- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
AyyInsallah canimm,ya suan da goguslerim hassas arada kasiklarim agriyor birde belim ama akinti v.s bisey yok ilk hamileligimde her seyi hissetmiştim hatta vücudum tuhaf davrandığını anlayıp kesin hamileyim dedim birde gecen sene tam bu ay hamile kalmıştım tabi düşük yaptim
Insallah canim haberleşelimAyyaynen insallah kaliriz ya bende de kasiklarim agriyor arada hafif bir goguslerim sizliyor bir umut belirtilere bakiyorum regl belirtisimi diye insallah gormeyiz kirmizilari
Yok canim Iki tane ilac verdi duvari kalinlastirmak icin 15 gune gormek istedi hala bekliyorumInsallah canim haberleşelimdoktor kontrolündesin dimi catlatmadan sonra hic rahim duvarina fln bakildimi
Ayy inşallah inşallah hamiş kalalım hayırlısıyla,artik olsun istiyorum bir bebisimYok canim Iki tane ilac verdi duvari kalinlastirmak icin 15 gune gormek istedi hala bekliyorumbir hafta daha sonra insallah guzel haberler verelim birbirimize
Aynen bende cok istiyorum esim kiziyor takiyorsun diye ama aklimdan cikaramiyorum kiAyy inşallah inşallah hamiş kalalım hayırlısıyla,artik olsun istiyorum bir bebisim
Tabi herşeyi yaşayan biziz o yüzden daha çok takılıyoruz bu konulara vücudumuzu da dinliyoruz haliyle düşünüp duruyoruz,kirmizi görmeyiz inşallahAynen bende cok istiyorum esim kiziyor takiyorsun diye ama aklimdan cikaramiyorum ki
Insallah tek umudum o arada sanci girdikce regl oldummu diye aklim cikiyorTabi herşeyi yaşayan biziz o yüzden daha çok takılıyoruz bu konulara vücudumuzu da dinliyoruz haliyle düşünüp duruyoruz,kirmizi görmeyiz inşallah
Of off bilmez miyim hayir ya hayir diyip duyuyorum oyle oluncaInsallah tek umudum o arada sanci girdikce regl oldummu diye aklim cikiyor
Allah yardimcimiz olsun insallah o cift cizgiyi gorelimOf off bilmez miyim hayir ya hayir diyip duyuyorum oyle olunca
Az önce yaptim test hayalet cizgi bile cikmadi galiba ignenin etkiside gectiAllah yardimcimiz olsun insallah o cift cizgiyi gorelim
Allah yardimcimiz olsun insallah o cift cizgiyi gorelim iOf off bilmez miyim hayir ya hayir diyip duyuyorum oyle olunca
ama daha erken degilmiAz önce yaptim test hayalet cizgi bile cikmadi galiba ignenin etkiside gecti
Evet suan erken sadece merak ettim bende en azından ignenin etkisinin gectigini gördümAllah yardimcimiz olsun insallah o cift cizgiyi gorelim i
ama daha erken degilmi
Hayirlisi olur inşallah hakkınızda cocuk bekleyen tüm kadınların Rabbım kucağını doldursunBen de bugün çatlatma iğnemi olucam ve bu 3. Denemem
Ayy bende cok merak ediyorum ama 14. Gunu bekliyorum moralimi dusurmemek icin insallah olur az kaldiEvet suan erken sadece merak ettim bende en azından ignenin etkisinin gectigini gördüm
Amin hepimizin inşallah teşekkürlerHayirlisi olur inşallah hakkınızda cocuk bekleyen tüm kadınların Rabbım kucağını doldursun
Canim ben gogus ağrısından baska bisey hissetmiyorum ama bugun kasiklarima batma oldu dun aksamda biraz oldu ama aşırı degil belim ağrıdı bide
Belkide gec öğreneceksin belli olmaz birde her hamilelik farklı oluyormuş sen yinede ümidini kaybetme canimEki Görüntüle 2744906 ignenin 11. Günü etkisi geçmiş ama ben kızımda 11 gün öğrenmiştim şimdi bunda çizgi görmeyince çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?