Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaa ama ben umitlenmek istemiyorum dahaaa ama boleyse Allah'tan başka bı isteğim yok gerçekten bu ovulasyon testi gene soliyim cikarmiki

Y
Yaaaaaa süperrree hamılesınnnnnnnn :)))hayırlı olsun canımmmm göxün aydın ben demiştim sana içime doğdu çok sevndım yaaa
Pardonnn ben normal idrar testı yaptın sandımm olsun yınede ben seni erkenden tebrik etmiş oldumm kandada çıkıcak allahın izniyle bak görürsün

Pardonnn ben normal idrar testı yaptın sandımm olsun yınede ben seni erkenden tebrik etmiş oldumm kandada çıkıcak allahın izniyle bak görürsün
Allahın izniyleee 2 3 saate kalmaz sonucu ögrenicez bakıyormusun arada kan sonuvlarına çıkmışmı dıye

İnşallah ama teyzem de bunda ogrenmsiti hamileliği ve benimde ilk defa böle çıktı 1sene boyunca yaptım cikmadi

Esim bakio :) arada ama çıkmamış daha
Ayy kıyamam yaa iNan bendr senıble bırlıkte saat dakıka sayıyorumm çünkü o degeri görüdüğündeki şok mutluluk çok bambaşkaa ve üstüne basa basa söylüorumm allahımın izniyle hamılesınnn saat akşam 9 gbı cıkmışyı sonucumhaber vermeii unutma sakın heycana kapılıpp beklıorum cnküüü

Yaa vermzmiyim verrim tabiki :) vala içimi rahatlatiyosun bende sabırsızlanıyorum ama bide ya çıkmazsa gene uzulcem

Yaa vermzmiyim verrim tabiki :) vala içimi rahatlatiyosun bende sabırsızlanıyorum ama bide ya çıkmazsa gene uzulcem
Anlıorum seni aklının bi köşrsinde hrp acaba var ama o acabalar hıc bitmiyorkı acaba hamılrmıyım acaba kesesı oluştumu acaba kalp atısı varmı acaba elı ayagı saglam mı bu böle dogsada buyusede hep endişemiz olucak evlatlar üzerinnde o yusden sabret yiyecegı ekmegı varsa senınledır hakkında hayırlısı olsun rabbım kalbınr göre versinn içini ferah tut haberini bekliorum hamıleyimmmm die yazıcaksın içime öle doguyoo

Aynen öle.annelik böle bişey ya valla sende benim içimi ferehlatiyosun çok saol vericem haberi

Buarada nerde oturuyosun kaç yasındasın ismin duygu sanırım bi mahsuru yoksa tabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…