- 16 Mart 2021
- 54
- 22
- 3
- 33
Ayy hemencicik temizlensin kistler bebiş haberini almak nasip olsun inşallah CanımCanım adet olunca gıt mutlaka benım kiste dönüştü o yüzden bu ay mola verdık reglım uzun sürdü. Nisanın sonuna dogru yapacağız tedavıyı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hemencicik temizlensin kistler bebiş haberini almak nasip olsun inşallah CanımCanım adet olunca gıt mutlaka benım kiste dönüştü o yüzden bu ay mola verdık reglım uzun sürdü. Nisanın sonuna dogru yapacağız tedavıyı
Ayy canım inşallah yaa hepımızz hamiş kalalım bir an önceeeAyy hemencicik temizlensin kistler bebiş haberini almak nasip olsun inşallah Canımbelki o sana sürpriz yapar öyle ara veripte hamiş olan çok var denk geldim de
Valla 8 aydır deniyoruz vardır herhalde zamanı herşey normal bı gelmiyor amaAyy canım inşallah yaa hepımızz hamiş kalalım bir an önceeeaşılama düşünüyorum ama
Selam canm bizim de 8 ayı geçti en baştan beri çok istediğimiz için hiç korunmadık ama olmadı 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay da femara verdi sonrasında yine yaptrdm iğneyi bekliyorum. Sen ne zaman oldun iğneyiValla 8 aydır deniyoruz vardır herhalde zamanı herşey normal bı gelmiyor amaclif diye bı macun aldım 2 ay önce denedim bişey olmadı bu ay da klomen kullandım diye ben içmedim doktora sorcam öneriyor mu bitkisel yoksa çakşır otu fln düşünüyorum soğan kürü bal tarçın yaptım evvelinde ama bekliyoruz sadece
ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım hormonlar dengesizlesti hepimizin
inşallah oldu haberini en kısa sürede hepimiz alırız
Valla ayın 13nde oldum canım bekliyorum hala bugün 14 gün oldu göğüslerim inanılmaz ağrıyor uçları dokunamiyorum test yaptım çıkmadı bisey adetin gecmesini bekliycem kan vermek için şayet 1 Nisan'da olmazsamSelam canm bizim de 8 ayı geçti en baştan beri çok istediğimiz için hiç korunmadık ama olmadı 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay da femara verdi sonrasında yine yaptrdm iğneyi bekliyorum. Sen ne zaman oldun iğneyi
İnşallah olmazsın canm Rabbim yüzünü güldürsünValla ayın 13nde oldum canım bekliyorum hala bugün 14 gün oldu göğüslerim inanılmaz ağrıyor uçları dokunamiyorum test yaptım çıkmadı bisey adetin gecmesini bekliycem kan vermek için şayet 1 Nisan'da olmazsam
Amin canım cümlemizin inşallahİnşallah olmazsın canm Rabbim yüzünü güldürsün![]()
sakınnn sakınnn takma kafanaa çatlatma iğnesi ne içinKizlar benim bugün reglim başladıkısmet değilmiş nasip artık ... Bugün kırmızıları görünce sabah 9dan akşam 5e kadar o sinirle ev temizledim
en iyisi unutmak kafaya takınca üstüne düşünce gelmiyor demek ki. Doktor la da yarın konusucam bakalım ne dicek
![]()
Bende öyle yapmıstımmm:))) olsun nasıp değilmiş bu aya ınsallahhh olur.Kizlar benim bugün reglim başladıkısmet değilmiş nasip artık ... Bugün kırmızıları görünce sabah 9dan akşam 5e kadar o sinirle ev temizledim
en iyisi unutmak kafaya takınca üstüne düşünce gelmiyor demek ki. Doktor la da yarın konusucam bakalım ne dicek
![]()
Valla hiçbir sorun yoktu yumurtalar gelişiyordu ama doktor yapcaz dedi klomen le uyguladı . Ya gurbette tekim kimsem yok mecbur evde tek kaldığım zamanlar düşünüp duruyorum evet eşim çok destek oluyor ama bu ay kendimi diyete vericem dusunmicem artık sabah akşam yürüyüş yapcam.sakınnn sakınnn takma kafanaa çatlatma iğnesi ne için![]()
Hayırlısı inşallah canım aynen öyleBende öyle yapmıstımmm:))) olsun nasıp değilmiş bu aya ınsallahhh olur.
Aynisinide bende yasadimm canimm kimine sansina oluyo cok nadir kisilere oluyo bendede olmamistiValla hiçbir sorun yoktu yumurtalar gelişiyordu ama doktor yapcaz dedi klomen le uyguladı . Ya gurbette tekim kimsem yok mecbur evde tek kaldığım zamanlar düşünüp duruyorum evet eşim çok destek oluyor ama bu ay kendimi diyete vericem dusunmicem artık sabah akşam yürüyüş yapcam.![]()
Canım ıgneden dolayı olur bendede oyle olmustu ınsallah tutmustur bebeşşinKızlar bu ay femera kullandım 5 gün sonra ovitrelle iğne oldum ... 1 haftadır ara ara belime sancı giriyor kabızlık var ayrıca ben bu zamana kadar hiç adet olurken bel ağrısı kasık agrisi çekmedim . Sadece bacaklarım yukarı çekilir gibi olurdu tahmini regli tarihim 3 gün sonra bekliyorum . Hayır olsun bu ara rüyalarımda hep altın görüyorum beyaz elbise ya da gelinlik görüyorum nasip olur mu bu ay Allahimbu güne kadar hiç kafaya takmadım ama niyeyse bugün buhran hali var üzerimde
Ayyy inşallah canımCanım ıgneden dolayı olur bendede oyle olmustu ınsallah tutmustur bebeşşin![]()
Maleseff canım benım mart ayında oldum iğne tutmadı. Şimdi iğne kullanıyorum cumartesi doktora gıdecegım aşılama olabılırım yada catlatma iğnesi artık hangısnı ön görürse ama aşılama diye cıktım yola bakalım nolcak.. bır sorun yok ama tutmuyor cok garıppAyyy inşallah canımyatıp kalkıp dua ediyorum
senin tuttu mu
Umudumuz her zaman var .. inşallah bu ay tutacak bebislerimizMaleseff canım benım mart ayında oldum iğne tutmadı. Şimdi iğne kullanıyorum cumartesi doktora gıdecegım aşılama olabılırım yada catlatma iğnesi artık hangısnı ön görürse ama aşılama diye cıktım yola bakalım nolcak.. bır sorun yok ama tutmuyor cok garıpp
İnşallah canım rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinUmudumuz her zaman var .. inşallah bu ay tutacak bebislerimiz![]()