Yaaaaaa süperrree hamılesınnnnnnnn :)))hayırlı olsun canımmmm göxün aydın ben demiştim sana içime doğdu çok sevndım yaaa
Pardonnn ben normal idrar testı yaptın sandımm olsun yınede ben seni erkenden tebrik etmiş oldumm kandada çıkıcak allahın izniyle bak görürsünY
Yaaaaaa süperrree hamılesınnnnnnnn :)))hayırlı olsun canımmmm göxün aydın ben demiştim sana içime doğdu çok sevndım yaaa
Allahın izniyleee 2 3 saate kalmaz sonucu ögrenicez bakıyormusun arada kan sonuvlarına çıkmışmı dıyePardonnn ben normal idrar testı yaptın sandımm olsun yınede ben seni erkenden tebrik etmiş oldumm kandada çıkıcak allahın izniyle bak görürsün
İnşallah ama teyzem de bunda ogrenmsiti hamileliği ve benimde ilk defa böle çıktı 1sene boyunca yaptım cikmadiPardonnn ben normal idrar testı yaptın sandımm olsun yınede ben seni erkenden tebrik etmiş oldumm kandada çıkıcak allahın izniyle bak görürsün
Esim bakio :) arada ama çıkmamış dahaAllahın izniyleee 2 3 saate kalmaz sonucu ögrenicez bakıyormusun arada kan sonuvlarına çıkmışmı dıye
Ayy kıyamam yaa iNan bendr senıble bırlıkte saat dakıka sayıyorumm çünkü o degeri görüdüğündeki şok mutluluk çok bambaşkaa ve üstüne basa basa söylüorumm allahımın izniyle hamılesınnn saat akşam 9 gbı cıkmışyı sonucumEsim bakio :) arada ama çıkmamış daha
Yaa vermzmiyim verrim tabiki :) vala içimi rahatlatiyosun bende sabırsızlanıyorum ama bide ya çıkmazsa gene uzulcemAyy kıyamam yaa iNan bendr senıble bırlıkte saat dakıka sayıyorumm çünkü o degeri görüdüğündeki şok mutluluk çok bambaşkaa ve üstüne basa basa söylüorumm allahımın izniyle hamılesınnn saat akşam 9 gbı cıkmışyı sonucumhaber vermeii unutma sakın heycana kapılıpp beklıorum cnküüü
Anlıorum seni aklının bi köşrsinde hrp acaba var ama o acabalar hıc bitmiyorkı acaba hamılrmıyım acaba kesesı oluştumu acaba kalp atısı varmı acaba elı ayagı saglam mı bu böle dogsada buyusede hep endişemiz olucak evlatlar üzerinnde o yusden sabret yiyecegı ekmegı varsa senınledır hakkında hayırlısı olsun rabbım kalbınr göre versinn içini ferah tut haberini bekliorum hamıleyimmmm die yazıcaksın içime öle doguyooYaa vermzmiyim verrim tabiki :) vala içimi rahatlatiyosun bende sabırsızlanıyorum ama bide ya çıkmazsa gene uzulcem
Aynen öle.annelik böle bişey ya valla sende benim içimi ferehlatiyosun çok saol vericem haberiAnlıorum seni aklının bi köşrsinde hrp acaba var ama o acabalar hıc bitmiyorkı acaba hamılrmıyım acaba kesesı oluştumu acaba kalp atısı varmı acaba elı ayagı saglam mı bu böle dogsada buyusede hep endişemiz olucak evlatlar üzerinnde o yusden sabret yiyecegı ekmegı varsa senınledır hakkında hayırlısı olsun rabbım kalbınr göre versinn içini ferah tut haberini bekliorum hamıleyimmmm die yazıcaksın içime öle doguyoo
Yok daha gozukmuyo bişeyVarmı haber canımmm???
Abla olsunda ben böle beklemeye raziyim hayırlısıyla abla ddim ama kaç yaşındasınOlsun canımmmm güzell heycan bunlarrr
28 canımmAbla olsunda ben böle beklemeye raziyim hayırlısıyla abla ddim ama kaç yaşındasın
İstanbul Beylikdüzü 25yasindyim evet ismim duyguBuarada nerde oturuyosun kaç yasındasın ismin duygu sanırım bi mahsuru yoksa tabıı
Gusell tesadüf ist avcılarda oturuyorum bende özlem benımde ismim m.oldumİstanbul Beylikdüzü 25yasindyim evet ismim duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?