Maalesef négatif keske yapmasaydim 12.gun erken mi sizceİnşallah pozitif çıkar sizinki benm negatif
Ben erken gebelik testi yaptım bnm de negatif malesefMaalesef négatif keske yapmasaydim 12.gun erken mi sizce
Erkende degil ya
İnşallah pozitif çıkar sizinki benm negatif
İnşallah pozitif çıkar sizinki benm negatif
İğneden sonraki kaçıncı gününüzdü?İnşallah pozitif çıkar sizinki benm negatif
Bekleyelim ben 12.gün negatif olup 15.gün pozitif yazıları okudumMaalesef négatif keske yapmasaydim 12.gun erken mi sizce
Erkende degil ya
15.gün pozitife dönebilirBen erken gebelik testi yaptım bnm de negatif malesef
12.gün ama kızımda 12gunde öğrenmiştim zat n hiç belirtim de yokİğneden sonraki kaçıncı gününüzdü?
Ah keske ne isterdim15.gün pozitife dönebilir
Yarin kan mi vereceksin canim bana doktor 25 inde ver dedi insallah testlerde gec cikiyodur bizimkiiAh keske ne isterdiminsallah yarin kanda guzel sonuc verir
Insallah oyle olur ben 9 unda oldum catlatma ignesini15.gün pozitife dönebilir
Doktorda kan testi en dogrusu istedigin rahat ettigin gun test yap dedi y’a yarin ya birgun canim yapcam insallah belkide yok surukluyoz bos yereYarin kan mi vereceksin canim bana doktor 25 inde ver dedi insallah testlerde gec cikiyodur bizimkii
Oyle hemen ümitsizliğe kapılma bu ay olmaz diger ay olur bak ben troid hastasıyım benim hormonlar cok kötü ona rağmen doktor bu ay olmazsa diger ay daha iyi olcak dediDoktorda kan testi en dogrusu istedigin rahat ettigin gun test yap dedi y’a yarin ya birgun canim yapcam insallah belkide yok surukluyoz bos yere
Senin bat tarihi ne zamandı ufak ta olsa çıkabilir tabi ama en iyisi bat tarihini beklemek kizlar en dogru zaman o evet cok zor beklemek amaOlsa bugün kanda cikarmi idrarda daha geç çıkıyormuş ya
Herhalde herkes 25 ini bekliyor buradaCanim çatlatma olduğum için 14 gün sonra hamile kalmazsam doktorum olursun demisti bat 25i ama ne olur bilmiyorum
Ayyy canim inşallah vardır bnmde az önce minnacık kahverengi akinti geldi adet olcam artik anlasildiKizlar kan verdim dayanamadım varsa dusukte olsa cikar
Ne zaman cıkar sonucu canımKizlar kan verdim dayanamadım varsa dusukte olsa cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?