gülsem mi diyre biliorummm bundan sonra yapılacak şey 2 günde bir kan verip artıyormu diye takip rtmen doktora gtsen kese suan gözükmez folıkasit kullanmıyorsan başka hemen ay çok sevndım yaaa görünce naptınızİşte buuuuuuu hamılesınnnnnntebrikler canımmmmmmmmmm çok sevındımm yaaaaa
Sen de hamilemisin aaa kndi derdimden hiç sormadimmm ama ben hala inanamıyorumBenımde 3 gun önce 50 idi bugun gec kaldım saglık ocagına veremedim kan ,yarın erken gıdıp vericem kan yukselmısmi diye degerimm bundan sonra bırbırımıze dua etmekten ve sabretmekten baska bışey yapamıcaz
Aminnn Allah raziii olsunnnnHayırlı olsunAllah sağlıkla tamamlayıp, bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❣
İnanamazsınnncanım bende cuma gunu ögrenmiştimmm hala inanamıorun çatlatma ignesinin 17.günü 12 çıkmıştı 19.gunu 50 çıktı 3gundur baktrmadım yarn sabah kan vericem bakalım deget kaç olduSen de hamilemisin aaa kndi derdimden hiç sormadimmm ama ben hala inanamıyorum
Ayyy insalllahhh ablaaa sen de bana yazzz unutma tamammiİnanamazsınnncanım bende cuma gunu ögrenmiştimmm hala inanamıorun çatlatma ignesinin 17.günü 12 çıkmıştı 19.gunu 50 çıktı 3gundur baktrmadım yarn sabah kan vericem bakalım deget kaç olduinş yukselmıştr
Tamam bebeimmm allah nasip ederse gebrlık haftalarımız aynı olucakkk dogumda ölee rabbım inş o gunlerı gösterirAyyy insalllahhh ablaaa sen de bana yazzz unutma tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?