Catlatma ignesi

Nasip degimis dun doktora email atmistim kan testi yap diye aradi belki test icin erkendir dedi ama bilmiyorum

Yarin kan mi vereceksin canim bana doktor 25 inde ver dedi insallah testlerde gec cikiyodur bizimkii
Doktorda kan testi en dogrusu istedigin rahat ettigin gun test yap dedi y’a yarin ya birgun canim yapcam insallah belkide yok surukluyoz bos yere

Doktorda kan testi en dogrusu istedigin rahat ettigin gun test yap dedi y’a yarin ya birgun canim yapcam insallah belkide yok surukluyoz bos yere
Oyle hemen ümitsizliğe kapılma bu ay olmaz diger ay olur bak ben troid hastasıyım benim hormonlar cok kötü ona rağmen doktor bu ay olmazsa diger ay daha iyi olcak dedi

Olsa bugün kanda cikarmi idrarda daha geç çıkıyormuş ya

Canim çatlatma olduğum için 14 gün sonra hamile kalmazsam doktorum olursun demisti bat 25i ama ne olur bilmiyorum

Canim çatlatma olduğum için 14 gün sonra hamile kalmazsam doktorum olursun demisti bat 25i ama ne olur bilmiyorum
Herhalde herkes 25 ini bekliyor burada nasip olur inşallah bize olmazsada diger ay yedigimize ictigimize dikkat ederiz eslerinize keçi boynuzu pekmezi yedirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…