Ne yaptınız ne durumdasınızBen de en azından 28ine kadar bekleyeyim diye düşünüyorum ama bi yandan da merak içindeyim hüsrana da uğramak istemiyorumbiraz daha bekleyeyim o zaman . Yalancı pozitiflik nasıl oluyor testte peki
İki gün sonra yapıcam testi daha beklemedeyimNe yaptınız ne durumdasınız
Tekrar yaptınız mı durum nedirBugün 11. Gün ve ben de 11. Gün yalancı pozitif vardı hala. Bence 2 gün sonra yapım garanti sonuc olsun
Sizde mi iğne yapmıştınızBende pazar yapacağım bakalım jayurlisi
Kahverengi akıntım geliyor sanırım adet olucam test yapmadım o yüzdenTekrar yaptınız mı durum nedir
Evet 9. GunSizde mi iğne yapmıştınız
Hadi hayırlısı güzel haber alırsınız umarım paylaşırsanız sevinirim sonucuEvet 9. Gun
Estrofem i ne için verdi doktorunuz14 temmuzda çatlatma iğnesi oldum ve estrofem kullandım . Polistik over sendromum var . Doktorum 25inde adet olmazsan test yap demişti ama henüz adet olmadım biraz kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetm var . Test için erken mi acaba. Daha önce iğne olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz kesin sonuç için kaç gün sonra yapmak lazım testi
Yumurtanın gelişimine yardımcı olması için sanırım tam bilemiyorum . Siz de iğne yaptınız sanırım aynı durumdayızEstrofem i ne için verdi doktorunuz
Ben femera kullandım bugün de çatlatma iğnesi vurdumYumurtanın gelişimine yardımcı olması için sanırım tam bilemiyorum . Siz de iğne yaptınız sanırım aynı durumdayız
Anladım inşallah güzel sonuç alırsınızBen femera kullandım bugün de çatlatma iğnesi vurdum
İnşallah ikimizindr güzel sonuçları olur yumurtan ne kadar büyümüştüAnladım inşallah güzel sonuç alırsınız
Polikistik overim var benim yumurtalıklarımın birinde gelişmişti yumurta ama hatırlamıyorum kaçtı adetin 4.günü bakılmıştı sonra estrofem yazdı günde iki kere kullandım . Kullanırken iğne de vuruldum bugün iğnenin 13.günü test de yapmadım ama kahverengi lekem geldi yerleşme kanaması dedikleri olabilir mi yoksa adet öncesi leke mi emin de olamadım siz yaşamış mıydınız böyle durumİnşallah ikimizindr güzel sonuçları olur yumurtan ne kadar büyümüştü
Artık test yapabilirsin bence çıkarPolikistik overim var benim yumurtalıklarımın birinde gelişmişti yumurta ama hatırlamıyorum kaçtı adetin 4.günü bakılmıştı sonra estrofem yazdı günde iki kere kullandım . Kullanırken iğne de vuruldum bugün iğnenin 13.günü test de yapmadım ama kahverengi lekem geldi yerleşme kanaması dedikleri olabilir mi yoksa adet öncesi leke mi emin de olamadım siz yaşamış mıydınız böyle durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?