İnşallah yeni yıl senin için güzel bir başlangıc olur aysimaÇıktı cnim koca bir sıfır artik diğer aya kaldı adetini bekliyorum
Bu ay bizden ümit yok anlaşıldı olsun yinede umidimizi kaybetmicez bana doktor dediki Bu ay olmaz ise diğer ay iğneyle tedaviye başlarız dedi bilginiz var mi kizlarÇıktı cnim koca bir sıfır artik diğer aya kaldı adetini bekliyorum
O igne olayi nasil oluyor ne zaman başlanıyor kac adetBende gittiğim doktora direk iğneyle başla diye gittim ama nafile
Senin ki değişikmiş anlamadim benMaalesef 12.gun boyle Eki Görüntüle 2745796
Bu yuvarlak cizgi varya + cikarsa positif -cikarsa negatifSenin ki değişikmiş anlamadim ben
Anladim canim olsun ya bak bn ilk hamileligimi cok gec öğrenmiştim adetimi 8 gun geçmişti testlerde çıkmamıştı yinede her an her şey olabilir bnm arkadaşım regl tarihini 1 gun gectiginde cok silik çıkmıştı her şey olabilirBu yuvarlak cizgi varya + cikarsa positif -cikarsa negatif
Arkadasimda adet olcam diye beklerken iki gun gecikmeyle hamile oldugunu ogrendi insallah oyle olur yarin tekrar test yapcam persembe kan vercem hayirlisiyla insallah olurAnladim canim olsun ya bak bn ilk hamileligimi cok gec öğrenmiştim adetimi 8 gun geçmişti testlerde çıkmamıştı yinede her an her şey olabilir bnm arkadaşım regl tarihini 1 gun gectiginde cok silik çıkmıştı her şey olabilir
Ayy canim inşallah bizede öyle olur ama ben olcam gibi hissediyorum olmazsam bende cuma vercemArkadasimda adet olcam diye beklerken iki gun gecikmeyle hamile oldugunu ogrendi insallah oyle olur yarin tekrar test yapcam persembe kan vercem hayirlisiyla insallah olur
Oda adetin ikinci günü gidiliyor cnm doktora söylüyor sanaO igne olayi nasil oluyor ne zaman başlanıyor kac adet
Sanki var gibi geldi bana cok silik hayaletttBen dün kan verdim sifirdi değerin bugün yine test yaptım kuruma çizgisi gibi veya çok dikkatli baktığım için çizgi görüyorum çok çok silik ama beş dakikada gördüm
Eki Görüntüle 2746026
Sonucunu merakl beklıyoruzzKizlar ben az önce sağlık ocağında kan testi verdim 3 de sonuc çıkacak
Insallah guzel haberler alirsin sonucu bekliyorumKizlar ben az önce sağlık ocağında kan testi verdim 3 de sonuc çıkacak
Kuruma çizgisi galiba ama o bile heyecanlandırdı baktıkça diyorum kurma kendi kendineSanki var gibi geldi bana cok silik hayalettt
İnşallah yüksek çıkar cnm inşallah hamilesindirKizlar ben az önce sağlık ocağında kan testi verdim 3 de sonuc çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?