Çatlatma iğnesi

Kızlar ben de çatlatma iğnesi oldum pazartesi üç gün beraberlik olsun dedi doktor fakat benim aklıma şu soru takıldı regl takvimime baktığımda söylediği üç günde doğurganlık az görünüyor bi hafta önce ovülasyon testi yaptım ve pozitif geldi iki gün sonrası iğne verdi . Takvimdeki doğurganlık ile alakalı değil mi yine de tutar mı sizce

Canım takvime bakma kontrol sonrası yumurtalığın büyüklüğüne göre vermiş iğneyi bir bildiği vardır bende 14 Ağustos gitmiştim 16 agustos iğneyi yaptir dedi kontrole gore soyledigi için söylediği daha doğru bilgidir bu benim düşüncem.

Tamam teşekkür ederim biraz kafam karıştı da o zaman adetimi de iğneye göre hesaplamam lazım gelmesi gereken önce çünkü

Benim takvimle hiç titmuuir. Takvim ortala bir zaman veriyor ama uymuyor tam.

Bu ay inşallah hamile kalırım da takvim falan kafamı yormam artık
Yok canim takvime bakma sen hiç çünkü yumurtanın büyümesine göre doktor iğne veriyor sana takvimde önce gösterebilir yanılma olabilir doktor ultrasyon ile baktığı için gerçeği görüyor.

Ben 16 agustos iğne yaptırdım. 5 eylül adet olmam gerekiyordu geçen ayda 5 inde olmustum ama 10-11 gündür adet gecikmesi var bende 7 Eylül kan verdim negatif ama hala daha olmadım bekliyorum. Bir mucize olsada hamile olmus olsamda kanda çıkmamış olsa diye dua ediyorum.

Anladım canım ben de beklicem bakalım iki hafta inşallah ikimiz de hamileyizdir çok istiyorum Rabbim nasip etsin evde test yapmadın mı peki baya gecikmiş

Anladım canım ben de beklicem bakalım iki hafta inşallah ikimiz de hamileyizdir çok istiyorum Rabbim nasip etsin evde test yapmadın mı peki baya gecikmiş
Yapmıştım canım iğne gününü saymazsam 13. Gün yapmıştım sanırım negatifti 7 Eylül kan verdim negatifti ama 11-12 gün oluyor adet olmadım gecikti bekliyorum dahada yok zaten gebelik ama niye adet olmadım onuda anlamadım beklemedeyim hala daha.

Hamile olmadığından eminsin adet söktürücü mü kullansan acaba . Çok kafaya da takma stres yaptıkça gelmiyor benim öyle oluyor hep

Hamile olmadığından eminsin adet söktürücü mü kullansan acaba . Çok kafaya da takma stres yaptıkça gelmiyor benim öyle oluyor hep
Yok canım stres vs yapmıyorum emin gibiyim. Doktorumla konuştum yarın tekrar kan baktircam sonrasında kontrole gidicem bakalım

Kızlar reglime 3gün var ovülasyon testim böyle çıktı hamile olabilir miyim çift çizgi var daha önce yazılarda öyle bi şey okumuştum

Eklentiler

• IMG_8118.webp
    107,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…