- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Bende klomen bitirdim bugun iğne yapıldı süreçle ilgili bilginiz varsa bana anlatır mısınızBen kullandım canım çok şükür 6+4 günlük hamileyim Rabbim emeğini boşa cikarmasin
İlk ayınızda mı gebe kaldınız? Kac yumurtanız vardıBen kullandım canım çok şükür 6+4 günlük hamileyim Rabbim emeğini boşa cikarmasin
Sonucunuzu merakla beklıyorumBenimde dun aksam batma vardi ama bugun kasik agrisi cok siddetlendi goguslerde birsey yok ama adet olcam diye telas yaptim
11.gun erken bencede insallah iki gune dene bir daha bilemeyizki
İnşallah canım kızım senelerdir bekliyor çok istiyor psikolojisi bozuldu artık anlamıyor isyan etmeye basladiBelkide gec öğreneceksin belli olmaz birde her hamilelik farklı oluyormuş sen yinede ümidini kaybetme canim
Yarin sabah test yapalım mı ne dersin tatlim duramiyorumBenimde dun aksam batma vardi ama bugun kasik agrisi cok siddetlendi goguslerde birsey yok ama adet olcam diye telas yaptim
11.gun erken bencede insallah iki gune dene bir daha bilemeyizki
Bende 4.5 yıllık evliyim gecen sene yine bu ay da hamile kalıp düşük yaptim inanın bende o noktoya geldim ama sonra dua ediyorum illaki olur diyorum her seyi Allah zamanın da verir inşirah suresini dinleyin rahatlarsinizİnşallah canım kızım senelerdir bekliyor çok istiyor psikolojisi bozuldu artık anlamıyor isyan etmeye basladi
Ben bir şekilde kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama kızım anlamıyor neden olmuyor o kadar çok dua ediyorum senelerdir herşeyi veriyor bir kardeşimi vermiyor bana diyor anlatıyorum anlatıyorum sürekli ağlıyor o ağladıkça ben daha çok takıyorumBende 4.5 yıllık evliyim gecen sene yine bu ay da hamile kalıp düşük yaptim inanın bende o noktoya geldim ama sonra dua ediyorum illaki olur diyorum her seyi Allah zamanın da verir inşirah suresini dinleyin rahatlarsiniz
Allah razi olsun insallah guzel haberler verebilirimSonucunuzu merakla beklıyorum
Yapamam négatif cikarsa baya kotu olurum senin kacinci gundu canim ben persembe yapmayi dusunuyorumYarin sabah test yapalım mı ne dersin tatlim duramiyorum
Ay suan kafam çok karışık beklenen tarih 24 ü iste beklemek çok zor bugun erken gebelik testi aldimYapamam négatif cikarsa baya kotu olurum senin kacinci gundu canim ben persembe yapmayi dusunuyorum
Oyy canim benim yaa Allahin izniyle olur siz klomen+catlatma ignesi olmuş muydunuzBen bir şekilde kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama kızım anlamıyor neden olmuyor o kadar çok dua ediyorum senelerdir herşeyi veriyor bir kardeşimi vermiyor bana diyor anlatıyorum anlatıyorum sürekli ağlıyor o ağladıkça ben daha çok takıyorum
24 unde 15 gun oluyor sanaAy suan kafam çok karışık beklenen tarih 24 ü iste beklemek çok zor bugun erken gebelik testi aldim
Evet ama hiç belirtim yok 17 18 ve 21 mm 3 yumurtam olusmustuOyy canim benim yaa Allahin izniyle olur siz klomen+catlatma ignesi olmuş muydunuz
Valla canim erken öğrenenler de var erken gebelik testi var bende adetten 6 gun öncesine dogru yanıt veriyor ama yinede korkuyorum24 unde 15 gun oluyor sana
Bana 24unde 14 oluyor
Yarin yapsak 12 gunde cikarmi bilmiyorum kasik agrim cok korkuyorum
Yarin sabah yapalim o zamanValla canim erken öğrenenler de var erken gebelik testi var bende adetten 6 gun öncesine dogru yanıt veriyor ama yinede korkuyorum
Yok yok simdi degil hcg hormonu sabah daha çok salgilaniyor ya daha dogru sonuc verir diye düşünüyorumYarin sabah yapalim o zamanAllah’im silikde olsa birsey ciksin nolur yada simdimi yapsak
12.gun oluyor yapalim mi erkenmiYok yok simdi degil hcg hormonu sabah daha çok salgilaniyor ya daha dogru sonuc verir diye düşünüyorum
Ben yarin yapcam kafaya koydum canim ilk ben yapayım o zaman12.gun oluyor yapalim mi erkenmi
Yaptinmi canim ben yapmaya gidiyorumBen yarin yapcam kafaya koydum canim ilk ben yapayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?